Petteri Koposen Bayern München päätti vuoden tappioitta Bundesliigassa

31.12.2019 09:27 Petteri Koposen Bayern München jatkoi voittokulkuaan Saksan Bundesliigassa myös vuoden viimeisessä ottelussa ja pääsee lähtemään uuteen vuoteen tappioitta. Alex Murphy loisti jälleen Espanjan LEB Orossa, kun Gipuzkoa päätti vuotensa sarjan kärkipaikalla.

Petteri Koposen Bayern München etenee vahvasti Bundesliigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern kukisti vuoden viimeisessä ottelussaan Bambergin 82-76 (43-39) Koposen nakuttaessa tilastoikseen yhdeksän pistettä, levypallon, syötön ja riiston. Bayern on voittanut kaikki 13 peliään Bundesliigassa.
Ottelutilastot

Suomalaisvalmentajien kohtaamisessa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins nappasi niskalenkin Daniel Janssonin apuvalmentamasta Ulmista. Crailsheim päätti vuotensa 91-79 (46-36)-voittoon. Crailsheim nousi vaikean kolmannen neljänneksen jälkeen voittoon viemällä päätösjakson 29-9.

- Tämä oli meille erittäin vaikea peli. Braunschweig-ottelun jälkeen meillä oli 36 tuntia aikaa valmistautua tähän peliin. Pojat tekivät erinomaista työtä. Ensimmäinen ja kolmas jakso olivat meiltä todella huonoja ja on vaikea sanoa miksi, mutta kolmannella meillä oli isoja ongelmia puolustuslevypalloissa. Se oli ongelmamme myös Würzburgia ja Braunschweigia vastaan. On uskomatonta kuinka paljon sydäntä pelaajamme osoittavat tällä hetkellä. Ei ole helppoa pelata kahta peliä kolmeen päivään ja olla riittävästi voimia näyttää tällaista asennetta, Iisalo kiitteli Bundesliigan sivujen mukaan.

Crailsheimilla on nyt kahdeksan voittoa ja viisi tappiota. Ulmilla on sen sijaan kuusi voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners hävisi vieraskentällä Ludwigsburgille 64-82 (38-46). Skylinersilla on neljä voittoa ja kahdeksan tappiota.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa hävisi vieraskentällä Valencialle 91-98 (45-47). Salin merkkautti 10 pistettä, kaksi syöttöä ja yksi riisto. Teneriffa lähtee seuraavalle vuosikymmenelle yhdeksän voiton ja kuuden tappion saattelemana.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

LEB Orossa Murphy näytti jälleen vahvuutensa olemalla joukkueensa ykköstykki 16 pisteellä ja lisäksi hän keräsi kuusi levypalloa sekä kaksi syöttöä Gipuzkoan voitettua Alicanten 83-58 (32-27). Voitolla Gipuzkoa pääsee ensi vuoteen sarjan kärkipaikalta kerättyään 12 voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Carl Lindbomin Radom koki kirvelevän 83-84 (50-43)-tappion Sopotille. Ottelu ratkesi Jeff Robersonin kolmen pisteen heittoon juuri pelikellon täyttyessä.

Lindbomille kertyi ottelussa kuusi pistettä, neljä levypalloa ja kolme syöttöä. Radomilla on Puolan liigassa seitsemän voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Italian liigassa Topias Palmin Vanoli Cremona hävisi vieraskentällä Dinamo Sassarille 74-84 (44-38). Palmi jäi kuudessa minuutissa ilman tehomerkintöjä. Cremonalla on kahdeksan voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden pääsee vuoteen 2020 Itävallan liigan piikkipaikalta, kun se päätti vuotensa murskaavaan 90-49 (49-27)-voittoon Traiskirchen Lionsista. Swans on kerännyt alkukauden aikana 12 voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

 
26.10.2020 09:08 Suomalaiset ulkomailla

Seppälä ja Kantonen avasivat kauden vahvasti – Erik Murphy hurjana Japanissa

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälä ja Henri Kantonen saivat kautensa käyntiin ja Murphyn veljekset Erik ja Alex auttoivat joukkueensa voittoihin. Suomalaispelaajat pääsivät muutenkin hienosti voiton makuun viikonlopun peleissä.

