Tuovin Strasbourg neljänneksi Mestarien liigassa – finaaleissa voittoja suomalaisille

10.5.2021 08:46 Lassi Tuovi luotsasi Strasbourgin komeasti neljänneksi Mestarien liigassa. Latviassa, Virossa ja Itävallassa nähdään suomalaisedustusta finaaleissa ja kaikki pääsivät viikonloppuna voiton makuun.

Lassi Tuovi luotsasi Strasbourgin Mestarien liigassa neljänneksi. (Kuva: FIBA)

Mestarien liigassa Lassi Tuovin valmentaman Strasbourg hävisi välierässä San Pablo Burgosille 70-81 (43-37). Strasbourg johti ottelua parhaimmillaan 12 pisteellä ensimmäisellä puoliajalla, mutta Burgos sai rivinsä järjestykseen toisella ja kiri ohi.
Ottelutilastot

Pronssiottelussa Strasbourg sai vastaansa jälleen espanjalaisjoukkueen, kun se kohtasi Zaragozan. Strasbourg hävisi ottelun 77-89 (21-24). Näin Strasbourgin upea kausi Mestarien liigassa päättyi neljänteen sijaan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Alexander Madsenin VEF Riika aloitti Latvian finaalit vakuuttavasti voittamalla Ventspilsin selvästi 103-74 (59-35). Madsen auttoi joukkuettaan 13 pisteen, neljän levypallon, riiston ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Edon Maxhunin Pärnu aiheutti Viron liigan finaalien avauksessa pienoisen yllätyksen kaatamalla BC Kalev/Cramon 81-76 (34-38). Maxhuni oli Pärnun sankari viimeistellen viimeisellä minuutilla seitsemän pistettä nostaen Pärnun johtoon ja voittoon. Maxhuni kirjautti ottelussa yhteensä 14 pistettä, kolme levypalloa, kymmenen syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden tasoitti finaalisarjan Kapfenberg Bullsia vastaan otettuaan selvän 83-65 (39-24)-voiton. Daniel Dolenc hääri tehokkaana 11 pisteen, viiden levypallon, syötön ja riiston tilastoilla. Voitolla Swans nappasi kotiedun takaisin itselleen ja finaalisarja on nyt tilanteessa 1-1.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa kärkikamppailu tasoittui, kun Roope Ahosen Breogan hävisi ja Alex Murphyn Granada voitti.

Breogan hävisi Alicanten vieraana 66-76 (29-37) Ahosen tilastoidessa kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Murphy heitti 10 pistettä, otti neljä levypalloa ja antoi yhden syötön, kun Granada voitti Valladolidin 90-85 (42-38). Granada nousi sarjakärkeen tasapistein Breoganin ja Leyma Corunan kanssa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Ranskan ProB:ssä suomalaisten joukkueille tuli tappiot. Carl Lindbomin Antibes koki kotikentällään kirvelevän 68-69 (31-32)-tappion Denainille. Lindbom heitti kolme pistettä, kahmi seitsemän levypalloa ja riisti kertaalleen.
Ottelutilastot

Ilari Seppälä palasi taas tositoimiin parin ottelun poissaolon jälkeen, mutta Aix-Maurienne hävisi kotonaan selvästi Paris Basketballille 77-110 (27-54). Henri Kantonen täytti tilastoriviään seitsemällä pisteellä, levypallolla ja neljällä syötöllä. Seppälälle kertyi viisi pistettä, levypallo ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Hollannin liigassa pudotuspelit käynnistyivät Joonas Lehtorannan Feyenoordin osalta 76-97 (34-54)-tappiolla Landstede Hammersia vastaan. Lehtoranta saalisti ottelussa kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa ja neljä syöttöä. Otteluparista jatkaja määräytyy kahden ottelun yhteistuloksella, joten Feyenoordilla on iso vuori kiivettävänä toiseen osaotteluun.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Merlins Crailsheim päätti runkosarjan 77-70 (34-40)-voittoon Bambergista. Vaikka Merlinsin runkosarja on jo loppu, on sen lopullinen sijoitus vielä auki Oldenburgin rästiottelun takia. Mikäli Oldenburg voittaa ottelun, sijoittuu Merlins runkosarjassa viidenneksi ja kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Bayern Münchenin. Oldenburgin hävitessä, Merlins nousee kolmanneksi ja saa vastaansa yhdeksän ottelun voittoputkessa olevan Ulmin.
Ottelutilastot

 

Uutista muokattu 10.5.2021 kello 14.12: Lisätty Itävallan finaalin tulos. 

