Kimmo Juvonen JBA:n toiminnanjohtajaksi

16.8.2023 16:38 JBA:n taustaorganisaatio ottaa ison harppauksen eteenpäin kun JBA:n hallituksen puheenjohtajana seuran perustamisesta lähtien toiminut Kimmo Juvonen aloitti työnsä toiminnanjohtajana eilen 15.8.2023.

JBA:n hallituksen jäsen Jaakko Kemilä: 

– Toiminnanjohtajan hakuprosessi aloitettiin loppukeväästä ja hakemuksia saapui niin urheilun kuin myös liike-elämän ammattilaisilta ympäri maan, oli ilo huomata että toimintamme on herättänyt kiinnostusta myös Keski-Suomen ulkopuolella! Prosessin edetessä teetimme hakijoilla ennakkotehtäviä, haastatteluissa sekä lopullisessa valinnassa käytimme apunamme rekrytointikonsulttia varmistaaksemme juuri meidän yhteisöömme sopivan henkilön löytymisen.

Kimmon valinnassa vaikutti pitkä kokemus lajin parissa niin seuratoimijana kuin myös pelaajana ja valmentajana ja tätä kautta olemassa oleva todella laaja kontaktiverkosto koripalloperheessä. Tätäkin suurempi merkitys oli yli 20 vuoden myyntikokemuksella sijoitusalalta, iso osa toiminnanjohtajamme tehtävää on laajentaa kumppaniverkostoamme ja resurssien kasvaessa mahdollistaa seuramme kehittyminen ja koko lajin kasvu Keski-Suomessa. 

Kun perustimme seuran 7 vuotta sitten, meillä oli selvä suunnitelma kohdentaa kaikki panokset ensin valmennukseen ja näin mahdollistaa nuorille urheilijoille parhaat mahdolliset olosuhteet. Tällä hetkellä seuran palkkalistoilla toimii 4 täysipäiväistä ja 3 osa-aikaista valmentajaa. Ammattilaisen palkkaaminen myös seuran taustoille on suoraa jatkumoa seuran kehittämiselle, tämä vauhdittaa myös seuraavaa tavoitettamme maamme ensimmäisistä korkeakoulujoukkueista. Toiminnanjohtaja tulee osaltaan vastaamaan myös täysin maksuttoman Lauri Markkasen Koriskoulun kehittämisestä yhdessä alueen muiden seurojen kanssa, Koriskouluun osallistuu joka vuosi yli 500 tyttöä ja poikaa ja tämä antaa lajille kivijalan jonka päälle on hyvä rakentaa.

Millä mietteillä Kimmo hyppää puheenjohtajan paikalta päätoimiseksi toiminnanjohtajaksi?

– Aika on nyt! Koripallo on hienossa nosteessa sekä paikallisesti että valtakunnallisesti, nyt täytyy olla rohkea jotta voimme saavuttaa jotain uutta ja vielä isompaa. Tämä rohkeus oli myös keskiössä tehdessäni päätöstä hakea JBA:n toiminnanjohtajan paikkaa pitkän yksityispankkiiriurani jälkeen. Tunnen seuran, tekijät, arvot ja tavan toimia ja tunnen sydämessäni että tämä on se yhteisö jonka eteen haluan töitä tehdä.

Suuri kiitos JBA:n hallitukselle luottamuksesta! Toivon että pystyn kehittämään JBA:ta myös organisaationa samaan suuntaan joilla joukkueemmekin esiintyvät parketin puolella, tiivistettynä haluamme olla seurana dynaaminen, aktiivinen ja kollektiivinen. Teemme asioita omalla tavallamme ja muutamme suuntaa ketterästi jos huomaamme että jokin ei toimi.

Ja tärkeimpänä haluan sanoa terveiset koko koripalloyhteisölle: Uusia hienoja asioita tehdään yhdessä! Koripallo on joukkuelaji, kehittyminen ja kasvu on mahdollista vain yhteistyön avulla. Soudetaan venettä myös jatkossa samaan suuntaan, sillä olen varma että kaikilla meillä on isossa kuvassa sama päämäärä: Lajin kehittyminen ja pelaajien auttaminen heidän matkallaan kohti oman potentiaalinsa saavuttamista!

