Miesten Suomen Cupin II kierroksen otteluparit on arvottu

24.8.2011 Miesten koripallon Suomen cupin II kierroksen otteluparit on arvottu. Ottelut pelataan lauantaihin 3.9. mennessä.

Suomen cupin II kierroksen otteluparit ovat seuraavat:

Perniön Urheilijat – Oulun NMKY

ToPo Akatemia – Ura Basket, Kaarina

BC Nokia – Säynätsalon Riento

Porvoon Tarmo – BC Jyväskylä

KSLL, Jyväskylä – Lapuan Korikobrat

Äänekosken Huima – MaSu, Helsinki

Honka Akatemia – Keravan Energia Team

Forssan Koripojat – Tampereen Pyrintö II

 

Suomen cupeja ei pelata kaudella 2013/14

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt, että Suomen cup -kilpailuja ja miesten LiigaCupia ei järjestetä pelikaudella 2013/14. Cupien mahdollista palauttamista koripallokauden otteluohjelmaan käsitellään tarpeen mukaan uudelleen tulevan pelikauden jälkeen.

24.1.2013 Katsojat

Cup-voitot ratkotaan Tampereella, Lappeenrannassa ja Säynätsalossa

Ensi viikolla alkavan helmikuun kaksi ensimmäistä viikonloppua pyhitetään vuoden 2012 Suomen cupeille. Ensimmäistä kertaa pelattava miesten liigacup huipentuu 2.-3. helmikuuta Tampereella, kun taas naisten cupin välieräjoukkueet kokoontuvat 9.-.10. helmikuuta Lappeenrantaan. Miesten Suomen cupin mestaruus ratkotaan 9.2. Säynätsalossa.

Naisten cupin Final Four Lappeenrannassa 9.-10. helmikuuta

Suomen Koripalloliiton kilpailujaos on myöntänyt Lappeenrannan Catzille 9.-10. helmikuuta pelattavan naisten Suomen cupin Final Four -tapahtuman järjestelyoikeudet. Vuoden 2012 Suomen cupin mestaruudesta kamppailevat Catzin lisäksi PeKa, Huima sekä Tapiolan Honka.

20.7.2012 Pohjoinen alue

Suomen cup -ilmoittautuminen avattu

Ilmoittautuminen pelikauden 2012/13 Suomen cupiin on nyt käynnissä. Cupit ovat uudistuneet siten, että Korisliigan joukkueet ottavat toisistaan mittaa Korisliigan LiigaCupissa, kun taas miesten I divisioonaa ja alempia divisioonia pelaavat joukkueet mittelevät Suomen cupin mestaruudesta.

Miesten Suomen Cupin III kierroksen otteluparit selvillä

Koripallon miesten Suomen cup on edennyt kolmannelle kierrokselle asti. Cupin kolmannella kierroksella pelaa kahdeksan joukkuetta, jotka selvittävät keskinäisen paremmuutensa lauantaihin 17. syyskuuta mennessä.

Suomen cupin avauskierroksen arvonnat suoritettu

Miesten ja naisten Suomen cupien avauskierroksen arvonnat on suoritettu. Avauskierroksen arvontaan osallistuneet miesten joukkueet etenevät suoraan cupin toiselle kierrokselle. Naisten cupin avauskierroksella pelataan puolestaan kolme ottelua.

Miesten ja naisten Suomen cup –välierien pelipäivät selvillä

Koripallon naisten Suomen cupin finalistit selviävät joulukuun puolivälissä, kun miesten toinen finalisti selviää vasta tammikuun alussa. Miesten cupissa vastakkain ovat otteluparit ToPo-Korihait ja Kataja-Honka. Naisten Suomen cupissa finaalipaikasta mittelevät parit FoA-ToPo ja Espoo Team-EBT Akatemia.

Miesten ja naisten Suomen cup –välieräparit arvottu

Koripallon Suomen cupien välieräparit arvottiin maanantaina Helsingissä. Arpa heitti miesten cupissa vastakkain otteluparit ToPo-Korihait ja Kataja-Honka. Naisten Suomen cupissa finaalipaikasta mittelevät parit FoA-ToPo ja Espoo Team-EBT Akatemia.

28.9.2010 16:20 Koripalloliitto tiedottaa

Miesten ja naisten Suomen cupin puolivälieräparit selvillä

Koripallon Suomen cup –kilpailuiden puolivälieräparit on arvottu. Sekä miesten että naisten cup-puolivälierät pelataan lauantaina 6. marraskuuta. Välierät ovat ohjelmassa 22.12. ja finaalit 22.1.2011.

Suomen Cupin 1. kierroksen arvonnat suoritettu

Miesten ja naisten Suomen cupin ensimmäisen kierroksen otteluparit on arvottu. Miesten Suomen cupin ensimmäinen kierros pelataan 5.9. mennessä ja naisten cupin neljännesvälierät 25.9.

Näytä lisää vastaavia