23.10.2020 11:44 Susijengi

Carl Lindbom palaa Puolaan, uutena osoitteena Stal Ostrow

Viimeiset kaksi kautta vahvaa jälkeä Puolan pääsarjan KK Radomissa tehnyt 206-senttinen Susijengin laitahyökkääjä Carl Lindbom, 28, aloittaa kolmannen kautensa Puolassa. Tapiolan Hongan kasvatteihin lukeutuvan Lindbomin uusi seura on Puolan mitalimittelöihin kesän pelaajakiinnityksillään ilmoittautunut Stal Ostrow Wielkopolski.

23.10.2020 09:33 Suomalaiset ulkomailla

Henri Kantosen ja Ilari Seppälän kausi vihdoin käyntiin Ranskassa

Henri Kantonen ja Ilari Seppälä pääsevät vihdoin tositoimiin Ranskan ProB:ssä, kun kahden siirretyn ottelun jälkeen Aix-Mauriennen kausi starttaa perjantaina. Kantosella on edessään ensimmäinen kausi ulkomailla ja Seppälä sen sijaan aloittaa toisen kautensa Aix-Mauriennessa.

21.10.2020 07:40 Suomalaiset ulkomailla

Erik Murphy loisti Japanissa - Teneriffa aloitti Mestarien liigan voitolla

Erik Murphyn vahva alkukausi Japanissa sai jatkoa kahdella voitolla. Mestarien liigassa saatiin tiistaina lohkovaihe käyntiin.

20.10.2020 10:17 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan lohkovaihe käynnistyy tiistaina – suomalaiset kovin tavoittein mukana

Mestarien liigassa lohkovaihe saadaan käyntiin tiistaina ja kolmessa joukkueessa nähdään suomalaisedustusta.

18.10.2020 22:03 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni hurjana – Alex Murphy aloitti kauden vahvasti

Edon Maxhuni pisti pyörremyrskyn käyntiin Viron ja Latvian yhteisliigassa, kun hän johdatti Pärnun viikolla kahteen voittoon. Alex Murphy aloitti pelinsä Granadassa mainiosti ja Daniel Dolenc oli jälleen mies paikallaan.

12.10.2020 09:38 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Dolenc ja Erik Murphy liekeissä – Sasu Salinin sihti kohdillaan

Erik Murphy aloitti kautensa Japanissa tekemällä kahdessa pelissä tupla-tuplan ja Daniel Dolenc heitti 20 pistettä Itävallan liigassa. Sasu Salin jatkoi myös vahvoja pelejään Espanjassa.

8.10.2020 18:41 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni valmiina isoon rooliin Pärnussa

Viime kaudella Espanjan kolmostasolla LEB Platassa pelannut Edon Maxhuni teki tänä kesänä sopimuksen virolaisen Pärnu Sadamin kanssa. Toiseen ammattilaiskauteensa valmistautuva Maxhuni on valmis ottamaan kehityksessään uuden askeleen eteenpäin.

5.10.2020 09:32 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajat hyvässä vireessä Ranskassa

Ilari Seppälä ja Henri Kantonen ovat ottaneet ison roolin Aix-Mauriennen joukkueessa heti ja lukeutuivat joukkueensa parhaimmistoon viime viikon peleissä. Marius van Andringan kausi käynnistyi Ranskan LM1:ssä ja Daniel Dolenc lähenteli tupla-tuplaa Itävallan liigan sarja-avauksessa.

3.10.2020 17:07 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Dolenc ei pelkää isoa vastuuta – ”Se oli sellainen asia mitä kaipasin”

Itävallassa sarjakausi alkaa viikonloppuna ja suomalaisittain mielenkiintoisin joukkue on ehdottomasti Swans Gmunden. Anton Mirolybov aloittaa toisen kautensa joukkueen päävalmentajana apunaan Aleksi Koskinen. Lisää suomalaisväriä joukkue sai tällä kaudella, kun Daniel Dolenc kirjoittaa uuden luvun omalla urallaan pelatessaan ensimmäistä kauttaan ulkomailla.

