Murphyn ja Niemisen yliopistot voittoputkissa, Raitaselle 11 pistettä

23.2.2018 Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa Tomas Murphyn Northeastern venytti voittoputkensa kuluvalla viikolla kuuteen ja Samuli Niemisen Stephen F. Austin viiteen. Remu Raitanen taas pussitti 11 pistettä, kun San Francisco voitti kolmannen peräkkäisen ottelunsa.

Remu Raitanen veisteli 11 pistettä San Franciscolle NCAA:ssa. Kuva: SFU


Murphyn Northeastern on löytänyt oivan pelivireen, kun tällä kertaa ”Huskiesin” tassujen alle jäi Towson 75-80 (31-30). Murphy pelasi virheiden rasittamana 15 minuuttia, joiden aikana hän heitti kaksi pistettä ja tarjoili yhden korisyötön.

Niemisen Stephen F. Austinin kotitaika säilyi Central Arkansasin jäädessä jyrän alle 62-97 (30-49). Nieminen urakoi kaksi pistettä, riiston ja yhden torjunnan yhdeksässä peliminuutissa. Stephen F. Austin on voittanut jokaisen viidestätoista kotiottelustaan.

Raitasen San Francisco taas päihitti Pacificin vieraskentällä 84-74 (33-27). Raitanen oli yksi yliopistonsa pistetykeistä 11 pisteellä, neljällä levypallolla ja yhdellä syötöllä 25 peliminuutissa.

Oskar Michelsen oli tuttuun tapaan aloitusviisikossa, kun Davidson venytti voittoputkensa kolmeen Fordhamin kustannuksella 52-76 (25-39). Michelsen pussitti seitsemän pistettä ja repi kolme levypalloa 16 peliminuutissa.

Edon Maxhuni ja Long Beach State hävisivät Havaijin yliopistolle 63-74 (25-34). Maxhuni pelasi aloitusviisikossa 23 minuuttia, joiden aikana hän tehtaili kaksi pistettä, kaksi levypalloa ja neljä riistoa.

Fiifi Aidoon Grand Canon katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa pieksemällä Seattle Universityn kotikentällään 64-76 (26-35). Aidoo nappasi yhden levypallon pelaamassaan kahdessa minuutissa.

Shawn Hopkins ja Troy kärsivät niukan 81-76 (39-34) -tappion Louisianaa vastaan. Hopkins jäi ilman tilastomerkintöjä pelaamassaan neljässä minuutissa.

Joonas Tahvanaisen Utah Valley nappasi 70-47 (31-27) -voiton CSU Bakersfieldista. Tahvanainen jäi pisteittä yhdessä peliminuutissa.

 
26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

Näytä lisää vastaavia