Maxhuni, Murphyt, Alanen ja Kivimäki ratkaisurooleissa

13.12.2021 09:16 Heroes Den Bosch jatkaa Hollannissa puhtaalla pelillä Edon Maxhunin toimiessa kapellimestarina, Japanissa Murphyn veljekset olivat avainrooleissa Fukushima Firebondsin voittoputken venyessä kuuteen, Aapeli Alanen piti koreillaan St. Pöltenin voittokannassa kiinni ja Aatu Kivimäki auttoi tupla-tuplallaan Tigers Tübingenin voittoon.

Edon Maxhuni oli jälleen loistovireessä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Edon Maxhuni oli jälleen Heroes Den Boschin ykkössankari, kun Heroes jatkaa puhtaalla pelillä Hollannissa kaadettuaan Yoast Unitedin 90-85 (39-38). Maxhuni pussitti 23 pistettä ja koristeli tilastojaan lisäksi kahdeksalla syötöllä, kahdella levypallolla ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Murphyn veljesten Fukushima Firebonds jatkoi vahvaa menoaan Japanin B2-liigassa kasvattamalla voittoputkensa kuuteen voittamalla viikonlopun aikana kahdesti Aomori Wat'sin.

Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Firebonds otti selvän 78-61 (28-24)-voiton Alexin heiluttaessa sukkaa 16 kertaa ja lisäksi hänelle kertyi kolme levypalloa, neljä syöttöä, riisto ja torjunta. Erikin tilastoriviä koristivat neljä pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Firebonds jatkoi vakuuttavia otteitaan 84-69 (40-39)-voitolla. Tällä kertaa oli Erikin vuoro loistaa 20 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplalla sekä kahdella syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Alex keräsi 10 pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä. Firebonds on lohkossaan toisena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Espanjassa liigassa Manresa juhli jälleen niukkaa ja tiukkaa voittoa Gran Canarian kaatuessa 82-80 (39-37). Elias Valtosen tilille kertyi viisi pistettä, levypallo ja riisto.
Ottelutilastot

Teneriffa ei pystynyt pistämään Barcelonalle kampoihin, vaan taipui kotikentällään 60-75 (27-33). Sasu Salin upotti yhden kolmen pisteen heiton ja nappasi yhden levypallon. Emir Sulejmanovic auttoi Teneriffaa seitsemän pisteen, neljän levypallon, kahden syötön, riiston ja torjunnan tilastorivillä. Teneriffa on Manresan kanssa tasapisteissä sijoilla 4-6.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Ilari Seppälä kunnostautui syöttelijänä tarjoillessaan joukkuekavereilleen kahdeksan koria Pitestin voittaessa Targu Jiun 82-67 (42-37). Seppälä heitti myös 10 pistettä ja riisti kertaalleen. Pitesti on Romanian liigassa toisena.
Ottelutilastot

Aapeli Alanen oli jälleen St. Pöltenin ykköshahmo johdattaessaan joukkueen kuudenteen peräkkäiseen voittoon Traiskirchen Lionsin kaatuessa 85-82 (40-42). Alanen oli joukkueensa ykköstykki 15 pisteen saldolla ja tilastoihin kertyi myös seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. St. Pölten nousi sarjassa toiseksi.
Ottelutilastot

Swans Gmunden hävisi Oberwart Gunnersille 64-71 (28-36). Anton Mirolybovin ollessa sairauslomalla päävalmentajana toimivan Aleksi Koskisen valmentama joukkue on viidentenä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovi luotsasi Strasbourgin kovaan 99-90 (49-49)-voittoon Euroliiga-joukkue Monacosta. Strasbourg pitää sarjassa kolmatta sijaa.
Ottelutilastot

NM1:ssä Daniel Dolencin edustama Les Sables paranteli asemiaan voittamalla Bordeaux'n 73-55 Dolencin auttoi joukkuettaan viidellä pisteellä ja syötöllä. Les Sables on kymmenentenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalo valmensivat Baskets Bonnin 87-70 (46-38)-voittoon Academics Heidelbergistä. Bonn jatkaa sarjan kärjessä ja voitto oli joukkueelle viides peräkkäinen.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Aatu Kivimäki tilastoi komean 14 pisteen ja 10 syötön tupla-tuplan Tigers Tübingenin voittaessa jatkoajan jälkeen Artland Dragonsin 99-94 (87-87, 43-50). Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin johtama Tigers on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