 
24.12.2021 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Aatu Kivimäki heitti Tigersin voittoon - Mestarien liigassa saatiin alkulohkoja päätökseen

Mestarien liigassa saatiin puolet alkulohkoista pelattua ja Saksassa suomalaiset pääsivät juhlimaan maukkaita voittoja.

9.12.2021 08:01 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Manresa varmisti lohkovoiton Mestarien liigassa

Elias Valtosen Manresa porskuttaa Mestarien liigassa ainoana tappiottomana joukkueena viiden ottelun jälkeen. Ilari Seppälä teki sen sijaan kovaa jälkeä Romaniassa.

11.11.2021 10:18 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Manresa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Elias Valtosen edustama Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Eurokentillä tärkeitä voittoja pääsivät tuulettamaan myös Sasu Salin, Mikael Jantunen sekä Carl Lindbom.

3.11.2021 23:52 Suomalaiset ulkomailla

Madsen säväytti donkillaan – Seppälä ja Dolenc kovassa pistevireessä

Alexander Madsen auttoi vahvalla pelillään VEF Riian avausvoittoon Mestarien liigan lohkovaiheessa. Ilari Seppälä ja Daniel Dolenc esittivät myös parastaan, mutta Carl Lindbom sekä Edon Maxhuni kokivat viimeisen sekunnin tappiot FIBA Europe Cupissa.

26.10.2021 23:46 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen ja Mikael Jantunen isoissa rooleissa Mestarien liigassa

Elias Valtonen ja Mikael Jantunen olivat joukkueiden avainpelaajia Mestarien liigassa tiistaina.

14.10.2021 09:04 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen merkittävässä roolissa Manresan voitossa Mestarien liigassa

Elias Valtonen auttoi Manresan komeaan voittoon Mestarien liigan ottelussa Hapoel Jerusalemia vastaan. Edon Maxhuni oli sen sijaan liekeissä FIBA Europe Cupin debyytissään.

7.10.2021 00:09 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tykitti 33 pistettä Mestarien liigassa - "Aika paljon sain palloa”

Mestarien liiga pyörähti käyntiin alkuviikolla. Sasu Salin oli pitelemätön heittäessään upeat 33 pistettä Teneriffan voitossa. Elias Valtonen ja Mikael Jantunen tekivät debyyttinsä Mestarien liigassa ja Lassi Tuovi pääsi juhlimaan niukkaa voittoa.

30.5.2021 21:31 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen sai ehjän kauden - "Kehitystä tapahtui”

Alexander Madsen pääsi juhlimaan uransa toista Latvian mestaruutta, kun VEF Riika jyräsi mestariksi. Henkilökohtaisella tasolla Madsen välttyi pahimmilta loukkaantumisilta ja ainoa takaisku kauden aikana oli sairastuminen koronavirukseen.

6.5.2021 22:20 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi valmensi Strasbourgin Mestarien liigan välieriin

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg eteni Mestarien liigan välieriin voittamalla Sasu Salinin ja Emir Sulejamonovicin edustaman Teneriffan jatkoajan jälkeen 88-86.

5.5.2021 19:27 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan lopputurnaus alkaa – suomalaisten kohtaaminen heti puolivälierässä

Mestarien liigan tämän kauden huipentava Final Eight –lopputurnaus pelataan loppuviikon aikana Venäjällä Nizhni Novgorodissa. Suomalaisista mukana nähdään Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin edustama Teneriffa sekä Lassi Tuovin valmentama Strasbourg.

