Kevin Parrom Pyrinnön puuttuva palanen

2.10.2014 Korisliigan mestaruutta puolustava Tampereen Pyrintö on tehnyt pelaajasopimuksen 198-senttisen Kevin Parromin kanssa. Arizonan yliopistosta valmistuneelle Parromille tuleva kausi on hänen ensimmäinen Euroopassa. Parrom täydentää kotoisen liigan ohella Baltian liigaa pelaavan Pyrintö-miehistön.

23-vuotias Parrom tehtaili viimeisellä yliopistokaudellaan keskimäärin 8,4 pistettä, otti 5,0 levypalloa ja jakoi 1,9 syöttöä. 

Viime kaudella Parrom edusti D-Liigassa Rio Grande Valley Vipersia. 52 ottelussa hän kirjautti 10,0 pistettä, 4,3 levypalloa ja 2,1 syöttöä. Kahden pisteen heitot upposivat 53 prosentin tarkkuudella ja kaaren takaa lukema oli 34 prosenttia.

- Tämän kesän rekrytointiprosessi oli kärsivällisyyttä koetteleva taival. Meillä oli tietyntyyppinen pelaaja haussa, emmekä halunneet tehdä sen suhteen kompromissia, vaikka aikaa venähtikin turhan kauan. Uskon, että saamme Parromista juuri sitä, mitä olemme koko kesän ajan hakeneet. Hän täydentää erinomaisesti jenkkikolmikkomme. Nyt jokainen heistä pääsee pelaamaan vahvuuksiensa kautta, kertoo Pyrinnön päävalmenta Pieti Poikola.

- Parrom on suhteellisen taitava iso combo guard, joka tuo meille fyysisyyttä kumpaankin päähän kenttää. Viime kaudella jäimme Baltian liigan loppupeleissä vähän heikoksi ja pyrimme nyt ottamaan tuosta kokemuksesta opiksi. Hän on erinomainen valinnantekijä, joka osaa jakaa palloa vapaille pelaajille. Kevin pystyy myös omiin ratkaisuihin. Miehellä on hyvä kolmen pisteen heitto, minkä lisäksi hän pystyy ajamaan kovaa korille, Poikola jatkaa.

Keskiviikkoisella Korisliigan avauskierroksella Tapiolan Hongan voittaneen Pyrinnön kokoonpano on Parromin sopimuksen myötä valmis. Joukkueessa pelaavat Antero Lehto, Damon Williams, Asenso Ampim, Topias Palmi, Petri Heinonen, Kevin Parrom, Ville Pekkola, Alex Vaenerberg, Mikael Sandberg, Osku Heinonen, Kristian Rasinaho, Justus Kilpinen, Henri Välimaa, Lassi Kilpinen sekä Tuomas Sukanen. Baltian Liigassa joukkuetta vahvistaa lisäksi Pyrinnön I divisioonajoukkueen David Jackson. 

Asiat

 
30.3.2024 19:24 Korisliiga

Korisliigan playoff-parit ratkottu – Hannes Pöllä palasi pelikentille, Lauri Kallio rikkoi piste-ennätyksensä

Korisliigan jatkosarjat pelattiin loppuun, ja viimeisetkin otteluparit puolivälieriin vahvistuivat.

30.3.2024 07:55 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat huipentuvat TV:ssä – Korihaiden ja Kauhajoen ottelu suorana Jimillä

Korisliigan lauantaisessa päätöskierroksessa suurin mielenkiinto osuu taisteluun puolivälierien kotiedusta, jossa kahdesta paikasta taistelevat Korihait, Kataja Basket, Kauhajoki ja Salon Vilpas.

27.3.2024 20:49 Korisliiga

Bisonsin viime sekunnin kori pelasti joukkueen sarjapaikan – Kobrat lunasti lipun playoffeihin

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa ratkaistiin tänään molemmat auki jääneet sijoitukset: sekä viimeinen pudotuspeleihin menijä että sarjasta putoaja.

26.3.2024 20:49 Korisliiga

Seagulls varmisti ykkössijansa Okko Järven pistetykityksellä – Korihait kaatoi Nokian

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voittivat tänään Helsinki Seagulls ja Korihait.

23.3.2024 19:06 Korisliiga

Kobrat taivutti KTP:n kriittisessä väännössä – Lapuan playoff-paikan todennäköisyys kasvoi

Kobrat ja KTP-Basket kamppailevat miesten Korisliigan viimeisestä pudotuspelipaikasta.

22.3.2024 20:38 Korisliiga

Ylemmän jatkosarjan nelikko taas tasoissa Vilppaan voiton ansiosta – Pyrintö yhä mukana playoff-kisassa

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa yritetään ratkoa niin kotietua kuin viimeistä playoff-paikkaa ja sarjasta putoajaakin. Ratkominen jatkuu kahdella viimeisellä kierroksella.

21.3.2024 15:00 Korisliiga

Teemu Knihtiselle yhden ottelun kilpailukielto

Suomen Koripalloliiton kurinpitopäällikkö Tero Kankaanpää on määrännyt Kataja Basketin Teemu Knihtiselle yhden ottelun kilpailukiellon.

20.3.2024 20:53 Korisliiga

Kobrat tarrasi tiukasti kiinni viimeiseen playoff-paikkaan – Lahti pahassa pinteessä

Joona Tuomala paukutti pisteitä, kun Kobrat kaatoi Lahti Basketballin. Kumpikin joukkueista kamppailee jatkosarjan loppusuoralla tärkeistä pisteistä.

19.3.2024 20:30 Korisliiga

Kataja tasasi voittotilin Kauhajokea vastaan, mutta Kauhajoki säilytti edun korierossa

Kauhajoki ja Kataja ratkoivat paremmuusjärjestystään miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa.

19.3.2024 09:32 Korisliiga

Alterique Gilbert loppukaudeksi Seagullsin vahvuuteen

Korisliigan ylemmän jatkosarjan ykkösenä viihtyvä Helsinki Seagulls on solminut loppukauden kattavan sopimuksen 26-vuotiaan takapelaajan kanssa.

Näytä lisää vastaavia