 
18.1.2022 10:51 Susijengi

Illinoisin susitähti Jacob Grandison: ”Odotan ekaa tilaisuutta pelata susifanien edessä”

Susijengi esitteli viime kesänä lauman uutena tulokkaana 198-senttisen ja 23-vuotiaan suomalaistaustaisen yhdysvaltalaislaiturin Jacob Grandisonin. Seniorikauttaan NCAA-liigassa pelaava Grandison on noussut viime kuukausina valokeilaan yliopistosarjan parhaimmistoon kuuluvan Illinoisin joukkueen paidassa.

16.1.2022 22:17 Suomalaiset ulkomailla

Valtosen huippuvire jatkuu – Seppälä lähellä tripla-tuplaa

Elias Valtosen huippuotteet Espanjan liigassa saivat jatkoa, kun hän esiintyi jälleen vahvasti Manresan jatkaessa loistokauttaan. Ilari Seppälä loisti Romaniassa ollen lähellä jopa tripla-tuplaa ja Daniel Dolenc merkkautti tupla-tuplan Ranskassa.

12.1.2022 23:50 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovin Strasbourg jatkoon Mestarien liigassa

Lassi Tuovi palasi Strasbourgin penkin päähän koronatartunnan jälkeen ja ranskalaisjoukkue eteni Mestarien liigassa jatkoon. Sasu Salinin edustama Teneriffa nappasi otteen jatkopaikasta voittamalla oman Play-In –avauksensa.

10.1.2022 10:42 Susijengi

Lauri Markkaselle viides perättäinen vuoden koripalloilijan arvonimi

Cleveland Cavaliersissa vahvaa kautta pelaava jyväskyläläisen HoNsUn kasvatti Lauri Markkanen, 211 cm ja 24 vuotta, on valittu jälleen kerran Suomen urheilutoimittajien valinnoissa vuoden koripalloilijaksi. Markkaselle valinta oli jo viides perättäinen.

9.1.2022 22:55 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen hurjana Belgiassa – Valtonen pääsi maistamaan harvinaista herkkua Espanjassa

Mikael Jantunen teki kauden piste-ennätyksensä heittämällä 28 pistettä Oostenden jatkaessa puhtaalla pelillä. Elias Valtonen sen sijaan pääsi juhlimaan komeaa vierasvoittoa Barcelonasta.

7.1.2022 06:48 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoivat Play-In –ottelut – Tuovin Strasbourg tarrasi jatkopaikkaan

Mestarien liigassa starttasivat Play-In –pelit, joissa taistellaan pääsystä jatkolohkoihin. Shawn Hopkins sitä vastoin esiintyi vahvasti Islannissa Stjarnanin kasvattaessa voittoputkeaan.

3.1.2022 09:35 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy aloitti vuoden räväkästi 38 pisteen pelillä

Alex Murphy osoitti olevansa valmis vuoteen 2022, kun hän iski taululle kovat pisteet Japanissa. Murphy upotti peräti 38 pistettä johdattaessaan Fukushima Firebondsin voittoon.

31.12.2021 07:14 Suomalaiset ulkomailla

Shawn Hopkins päätti vuotensa tupla-tuplalla

Shawn Hopkins päätti vuotensa tyylillä täräyttämällä Islannissa komean tupla-tuplan. Tuomas ja Joonas Iisalon Baskets Bonn lähtee uuteen vuoteen yhdeksän ottelun voittoputkessa ja Bundesliigan kärkipaikalta.

24.12.2021 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Aatu Kivimäki heitti Tigersin voittoon - Mestarien liigassa saatiin alkulohkoja päätökseen

Mestarien liigassa saatiin puolet alkulohkoista pelattua ja Saksassa suomalaiset pääsivät juhlimaan maukkaita voittoja.

20.12.2021 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen juhli suomalaiskohtaamisen voittoa Belgiassa

Belgiassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Mikael Jantusen Oostende sai vieraakseen Okko Järven Phoenix Brysselin. Erik Murphy oli jälleen tehokkaana Japanissa, Ilari Seppälä ja Aapeli Alanen olivat taas joukkueensa parhaimmistoa.

