Keravan Energia Team julkaisi kokoonpanonsa, Adzasu jatkaa

10.7.2013 Keravan Energia Teamin kokoonpano naisten SM-sarjakaudelle 2013/14 pysyy pitkälti viime kauden kaltaisena. Viime kauden tehopelaaja Rosetta Adzasu aloittaa syksyllä toisen kautensa keravalaisjoukkueen kokoonpanossa, ja viime kauden kotimaisesta rungosta mm. Rosa Pakarinen jatkaa uraansa Keravalla. Kokemusta ryhmään tuo ToPosta siirtyvä Alli Arppe.

Rosetta Adzasu on Keravan Energia Teamin moottori myös ensi kaudella. Kuva: Francois Perthuis.

165-senttinen, 23-vuotias Adzasu viiletti viime kaudella keravalaispaidassa 17,2 pistettä, 5,4 levypalloa, 4,7 syöttöä ja hurjat 4,5 riistoa ottelua kohden. Uutena vahvistuksena joukkueeseen on valittu 187-senttinen, 22-vuotias Mollie Williams, joka valittiin viime kaudella Maltan pääsarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi.

 

Keravalaisjoukkueen viime kauden kapteeni Roosa Lukkarinen siirtyy opintojen perässä Tampereelle, mutta kotimainen ykköstykki Rosa Pakarinen jatkaa joukkueessa. Viime kauden kokoonpanosta Keravalla jatkavat myös Mia Pönnelin, Minna Valtonen, Hilma Ala-Vähälä, Paula Tattari ja Henrika Suhonen.

 

Uusina pelaajina Keravan Energia Team esittelee ToPosta siirtyvän Alli Arppen (182 cm/32 v) sekä Hyvinkäällä kelpo tulokaskauden pelanneen Fanny Kilpisen (184/18). Kokoonpanoa täydennetään mahdollisesti yhdellä tai kahdella kotimaisella pelaajalla sekä seuran omilla junioreilla.

 

– Aloitamme nyt viidennen kautemme naisten pääsarjatasolla ja valmennusjohtomme on selkeästi vienyt naisten joukkueemme toiminnan seuraavalle tasolle. Toiminnassa on sopiva sekoitus jatkuvuutta ja uudistumista, toteaa Kori-80:n puheenjohtaja Juha Väre joukkueen tiedotteessa.

 

– Ilahduttavaa on myös nähdä seuran omia kasvatteja edustusjoukkueessa ja useita tulokkaita kolkuttelemassa ovia. Ensi kaudella selkeä tavoitteemme on play off -paikka, Väre jatkaa.

 

Keravan Energia Teamin päävalmentajana jatkaa Esa Mäki-Tulokas apunaan Jarkko Rönnholm ja Katri Tattari.

 

 
19.4.2024 21:16 Naisten Korisliiga

Kouvottaret päätti kauden pronssijuhliin

Naisten Korisliigan tämän kauden ensimmäinen mitalisti on selvillä. Kouvottaret kaatoi Forssassa pelatussa pronssiottelussa FoA:n 97-85.

17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Näytä lisää vastaavia