Nähdään kentillä, kenttien laidoilla ja katsomoissa!

 
5.4.2024 11:35 Seura tiedottaa

Yhä useampi löytää koripallon ilon HoNsU:n toiminnassa

Koripalloon erikoistunut Hongikon Nuorisoseuran Urheilijat, tuttavallisemmin HoNsU, tekee laadukasta työtä lasten ja nuorten harrastus- ja kilpailutoiminnan parissa. Seuran kasvatustyöhön luotetaan, sillä se on jo toisella kaudella putkeen ylittänyt 600 lisenssin rajapyykin. Positiivinen pöhinä näkyy myös pelillisenä menestyksenä.

21.2.2024 09:39 Seura tiedottaa

Yhdistä opiskelu ja urheilu Jyväskylässä!

Kevään 2024 yhteishaku on nyt käynnissä. Jyväskylä tarjoaa koripalloilijoille hyvät olosuhteet opiskelun ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen.

13.12.2023 15:59 Keskinen alue

Vaasan Salama etsii juniorivalmentajaa / seurakoordinaattoria

Vaasan Salama on juniorijäsenmäärältään Pohjanmaan suurin koripalloon keskittynyt junioriseura. Jäsenmäärä on kasvanut viime vuosina merkittävästi ja tulevien koripallokausien tavoite on entisestään kehittää toimintaa. Haemme nyt junioritoimintaan erikoistunutta valmentajaa. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva ja töiden alkamisaika on sovittavissa.

8.9.2023 20:22 Keskinen alue

Marko Kainulainen JBA:n tapahtumapäälliköksi

JBA saa riveihinsä todella kovan luokan vahvistuksen kun tapahtuma-alan ammattilainen ja intohimoinen koripallomies Marko Kainulainen aloittaa seuran tapahtumapäällikkönä.

27.4.2023 19:49 Keskinen alue

Jyväskylä Basketball Academy hakee päätoimista toiminnanjohtajaa

Edellytämme laaja-alaista tuntemusta urheiluseuratoiminnasta, myyntikokemusta sekä ennenkaikkea intohimoa ja uskallusta lähteä kehittämään kanssamme aivan uudenlaista urheiluseuraa!

4.4.2023 00:57 Keskinen alue

Vaasan Salama etsii juniorivalmentajaa / valmennuksenkehittäjää / seurakoordinaattoria koripallokaudelle 2023–2024

Vaasan Salama on juniorijäsenmäärältään Pohjanmaan suurin koripalloon keskittynyt junioriseura. Jäsenmäärä on kasvanut viime vuosina merkittävästi ja tulevien koripallokausien tavoite on entisestään kehittää toimintaa. Haemme nyt junioritoimintaan erikoistunutta valmentajaa koripallokaudelle 2023–2024.

22.2.2023 21:56 Keskinen alue

Yhdistä opiskelu ja urheilu Jyväskylässä!

Kevään 2023 yhteishaku käynnistyi tiistaina 21.2. Jyväskylä tarjoaa koripalloilijoille maan parhaat olosuhteet opiskelun ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen.

16.7.2022 10:38 Keskinen alue

Ville Kesänen Vaasan Salaman seurakoordinaattoriksi

Vaasan Salaman keväinen valmennuksen kehittäjän toimihaku tuotti hienon tuloksen.

9.5.2022 18:51 Keskinen alue

Vaasan Salama etsii Juniorivalmentajaa/valmennuksenkehittäjää koripallokaudelle 2022–2023

Vaasan Salama on juniorijäsenmäärältään Pohjanmaan suurin koripalloon keskittynyt junioriseura. Tulevien koripallokausien tavoite on entisestään kehittää junioritoimintaa. Haemme nyt junioritoimintaan erikoistunutta valmentajaa koripallokaudelle 2022–2023.

22.2.2022 15:55 Keskinen alue

KUORTANE BASKETBALL CAMP 27-30.6.2022

Tytöt & Pojat 2006-2014. Yli 50% paikoista jo varattu, ilmoittaudu ajoissa ja varmista paikkasi kesän kuumimmalla korisleirillä!

Näytä lisää vastaavia