Suden jäljillä + omatoimiharjoittelu

Koronavirustilanne on siirtänyt seuratoiminnan kentiltä koteihin ja pihoihin. Seurat ovat kannustaneet pelaajia omatoimiseen harjoitteluun lukuisilla keinoille. Sivustolle kootaan päivittäin uusia mielenkiintoisia harjoitteita, joita voi tehdä yksin kotioloissa.

Voit jättää treenivinkkejä Seurauutinen-lomakkeen kautta >

---

Suden jäljillä -materiaali omatoimiharjoitteluun seurojen ja pelaajien käyttöön

Susijengi-tähtien Sasu Salinin ja Carl Lindbomin Pirkka-yhteistyönä toteutettu Suden jäljillä -treenipaketti on nyt vapaasti käytettävissä kaikille kädenojennuksena karenssiolosuhteiden kanssa painivalle korisperheelle.

Koripalloliitto, Kesko sekä Sasu Salin ja Carl Lindbom ovat sopineet, että viime kesänä tuotettu videotreenipaketti on nyt tarjolla kaikille harrastajille sekä seurojen hyödynnettäväksi. Neljän viikon mittainen treeniohjelma on suunnattu nuorille, mutta kelpaa varttuneemmillekin koripalloilijoille.

Treenipaketissa Susijengi-kaksikko näyttää omia harjoitteitaan ja antaa ruokavinkkejä, jotka on tehty yhteistyössä Pirkan kanssa. Paketti sisältää myös fysiikkaharjoitteita, joiden takana on Salinin entisen seurajoukkueen Malagan fysiikkavalmentaja.

- Callen kanssa mietimme, miten voisimme auttaa halukkaita liikkumaan koronavirusepidemian ollessa päällä. Päätimme, että tarjoamme meidän Suden jäljillä -treenipaketin kaikille ilmaiseksi. Paketista löytyy hyviä juttuja koripallon kanssa, mutta myös jumppailua ja kaikkea muuta, jota jokainen voi tehdä omassa olohuoneessa. Samalla perheen sisällä voi haastaa muutkin perheenjäsenet mukaan treeneihin, Salin vinkkaa.

Suden jäljillä -sivusto >

--

HoNsU:n harjoitepankki >

BC Nokian junioreiden omatoimiharjoitteita (.pdf) >

--

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Tapiolan Hongan Youtube-kanavalla videotreenejä

BC Nokia junorit aloittaa kaikkien joukkueiden kanssa omatoimitreenijakson Facebookissa

 Lahti Basketball Junioreiden Facebook-sivulla tallenne livevalmennuksesta

#PuhuTreenaa-vinkit Facebookissa päivittäin Puhu Junioreiden sivuilla