10.12.2021 08:41 Korisliiga

Topias Palmi vahvistaa Limburgia

Belgian ja Alankomaiden yhteisliiga vahvistuu jo neljännellä suomalaispelaajallaan, kun Korisliigan syyskauden paras kotimainen pistemies ja Susijengin täsmätykki Topias Palmi, 195 cm ja 27 vuotta, siirtyy kasvattajaseuransa Tampereen Pyrinnön edustusjoukkueesta Limburgin riveihin.

9.12.2021 08:01 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Manresa varmisti lohkovoiton Mestarien liigassa

Elias Valtosen Manresa porskuttaa Mestarien liigassa ainoana tappiottomana joukkueena viiden ottelun jälkeen. Ilari Seppälä teki sen sijaan kovaa jälkeä Romaniassa.

5.12.2021 23:54 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajat hohkasivat kuumina

Susijengin pelaajat esittivät loisto-otteita viime viikolla. Murphyn veljekset olivat loistovireessä Japanissa, Aapeli Alanen iski tulta Itävallassa, Shawn Hopkins purkautui Islannissa, Daniel Dolenc oli joukkueensa ykkönen Ranskassa ja Edon Maxhuni piti Den Boschin tappiotta Hollannissa.

23.11.2021 08:25 NBA

Markkanen palasi 22 pisteen voimin NBA-parketeille – Cavs taipui niukasti Netsille

Lauri Markkanen palasi Cleveland Cavaliersin kokoonpanoon 22 pisteen ja 8 levypallon voimin, kun Cavs hävisi Brooklyn Netsille 117-112 (52-63). Markkanen oli sivussa yhdeksän ottelua NBA:n koronaprotokollan takia.

22.11.2021 07:40 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä iskussa MM-karsintoihin

Miesten korissarjoissa pelattiin viikonloppuna viimeiset pelit ennen maajoukkuetaukoa. Sasu Salin, Murphyn veljekset, Ilari Seppälä ja Daniel Dolenc osoittivat hyvää virettä ennen liittymistään Susijengin mukaan.

20.11.2021 06:56 Suomalaiset ulkomailla

Carl Lindbomin Sopot jatkoon FIBA Europe Cupissa

Carl Lindbomin Sopot varmisti jatkopaikkansa FIBA Europe Cupissa. Edon Maxhunin ja Heroes Den Boschin jatkohaaveet sen sijaan kariutuivat.

19.11.2021 15:24 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä viihtynyt Romaniassa – ”Täällä on kiva pelata”

Ilari Seppälä, 28 aloitti kolmannen vuotensa ulkomailla tehtyään sopimuksen romanialaisen Arges Pitestin kanssa. Pienen loukkaantumisen jälkeen Susijengin MM-karsintajoukkueeseen valittu Seppälä on päässyt jälleen tositoimiin.

15.11.2021 07:51 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Valtonen voiton makuun Espanjassa – Jantusen Oostende jatkaa tappioitta

Viikonlopun otteluissa Sasu Salin ja Elias Valtonen pääsivät tuulettamaan voittoja Espanjan kentillä ja Belgiassa Mikael Jantusen Oostende jatkaa puhtaalla pelillä. Murphyn veljekset olivat vauhdissa Japanissa ja Shawn Hopkins merkkautti tupla-tuplan Islannissa.

11.11.2021 10:18 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Manresa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Elias Valtosen edustama Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Eurokentillä tärkeitä voittoja pääsivät tuulettamaan myös Sasu Salin, Mikael Jantunen sekä Carl Lindbom.

8.11.2021 00:01 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen hieno alkukausi noteerattiin Belgiassa

Mikael Jantunen sai hienon kunnianosoituksen Belgiassa, kun hänet valittiin joukkueensa lokakuun parhaaksi pelaajaksi. Jantusen johdolla Oostende on aloittanut kautensa tappioitta ja sama meno sai jatkoa viikonloppuna. Susijengiläiset pääsivät muutenkin hyvin voittojen makuun.

Näytä lisää vastaavia