Susijengin MM-karsintaottelu Venäjää vastaan loppuunmyyty – Ranska-ottelun liput myyntiin 5.11.

25.10.2018 15:32 Susijengin MM-karsintaotteluun on vielä reilut viisi viikkoa aikaa, mutta Espoo Metro Areenalla pelattava kamppailu Venäjää vastaan on jo myyty täyteen. MM-jatkokarsintojen viimeinen kotiottelu pelataan Ranskaa vastaan 21.2.2019 ja liput tulevat myyntiin 5.11.2018.

Susijengi pääsee marraskuussa pelaamaan elintärkeän MM-karsintaottelun täydessä Espoo Metro Areenassa. Kuva: Ville Vuorinen

MM-jatkokarsinnat syyskuussa voitolla ja tappiolla avannut Susijengi pääsee irti kotiyleisön edessä seuraavan kerran perjantaina 30. marraskuuta, kun Espoo Metro Areenalle saapuu vieraaksi Venäjä.

Ottelun pääsyliput liikkuivat vauhdilla ja jo reilu kuukausi ennen tapahtumaa viimeisetkin paikat areenalla on myyty.

– Ottelun loppuunmyyminen jo kuukautta ennen peliä kertoo siitä, että Susijengillä on oma sijansa suomalaisen urheiluväen sydämissä. Joukkueen on helppo lähteä valmistautumaan tuleviin peleihin, kun kannattajat osoittavat tukensa näin, Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann kiittelee.

– Ottelulla on valtava merkitys tiellä Kiinan MM-kisoihin ja tarvitsemme kaiken mahdollisen tuen Venäjää vastaan. Tunnelma oli erinomainen syyskuun Bosnia-Hertsegovina-ottelussa, jossa 6. pelaaja antoi joukkueelle tärkeää energiaa voiton hakemiseksi.

Susijengin ja Venäjän väliseen MM-karsintaotteluun on myyty yli 6000 ennakkolippua. Espoo Metro Areenalla on lisäksi vajaat 1000 aitiopaikkaa, joita ei ole huomioitu myyntiluvuissa.

Mikäli otteluun vapautuu vielä yksittäisiä paikkoja, niistä tiedotetaan Susijengin sosiaalisen median kanavissa.

Ranska-kohtaaminen karsintojen viimeinen kotiottelu

Venäjä-ottelun jälkeen Susijengi matkaa Bosnia-Hertsegovinan vieraaksi 3. joulukuuta. MM-jatkokarsintojen viimeiset ottelut pelataan helmikuussa, kun Susijengi isännöi Ranskaa Espoo Metro Areenalla torstaina 21.2.2019 ja kohtaa Venäjän vieraskentällä 24.2.

Ranska-ottelun lipunmyynti alkaa maanantaina 5.11. klo 12. Ottelussa on isot panokset, sillä vaikka Tshekki on jo varmistanut paikkansa Kiinan MM-kisoissa 2019, lohkossa vähintään yhden MM-kisapaikan kohtalo jää helmikuun karsintaikkunaan.

Laita siis jo kalenteriin maanantai 5.11. ja valmistaudu nappaamaan lippusi Susijengin viimeiseen MM-karsintojen kotiotteluun!

Mikäli olet Susijengin virallisen kannattajayhdistyksen jäsen tai Koripalloliiton 6. pelaaja -uutiskirjeen tilaaja, tarkkaile sähköpostiasi. Tulossa on tietoa lippujen ennakkomyynnistä.

Et vielä 6. pelaaja? Liity nyt. Luvassa on rahanarvoisia etuja sekä ennakko-osto-oikeuksia. Liittyminen on ilmaista eikä velvoita mihinkään.

 
27.2.2023 21:25 Susijengi

Susijengi lohkokakkoseksi MM-karsinnoissa, maagisesti heittänyt Saksa lohkovoittoon

Susijengi antoi ensimmäisen iskun, puolusti antaumuksella ja toteutti pelisuunnitelmaansa rohkeasti, mutta Saksa näytti, miksi on hallitseva EM-pronssimitalisti. Loppuunmyyty Espoo Metro Areena sai nähdä trillerimäisen MM-karsintahuipennuksen, jonka voittajaksi selvisi kolmosensa käsittämättömällä 62,5% tarkkuudella upottanut Saksa.

24.2.2023 17:40 Susijengi

Ilari Seppälä jatkoajan kultaranne, Susijengi jatkoaikavoittoon Tel Avivissa

Vapautuneesti pelannut Israel otti aloitteen omiin käsiinsä helmikuun MM-karsintaikkunan avausottelussa ja oli tyrmätä suomalaisvieraansa jo lähtötelineisiin. Susijengi löysi kuitenkin intensiteettinsä puolustuspäässä ja jahtasi pelin jatkoajalle, jossa ”Lapuan pehtoori” Ilari Seppälä petasi perättäisillä onnistumisillaan vieraille 95–97 (46–35, 83–83) -trillerivoiton.

