Valmentajakoulutus: Seminaarit

Koripalloliitto järjestää vuosittain kaksi seminaaria - Nuorisovalmennusseminaarin ja Minivalmennusseminaarin. Lisäksi Suomen Koripallovalmentajat ry. (FABC) järjestää vuosittain yhden valmentajaklinikan. Kaikki seminaarit toimivat myös valmentajalisenssin päivityskoulutuksina.

Nuorisovalmennusseminaari

Kaksipäiväinen Nuorisovalmennusseminaari järjestetään vuosittain tammikuussa Kisakallion SUSI Training Centerissä. Seminaarin aiheet käsittelevät ennen kaikkea taidon ja pelin oppimista nuorisovaiheessa. Nuorisovalmennusseminaarin avulla voi päivittää B-valmentajalisenssin ja suorittaa I-tason vapaavalintaiset opinnot.

NVS 2015: Laatua pelin opettamiseen
NVS 2016: Näkökulmia taidon oppimiseen koripallossa
NVS 2017: Monipuolisia tulokulmia nuorten valmentamiseen
NVS 2018: Korintekotaito
NVS 2019: Parempia harjoituksia

Minivalmennusseminaari

Kaksipäiväinen Minivalmennusseminaari järjestetään vuosittain tammikuussa Kisakallion SUSI Training Centerissä. Seminaarin aiheet käsittelevät lasten valmennuksen aiheita ja lasten urheilun laatutekijöitä. Minivalmennusseminaarin avulla voi päivittää B-valmentajalisenssin ja suorittaa I-tason vapaavalintaiset opinnot.

MVS 2018

FABC:n klinikka

FABC järjestää yhteistyössä Koripalloliiton kanssa vuosittain valmentajaklinikan, johon pyritään saamaan myös kiinnostavia, kansainvälisiä esiintyjiä. Klinikalla on mahdollista päivittää sekä A- että B-valmentajalisenssi.