Turun Riennon valmennustiimi uudistuu

3.6.2009 Turun Riennon naisten edustusryhmän (naiset I divisioona & A-tytöt kilpa) valmennusryhmä uudistuu. Turun Riento kertoo panostavansa kaudella 2009-2010 valmennuksessa jatkuvuuteen, kokonaisvaltaisuuteen ja laatuun.

Riennon naisten edustusjoukkueen päävalmentajana jatkaa Juha Ruohonen, jolla on valmentajakokemusta kymmenen vuoden ajalta. Vuodesta 2004 alkaen Ruohonen on valmentanut miesten pääsarjatasolla sekä I divisioonassa. Riennon edustusryhmään Ruohonen liittyi jo viime kaudella.

- Naisten ja A-tyttöjen nousujohteisen viime kauden jälkeen on mukava lähteä tekmään yhteistyötä ja rakentamaan entistäkin vahvempaa tulevaisuuden joukkuetta innostuneen ja ammattitaitoisen valmennusryhmän sekä motivoituneen ja kehityshaluisen joukkueen kanssa, kommentoi Ruohonen jatkopestiään.

A-tyttöjen joukkueen vastuuvalmentajan roolissa jatkaa Jukka Valpola, joka on valmentanut Turun NMKY:ssa ja Riennossa lähes kymmenen vuotta. Valpola on toiminut myös Koripalloliiton aluevalmentajana vuodesta 2004 lähtien. Riennon edustusryhmän valmennustiimin täydentää Lassi Haapaniemi.

Viime kauden valmentajista Jussi Räikkä siirtyy vastaamaan edustusryhmän fyysisen ja tukiharjoittelun suunnittelusta ja ohjaamisesta. Räikkä on viime vuosina perehtynyt koripallovalmennuksen ohella lajin tukiharjoitteluun, josta hän vastaa myös alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueessa. Easyway Finland Oy:n Ossi Nikula tulee puolestaan tukemaan ja ohjaamaan pelaajien harjoittelua ja ruokavaliota erilaisten analyysien kautta yhteistyössä valmennustiimin kanssa.

Kaudella 2009-2010 Riennon naisten edustusjoukkueen tavoite on sijoittua I divisioonan kärkipäähän, kun taas A-tytöt tahtovat kirkastaa SM-pronssimitalinsa. Kahden vuoden kuluttua naisten edustusjoukkueen tavoitteena on edelleen parantaa sijoitustaan naisten I divisioonassa siten, että päätös mahdollisesta SM-sarjaan noususta on seuran omissa käsissä.

Riennon naisten edustusjoukkue ja A-tytöt aloittavat valmistautumisen uuteen kauteen kesäkuun ensimmäisellä viikolla.Lisätietoja: http://www.turunriento.fi
 
27.3.2024 10:15 Naisten I divisioona

Puhuttaret eteni naisten I divisioonan välieriin kaatamalla Catzin

Naisten I divisioonan viimeinenkin välieräjoukkue on selvillä, kun Puhuttaret voitti Catz Lappeenrannan Vantaan Energia Areenalla 74-65 (41-33). Puhuttaret voitti puolivälieräsarjan 2-1.

23.3.2024 22:06 Naisten I divisioona

ToPo II, TuNMKY ja BC Nokia välieriin naisten I divisioonan pudotuspeleissä

Naisten I divisioonan puolivälierissä Torpan Pojat II, Turun NMKY ja BC Nokia etenivät välieriin voittaen ottelusarjansa suoraan 2-0. Catz Lappeenranta taas tasoitti Puhuttaria vastaan pelattavat puolivälierät tilanteeseen 1-1.

21.3.2024 09:01 Naisten I divisioona

Kotijoukkueet nappasivat voitot naisten I divisioonan puolivälierissä

Naisten I divisioonan pudotuspelit käynnistyivät keskiviikkona, kun Torpan Pojat II, Turun NMKY, BC Nokia ja Puhuttaret juhlivat kotivoittoja puolivälieräavauksissa.

18.3.2024 18:25 Miesten I divisioona B

Miesten I divisioona B:n ja naisten I divisioonan pudotuspelit käyntiin keskiviikkona

Miesten I divisioona B:n ja naisten I divisioonan puolivälierien sekä putoamisvälierien otteluohjelma on nyt julkaistu. Sekä puolivälierät että putoamisvälierät pelataan paras kolmesta -systeemillä.

31.1.2024 08:05 Naisten I divisioona

BC Nokiaa naisten 1. divisioonassa valmentava Kucevic sai varoituksen

Suomen Koripalloliiton kurinpitopäällikkö Tero Kankaanpää on määrännyt BC Nokian naisten 1. divisioonajoukkueen päävalmentaja Denis Kucevicille varoituksen epäasiallisesta käytöksestä.

29.12.2023 16:30 Naisten I divisioona

Catzin Jokiselle yhden ottelun kilpailukielto

Suomen Koripalloliiton kurinpitopäällikkö Tero Kankaanpää on määrännyt Catzin Maria Jokiselle yhden ottelun kilpailukiellon.

21.12.2023 14:00 Korisliiga

Kilpailuvuoden 2024–25 Korisliigojen sarjalisenssien hakijat selvillä

Korisliigan ja naisten Korisliigan sarjamääräysten mukaisesti Korisliigan, naisten Korisliigan, miesten I divisioona A:n ja naisten I divisioonan seurojen piti hakea kilpailuvuoden 2024–25 sarjalisenssiä kyseisiin sarjoihin sarjalisenssihakemuksella joulukuun 15. päivään mennessä.

11.12.2023 12:00 Korisliiga

Seagulls ja Lahti Basketball käynnistävät hurjan korisviikon – pääsarjoissa 34 ottelun viikko

Alkanut viikko tarjoaa korisfaneille hienon kattauksen, kun korisliigoissa ja divisioonissa pelataan yhteensä 34 ottelua. Viikon aikana pelataan vähintään yksi ottelu joka päivä Ruudussa tai Koristv:ssä.

8.11.2023 20:50 Naisten I divisioona

Pantterien Gibsonille yhden ottelun kilpailukielto

Suomen Koripalloliiton kurinpitopäällikkö Tero Kankaanpää on määrännyt Panttereiden päävalmentaja Matt Gibsonille yhden ottelun kilpailukiellon epäasiallisesta käytöksestä naisten I divisioona -ottelussa.

7.10.2023 10:12 Naisten I divisioona

Naisten I divisioonan ottelut katsottavissa Koristv.fi:ssä – jokainen joukkue saa tulikasteensa sunnuntaina

Naisten I divisioona alkaa sunnuntaina 8.10. täydellä kahdeksan ottelun kierroksella, jossa jokainen sarjan joukkue saa tulikasteensa. Sarjassa pelaa kaikkiaan kuusitoista joukkuetta, jotka ovat jaettu kahteen lohkoon.

Näytä lisää vastaavia