Salin ja Lindbom ilmiliekeissä päätösneljänneksellä

24.11.2019 23:05 Sasu Salin ja Carl Lindbom intoutuivat hurjaan heittoralliin peliensä päätösneljänneksillä ratkaisten voitot omille joukkueilleen. Salin pussitti ratkaisuhetkillä 14 pistettä ja Lindbom pisti vielä paremmaksi 16 pisteen saldolla.

Sasu Salin, Carl Lindbom ja Petteri Koponen pääsivät voiton makuun sunnuntaina. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salin oli jälleen Teneriffan ratkaisuhahmoja, kun hän oli nostamassa joukkueensa niukkaan 94-89 (40-37)-voittoon Real Betisistä. Teneriffa oli päätösneljänneksellä pahimmillaan kymmenen pinnan takamatkalla, mutta kairasi lopulta voiton itselleen. Salin oli ensimmäisen puoliajan vielä hiljainen jääden pisteittä, mutta äityi päätösneljänneksellä hurjaan iskuun tulittamalla kaikki 14 pistettään viimeisellä jaksolla. Samalla hän sai kunnian sinetöidä voiton vapaaheittoviivalta viime sekunneilla.

- Pelasimme hyvin. Emme täydellisesti, mutta ihan hyvin. Uskoimme loppuun saakka, Salin totesi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Salin tilastoi myös yhden levypallon ja kolme syöttöä. Teneriffalla on 10 ottelusta kuusi voittoa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Saksan Bundesliigassa Petteri Koposen Bayern München jatkaa vakuuttavaa menoaan voitettuaan Mitteldeutscherin vieraskentällä 96-86 (48-43). Avausviisikossa ollut Koponen taituroi 10 pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Bayern München on voittanut kaikki ottelunsa.
Ottelutilastot

Ulmin apuvalmentaja Daniel Jansson pääsi myös herkuttelemaan voitolla Ulmin koulutettua Hampurin Towersia 102-69 (54-32). Voitto oli Ulmille kauden kolmas kahdeksan ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

"Callen" käsi kävi kuumana. (Kuva: Ville Vuorinen)

Puolan liigassa Lindbom sai kätensä kuumaksi viimeisellä neljänneksellä upottamalla neljä kolmen pisteen heittoa sisään ja kasaten viimeisellä kympillä peräti 16 pistettä Radomin voittaessa Dabrowa Gornican 96-76 (45-35). Yhteensä Lindbom kokosi 24 pistettä ja tilastot kaunistuivat myös kuudella levypallolla, neljällä syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Hänen teholukunsa 25 oli koko joukkueen paras. Vaikean alkukauden jälkeen Radom on voittanut viidestä edellispelistään neljä ja sillä on nyt yhdeksästä pelistä viisi voittoa.

- Tärkeä voitto meille vastustajasta, jonka kanssa taistelemme pudotuspelipaikasta. Pallo liikkui joukkueella hyvin varsinkin toisella puoliajalla, niin oli kiva nakkailla heittoja sisään. Joukkueena olemme ottaneet tämän kuukauden aikana isoja harppauksia eteenpäin ja toivottavasti pystymme jatkamaan samaa rataa, Lindbom iloitsi ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Topias Palmi pääsi niin ikään voiton makuun, kun Vanoli Cremona voitti Italian liigan ottelussa Triesten 88-78 (38-38). Palmin ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi yksi levypallo. Cremonalla on nyt yhdeksästä pelistä viisi voittoa.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen luotsaama Swans Gmunden otti kotonaan selvän 107-89 (51-39)-voiton Flyers Welsistä. Swans jatkaa kärkitaistelussa seitsemän voiton ja kahden tappion saldolla.
Ottelutilastot

 
23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

19.1.2020 22:31 Suomalaiset ulkomailla

Iisalot johdattivat joukkueensa historialliseen saavutukseen

Tuomas ja Joonas Iisalo valmensivat Crailsheim Merlinsin seuran uuteen voittoennätykseen Saksan Bundesliigassa, kun Merlins nappasi jo kauden kymmenennen voittonsa.

19.1.2020 08:42 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Ahonen vauhdissa Espanjassa

Edon Maxhuni ja Roope Ahonen olivat jälleen vahvalla pelipäällä molempien ollessa joukkueidensa parhaimmistoa voitto-otteluissa. Positiivisiin uutisiin kuului myös Alexander Madsenin paluu parketille pienen loukkaantumisen jälkeen.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

15.1.2020 10:44 Susijengi

Lauri Markkanen kolmatta kertaa vuoden koripalloilija

Suomi-koriksen ykköstähti, kolmatta kauttaan NBA:n kaikkien aikojen organisaatioihin kuuluvassa Chicago Bullsissa pelaava Lauri Markkanen, 213 cm ja 22 vuotta, nimettiin Suomen urheilutoimittajien vuotuisissa valinnoissa vuoden koripalloilijaksi jo kolmatta kertaa peräkkäin.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

7.1.2020 08:25 NBA

Dončić ja Mavericks liikaa Bullsille, Markkanen liekitti 26 pistettä

NBA:ssa Chicago Bulls hävisi vieraissa Dallas Mavericksille, joka jylläsi 110-118-voittoon Luka Dončićin tripla-tuplan myötä. Lauri Markkanen oli erinomaisessa vireessä pussittaen 26 pistettä.