23.2.2023 10:11 Susijengi

Uudistunut Israel luottaa vanhaan ja hyväksi havaittuun

Israelin maajoukkueen kokoonpanossa on käynyt puhuri sitten marraskuun MM-karsintaikkunan, jolloin joukkue karsiutui ensi syyskesän MM-kisoista. Kaksi viisikollista pelaajia ovat sivussa ja päävalmentaja vaihtunut, mutta tästä huolimatta valmentaja Mikko Larkas odottaa Israelin saapuvan perjantain iltapäiväpeliin omilla vahvuuksillaan.

14.11.2022 21:18 Susijengi

Susijengi rynni ryhtiliikkeen jälkeen Virolta karkuun

Jälleen kerran Viro teki MM-karsintaottelusta Susijengille vaikean, mutta toisen jakson alhosta noustuaan Susijengi hallitsi peliä. Mikael Jantunen säkitti piste-ennätyksensä, Alexander Madsen ja Daniel Dolenc dominoivat korinalustaa ja Sasu Salin säkitti karkumatkan ratkaisuheitot, kun Susijengi nautti 5528-päisen kotiyleisön edessä 91–71 (39-41) -voiton.

11.11.2022 22:20 Susijengi

Fyysinen Saksa järjesti Susijengille klinikan Bambergissa

Saksa ampaisi perjantai-iltana yksin MM-jatkokarsintalohko J:n piikkipaikalle kaatamalla Susijengin pistein 94–80 (44–36). Saksa piti läpi toisen puoliajan vierailleen klinikkaa tehokkaasta eurooppalaisesta joukkuehyökkäyksestä, ja vaikka Susijengi virittelikin loppukiriä, osoittautui Saksan hankkima turvaväli turhan suureksi vieraiden saavuttaa.

28.8.2022 20:59 Susijengi

Sasu Salin heitti häkälöylyt Saku Suurhallissa – Susijengi tuuman päähän MM-kisapaikasta

Isäntäjoukkue Viro repi, puri ja hiersi ja kaivautui naruista takaisin peliin mukaan kotiyleisönsä mylviessä, mutta Susijengi kesti paineet. Susipuolustus nauliutui kohdalleen ratkaisevilla hetkillä ja ninjana varjoista ampaissut Sasu Salin latoi kolmosen toisensa jälkeen, kun Susijengi päätti illan Tallinnassa 68–76 (36–47) -voittoon.

25.8.2022 21:36 Susijengi

Susijengi rynnisti MM-karsintavoittoputkelle jatkoa, Israel kaatui Tampereella

Susijengin MM-karsintavoittojen putki kasvoi torstaina yhdellä. Periksiantamattomana vastustajana tunnettu Israel kaivautui loppuhetkillä 13 pisteen takaa tasoihin, mutta puolustuspään ryhtiliike ja Elias Valtosen, Lauri Markkasen ja Petteri Koposen viime minuuttien onnistumiset takasivat Susijengille 79–73 (47–37) -voiton 11 554 katsojan hurratessa.

3.7.2022 23:57 Susijengi

Susijengi narrasi voiton Kroatiasta Rijekan saunassa, viides voitto taskussa MM-jatkokarsintoihin

Aikakaudet vaihtuvat, Susijengin olemus säilyy. Kroatia tuuletteli lähes varmaa voittoaan sunnuntain MM-karsintaottelun viimeisellä minuutilla, kunnes Edon Maxhunin ja Lauri Markkasen kolmoset ja liian aikaisin nuolaisseen isäntäjoukkueen täydellinen sulaminen vapaaheittoviivalta veivät Susijengin 79–81 (34–43) -vierasvoittoon Rijekan trooppisissa olosuhteissa.

30.6.2022 22:02 Susijengi

Susijengi varmisti MM-karsintalohkon voiton Lassi Tuovin päävalmentajadebyytissä

Espoo Metro Areenan 6951 katsojan kotiyleisö sai helteisenä torstai-iltana täyden lipunhinnan edestä viihdettä, kun Susijengi raivosi 85–69 (43–46) -revanssivoittoon Ruotsista uuden päävalmentajansa Lassi Tuovin debyyttiottelussa. Hitaan alun jälkeen Susijengi dominoi peliä urheilullisuudellaan ja monipuolisuudellaan ja jyräsi MM-karsintalohkonsa voittoon.

28.2.2022 21:36 Susijengi

Susijengi teki suomalaista palloiluhistoriaa – Euroopan mestari Slovenia kaatui jo toisen perättäisen kerran

Susijengi otti jättimäisen harppauksen kohti vuosien 2022–23 MM-jatkokarsintaa kukistamalla hallitsevan Euroopan mestarin Slovenian jo toisen kerran. Sasu Salin liekitti Susijengin 21 pisteen johtoon avauspuoliskolla, ja kun Slovenia kiri lopussa kantaan, varmistivat Ilari Seppälän ja Elias Valtosen onnistumiset Suomelle 79–83 (31–52) -vierasvoiton.

Näytä lisää vastaavia