Koposen kausi loppui välieriin

11.6.2018 09:00 Petteri Koposen ja Barcelonan taival Espanjan liigassa päättyi välieriin, kun se hävisi Baskonialle otteluvoitoin 3-1. Romanian liigassa Jukka Toijalan valmentama Steaua Bukarest koki toisen tappionsa finaaleissa.

Petteri Koposen toinen kausi Barcelonassa tyssäsi välieriin. (Kuva: Ville Vuorinen)

Barcelona lähti viikonlopun kotiotteluihinsa selkä seinää vasten, kun Baskonia oli voittanut kaksi ensimmäistä peliä. Barcelona pystyi puristamaan perjantaina 67-65 (31-33)-voiton kaventaen ottelusarjan. Koponen tilastoi ottelussa neljä pistettä.
Ottelutilastot

 

Sunnuntaina pelatussa neljännessä välierässä Baskonia näytti jo karkaavan selvään voittoon, mutta Barcelonan päätösneljänneksen kiri nosti sen jatkoajalle. Lopulta Baskonia oli kuitenkin liian kova ja kuittasi pelin nimiinsä 88-82 (76-76, 44-34). Näin Baskonia vei otteluparin nimiinsä 3-1 ja eteni finaaliin Real Madridia vastaan. Koponen pussitti 11 pistettä ja otti yhden riiston.

 

Koponen tilastoi pudotuspeleissä 9,4 pistettä, 1,4 levypalloa ja yhden syötön.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan Steaua taipui Romanian liigan finaaleissa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Steaua Bukarest kaatui kotikentällään Oradealle selvästi 70-94 (31-46). Otteluvoitot ovat Oradealle nyt 2-1. Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.
Ottelutilastot

 
15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

8.3.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa

Teneriffa puristi lähemmäs Mestarien liigan puolivälieräpaikkaa ilman Sasu Saliniakin. Ranskassa, Liettuassa ja Islannissa suomalaispelaajat pääsivät juhlimaan tärkeitä voittoja.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

Näytä lisää vastaavia