5.1.2020 21:25 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koposella hurja heittopäivä – ”Muutama upposi aika kaukaakin”

Petteri Koposen 19 pistettä olivat Bayern Münchenin voiton takeena, kun joukkue säilytti tappiottoman tilinsä Saksan Bundesliigassa. Viikonlopun ilonaiheisiin kuuluivat myös suomalaisvalmentajien saavuttamat maukkaat voitot sekä Matti Nuutisen paluu kentille.

4.1.2020 07:15 Suomalaiset ulkomailla

Lindbom ja Ahonen aloittivat vuoden vahvasti

Carl Lindbom ja Roope Ahonen aloittivat vuotensa vakuuttavasti. Lindbom lähenteli tupla-tuplaa Puolassa ja Ahosen vahva heittovire sai jatkoa Espanjassa.

3.1.2020 08:27 NBA

Jazz voitti Bullsin niukasti, Markkanen 18 pistettä

Chicago Bulls hävisi toisen peräkkäisen kotiottelunsa, kun vieraileva Utah Jazz oli parempi numeroin 102-98. Lauri Markkanen jatkoi hienoja otteitaan säkittäen 18 pistettä ja repien kahdeksan levypalloa.

1.1.2020 09:00 Suomalaiset ulkomailla

Topias Palmi aloittanut lupaavasti Italiassa – ”Mielestäni olen pelannut minuuttini ihan hyvin”

Topias Palmi, 25, otti tänä syksynä ensimmäiset askeleensa ulkomailla, kun hän kesällä solmi kolmen vuoden sopimuksen italialaisen Vanoli Cremonan kanssa. Palmin debyyttikausi ulkomailla on alkanut hyvin sekä kentällä että sen ulkopuolella.

31.12.2019 08:24 NBA

Idän kärkijoukkue Bucks karkasi Bullsilta, Markkanen 18 pistettä

NBA:ssa Chicago Bulls taipui kotikentällään itäisen konferenssin kärkijoukkueen Milwaukee Bucksin käsittelyssä 123-102. Lauri Markkanen oli jälleen pelipäällä säkittäen 18 pistettä.

29.12.2019 08:55 NBA

Bulls jyräsi Hawksin Markkasen säkittäessä 25 pistettä

NBA:ssa Chicago Bulls palasi parketille neljän päivän tauon jälkeen ja kellisti ylivoimaisesti Atlanta Hawksin 81-116. Lauri Markkanen oli joukkueensa paras pistemies heittäen 25 pistettä vajaassa 22 minuutissa.

29.12.2019 08:22 Suomalaiset ulkomailla

Ahonen ja Seppälä päättivät vuotensa tehokkaasti

Roope Ahonen ja Ilari Seppälä päättivät vuotensa vahvasti molempien ollessa tarkkakätisinä ja Jamar Wilson pääsi niin ikään voiton makuun.

24.12.2019 09:58 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajat tehokkaina joulun alla

Petteri Koponen, Alex Murphy ja Edon Maxhuni avittivat joukkueensa voittoihin tehokkailla esityksillä viimeisissä peleissä ennen joulua. Jamar Wilsonilta ja Ilari Seppälältä nähtiin myös vahvat pelit Ranskassa.

22.12.2019 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä vireessä joulun viettoon

Sasu Salin ja Roope Ahonen olivat jälleen tarkkakätisiä Espanjan sarjoissa. Carl Lindbomin hyvät otteet saivat niin ikään jatkoa Puolan liigassa ja Jamar Wilson sekä Ilari Seppälä esiintyivät vahvasti Ranskassa.

19.12.2019 08:05 NBA

Markkanen 31 pistettä Bullsin jatkoaikavoitossa

Lauri Markkanen oli koko kentän pistekuningas, kun Chicago Bulls onnistui kellistämään jatkoajan jälkeen Washington Wizardsin 110-109. ”Finnisher” säkitti 31 pistettä ja napsi yhdeksän levypalloa.

16.12.2019 08:04 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen hurjasteli tupla-tuplan

Alexander Madsen oli jälleen VEF Riian hahmoja merkkauttamalla tupla-tuplan latvialaisjoukkueen jatkaessa sarjassa puhtaalla pelillä. Carl Lindbom oli tarkassa heittovireessä Puolan liigassa ja Edon Maxhuni väläytti Espanjassa.

13.12.2019 13:17 Suomalaiset ulkomailla

Matti Nuutinen ja Oviedo päässeet hyvään vauhtiin – ”Meillä on nyt hyvä vaihe menossa”

Matti Nuutisen kausi Espanjan LEB Orossa on alkanut hyvin, vaikka joukkueella on ollut omat vaikeutensa. Tällä hetkellä kaikki näyttää kuitenkin sekä Nuutisen että Oviedon kannalta paljon valoisammalta.

12.12.2019 08:40 NBA

Bulls ilotteli murskavoittoon Hawksista, Markkanen 22 pistettä

Chicago Bullsin hyökkäys ryöpytti vierailevaa Atlanta Hawksia United Centerissä, kun Bulls ylsi ylivoimaiseen 102-136-voittoon. Lauri Markkanen jatkoi mainioita otteitaan säkittäen 22 pistettä.

Näytä lisää vastaavia