Markkasen ja Arizonan voittoputki viiteentoista

3.2.2017 Lauri Markkasen Arizonan yliopisto venytti voittoputkensa Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa jo viiteentoista päihittämällä Oregon Staten vieraissa 71-54 (27-29). Myös Remu Raitasen San Franciscon yliopisto ylsi voittoon Pepperdinestä.

Lauri Markkasen Arizonan voittoputki NCAA:ssa on jo viidentoista ottelun mittainen. Kuva: Ville Vuorinen.


Oivalla 50% tarkkuudella ensimmäisen puoliajan heittänyt Oregon State johti kahdella pisteellä puoliajalla, mutta koko kaudella 20 ottelua voittanut ja vain kaksi hävinnyt Arizona ratkaisi voiton puoliajan jälkeen.
 

Arizonan 23-2-runi toisella puoliajalla vei vieraat 55-36-johtoon, eikä ”Wildcats” enää katsonut taakseen. Arizonan puolustus piti Oregon Staten pisteettömänä melkein kuuden minuutin ajan.
 

Oregon Staten erikoisvartioinnissa ollut Markkanen jäi totuttua pienempiin teholukemiin. Markkanen tehtaili 8 pistettä, 9 levypalloa, 2 syöttöä ja yhden riiston 28 minuutissa.
 

Yle Areena näyttää Markkasen ja Arizonan loppukauden ottelut. Lähetykset alkoivat jo viime yönä 3. helmikuuta ja jatkuvat maaliskuun kuuluisaan ”March Madnessiin” asti.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Remu Raitasen San Franciscon yliopistolla kesti reilu 10 minuuttia napata kaksinumeroinen johto, jota se ei enää luovuttanut Pepperdineä vastaan. San Francisco voitti selkein numeroin 56-77 (21-41).
 

Erinomaista tulokaskautta pelaava Raitanen viihtyi parketilla 19 minuuttia heittäen 6 pistettä, kahmien 3 levypalloa, jakaen yhden syötön ja riistäen kerran.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Alex Murphyn Northeastern hävisi vieraskentällä William & Maryn yliopistolle 69-94 (38-49).  Murphy heitti 13 pistettä, haki 2 levypalloa ja torjui kerran 31 peliminuutissa.

Lisätietoja: Ottelutilastot
 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

8.4.2024 10:02 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalo palkittiin EuroCupin vuoden valmentajana

Tuomas Iisalon, 41, nousukiito Euroopan koripallovalmentajien eliittiin jatkuu jatkumistaan. Paris Basketballin tuoreeltaan EuroCupin finaaleihin luotsannut loviisalaislähtöinen Iisalo on nimetty EuroCupin vuoden valmentajaksi. Viime kaudella Iisalo vei nimiinsä FIBA:n Mestareiden liigan vuoden valmentajan palkinnon.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

Näytä lisää vastaavia