7.4.2021 22:24 Suomalaiset ulkomailla

Tuovi valmensi Strasbourgin Mestarien liigassa jatkoon

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg nousi sillasta voittamalla kolme viimeistä otteluaan Mestarien liigan jatkolohkossa ja eteni Final Eight -lopputurnaukseen voittamalla keskiviikkona Türk Telekomin.

1.4.2021 08:40 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa – Swans Gmunden avasi Itävallan pudotuspelit voitolla

Mestarien liigassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Sasu Salinin sekä Emir Sulejmanovicin Teneriffa haki Latviasta voiton kaadettuaan Alexander Madsenin VEF Riian. Alex Murphy oli liekeissä Espanjassa ja Itävallan liigassa suomalaiskolmikon Swans Gmunden otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan.

25.3.2021 09:06 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Reggiana raivasi tiensä jatkoon FIBA Europe Cupissa – Valtoselle 30 pistettä Saksassa

FIBA Europe Cupissa pelataan tällä viikolla 16 parhaan joukkueen kesken pelattavat pudotuspelilohkot. Petteri Koposen Reggiana selvitti tieltään ensimmäisen esteen ennen kauden päättävää Final Four –turnausta voittamalla romanialaisen Sibiun. Elias Valtonen oli taas hurjana Saksassa ja Erik Murphy merkkautti tupla-tuplan Japanissa.

18.3.2021 08:37 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin hurja vire Mestarien liigassa jatkuu

Sasu Salinin upeat otteet Mestarien liigassa saivat jälleen jatkoa, kun hän heitti 17 pistettä Teneriffan voitossa. Ilari Seppälä oli jälleen tehokkaana Ranskassa ja Elias Valtonen osoitti jälleen potentiaaliaan Saksassa.

11.3.2021 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti jälleen Mestarien liigassa

Sasu Salin oli Teneriffan ykkösnimi Mestarien liigassa, mutta voittoon saakka Salinin tehoilta ei riittänyt. Elias Valtonen ja Edon Maxhuni jatkoivat niin ikään hyviä otteitaan.

4.3.2021 08:34 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin hurjana Mestarien liigassa – ”Pelasimme ihan kelpo pelin”

Mestarien liigan jatkolohkot käynnistyivät ja Sasu Salin näytti jälleen heittotaitonsa johdattaessaan Teneriffan voittoon. Daniel Dolenc oli niin ikään vahvalla pelipäällä Itävallan liigassa.

5.2.2021 22:18 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Seppälä koville pisteille

Ilari Seppälä ja Edon Maxhuni olivat alkuviikon suomalaisonnistujia, mutta heidän tehopelinsä eivät riittäneet voittoon.

28.1.2021 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaispelaajille voittoja eurokentillä – Petteri Koposen sihti kunnossa

Alexander Madsen pääsi syntymäpäivänsä lisäksi juhlimaan jatkopaikkaa Mestarien liigassa, kun VEF Riika puristi jatkoon. Petteri Koponen ja Carl Lindbom aloittivat lohkovaiheen pelit FIBA Europe Cupissa.

14.1.2021 14:10 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni tykitti 31 pistettä Virossa - Tuovin Strasbourg jatkoon Mestarien liigassa

Edon Maxhuni aloitti vuotensa räväkästi, kun hän upotti peräti 31 pistettä Viron ja Latvian yhteisliigassa. Ilari Seppälä oli pirteänä Ranskassa ja Mestarien liigassa nähtiin suomalaistrilleri, kun Lassi Tuovin luotsaama SIG Strasbourg varmisti lohkovoiton kaadettuaan Alexander Madsenin VEF Riian.

23.12.2020 23:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen lähenteli tupla-tuplaa – Elias Valtonen hyvässä iskussa

Mestarien liigassa Alexander Madsenin edustama VEF Riika ja Lassi Tuovin valmentama SIG Strasbourg ottivat tiukan otteen jatkopaikasta. Muutenkin useat suomalaispelaajat ja –valmentajat pääsivät voittotunnelmissa viettämään joulua.

Näytä lisää vastaavia