2.10.2020 11:35 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen toivoo ehjää kautta – ”Se on ykkösprioriteetti”

Alexander Madsen aloittaa toisensa kautensa hallitsevan Latvian mestari VEF Riian joukkueessa. Madsen on parin edelliskauden ajan tuskaillut loukkaantumisten kanssa, mutta niiden suhteen on vihdoin valoa tunnelin päässä.

30.9.2020 15:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tavoittelee Mestarien liigan voittoa Final Eight –lopputurnauksessa

Kauden 2019-20 Mestarien liiga huipentuu loppuviikolla Ateenassa pelattavaan Final Eight –lopputurnaukseen. Mukana voittotaistelussa on myös Sasu Salin ja Teneriffa.

28.9.2020 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin Teneriffan sankari voittokorillaan

Sasu Salin oli Teneriffan sankari, kun hän pussitti voittoheiton Murciaa vastaan summerin soidessa. Myös Henri Kantonen ja Topias Palmi pelasivat viikonloppuna vahvat pelit.

25.9.2020 14:12 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi ei anna vaikean harjoituskauden vaivata – ”Mietin mieluummin huomista kuin eilistä”

Lassi Tuovi aloittaa ensimmäisen kautensa ranskalaisen SIG Strasbourgin päävalmentajana. Maailmalla vallitseva koronapandemia on vaikuttanut myös Strasbourgin valmistautumiskauteen, mutta Tuovi keskittyy mieluummin asioihin joihin voi itse vaikuttaa.

24.9.2020 10:00 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin ja Teneriffan sarjakausi alkanut voittoisasti

Sasu Salinin ja hänen edustamansa Teneriffan kausi Espanjassa on alkanut mallikkaasti, kun joukkue on napannut kauden lähdöksi kaksi voittoa.

21.9.2020 08:35 Susijengi

Ilari Seppälä palaa Aix-Mauriennen takakentälle

Ranskan Pro B -liigassa pelaava Aix-Maurienne Savoie Basket on saamassa alkamaisillaan olevalle 2020-21-pelikaudelle suomalaisen takamieskaksikon, kun viime kaudella kovia tehoja joukkueelle tehtaillut Lapuan Korikobrien kasvatti ja Susijengi-takamies Ilari Seppälä, 27, palaa joukkueeseen uuden tulokkaan Henri Kantosen aisapariksi.

17.9.2020 09:06 Suomalaiset ulkomailla

Salin siivitti Teneriffan Mestarien liigan Final Eight –lopputurnaukseen

Keväältä kesken jääneet Mestarien liigan neljännesvälierät saatiin päätökseen keskiviikkona ja Sasu Salinin Teneriffa eteni hienosti kauden huipentavaan Final Eight –lopputurnaukseen voittamalla belgialaisen Oostenden.

16.9.2020 16:15 Suomalaiset ulkomailla

Topias Palmilla vaiherikas kesä – ”En tiedä kuinka monta U-käännöstä siinä kesän aikana tuli”

Italialaisessa Vanoli Cremonassa pelaavan Topias Palmin kesä oli varsin vuoristoratamainen. Ensin seurasta ilmoitettiin, ettei se pysty pelaamaan Serie A:ssa tulevaa kautta, mutta kurssi saatiin kääntymään ja seura pysyi pystyssä. Palmi on aloittanut vahvasti uudistuneessa joukkueessa ja lähtee toiveikkaana tulevaan kauteen.

14.9.2020 10:45 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa jäi ilman voittoa Supercupissa

Espanjan kilpailukausi käynnistyi viikonloppuna Supercupilla. Sasu Salinin Teneriffan pelit tyssäsivät heti välierävaiheeseen. Italiassa Topias Palmin osalta Supercupin lohkovaihe tuli päätökseen ja Palmi esitti pirteitä otteita.

11.9.2020 13:45 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinilla heti isoja pelejä kauden alkajaisiksi – ”Vähän hassu syksy tulossa”

Espanjan kilpailukausi käynnistyy viikonloppuna, kun edessä on kauden perinteisesti starttaava Supercup. Sasu Salinin Teneriffalla on kova lähtö kauteen, sillä Supercupin lisäksi edessä on tärkeä Mestarien liigan neljännesvälieräottelu seuraavalla viikolla, jonka jälkeen alkaa Espanjan liigan sarjakausi.

Näytä lisää vastaavia