Tuomas Iisalon Bonnille kymmenen peräkkäistä voittoa täyteen

1.4.2023 09:44 Tuomas Iisalon luotsaama Bonn jyrää vahvasti Saksan Bundesliigassa, kun se kirjautti jo kymmenennen peräkkäisen voittonsa. Sasu Salinin Teneriffa vankisti asemiaan Espanjassa neljän parhaan joukossa.

Tuomas Iisalo on siivittänyt Bonnin huippuvireeseen. (Kuva: FIBA Europe)

Bonn kaatoi kotonaan Ludwigsburgin 91-75 (41-41) ja nyt sen voittoputki on Mestarien liigan ottelut mukaan lukien 15 ottelun mittainen. Bonn on hävinnyt viimeksi 2,5 kuukautta sitten. Bonn jatkaa Bundesliigan kärjessä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Teneriffan vahva toinen puoliaika oli liikaa Manresalle, kun Teneriffa vankisti asemiaan neljän kärjessä 100-87 (51-59). Salin kasasi 10 pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Remu Raitasen Albacete koki seitsemännen peräkkäisen tappionsa Palencian hakiessa 88-80 (44-43)-vierasvoiton. Raitasen tilastorivi täyttyi kahdesta pisteestä, kahdesta levypallosta ja kahdesta syötöstä. Albacete on jaetulla viimeisellä sijalla.
Ottelutilastot

Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiova putosi toisella puoliajalla Timisoaran kyydistä taipuen lopulta kotikentällään 69-80 (39-29). Palmi heitti seitsemän pistettä, nappasi levypallon ja antoi kaksi syöttöä. Hopkinsin tilastoihin kertyi kaksi pistettä.
Ottelutilastot

Islannissa Aapeli Alanen lähenteli tupla-tuplaa 21 pisteen ja yhdeksän levypallon tilastoilla, mutta KR hävisi kotonaan Stjarnanille 100-118 (46-66). Alanen sai tililleen myös riiston.
Ottelutilastot

Itävallassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentaman Swans Gmundenin voittoputki katkesi, kun Gunners Oberwart haki pisteet 84-81 (48-55)-voitolla. Tappiosta huolimatta Swans jatkaa sarjassa kakkosena.
Ottelutilastot

 
28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

Näytä lisää vastaavia