EBT:n nais- ja tyttökoripallo vahvassa nosteessa

24.6.2019 13:25 Espoo Basket Teamille on myönnetty "villi kortti" naisten valtakunnalliseen 1.divisioonaan kaudelle 2019-2020. Näin ollen seuralla on tarjota vanhemmille tyttöjunioreille kaikki kilpakoripallon sarjaportaat sisältävä polku aina naisten Korisliigaan saakka.

Alkavalla kaudella EBT:llä on erilliset harjoitusryhmät naisille (Korisliiga & n1d) ja U19 tytöille. Osa U19 ryhmän tytöistä harjoittelee osan viikosta naisten ryhmässä. Toiminnan ensisijainen tarkoitus on mahdollistaa laadukas ympäristö itsensä kehittämiseen urheilijana. Pelaajilla on mahdollisuus harjoitella kaksi kertaa päivässä ohjatusti.

”Meillä on nyt erinomainen tilanne! On hyvät harjoittelumahdollisuudet ja kaikki tarvittavat sarjat pelaajille, jotka haluavat kokeilla mihin koripallossa yltävät. Naisten 1.divisioonan tullessa mukaan U19 sarjan ja naisten korisliigan välille, meillä on tilaa uusille pelaajille, jotka haluavat harjoitella, kilpailla ja satsata omaan kehittymiseensä. Tavoite on kasvattaa naisten harjoitusryhmän kokoa edellä mainittuun kuvaukseen sopivilla pelaajilla. Näiden sarjojen kautta käy luonteva tie tavoitella asemaa vakiokasvona naisten korisliigatasolla”, kertoo Naisten Korisliiga-, naisten 1-divari- ja U19 joukkueen päävalmentaja Niko Hellman.

Jos kiinnostuit ja haluat osaksi tätä toimintaympäristöä, ota rohkeasti yhteys päävalmentajaan.

Niko Hellman 0445286206, niko.hellman@ebt.fi

 
1.7.2021 07:29 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongalta uusia panostuksia vanhimpien junioreiden kehityspolkuun

Tapiolan Hongassa on mahdollisuus harrastaa koripalloa monella eri tasolla ja monia eri polkuja pitkin. Jokaiselle löytyy omaa motivaatiota ja taitoa vastaava polku kuljettavaksi. Viimeisimpänä kehityskohteena on ollut kaikkein korkeimmalle huipulle tähtäävien pelaajien polku ja sitä varten seuran hallitus teki helmikuussa päätöksen lisätä panostusta yli 16-vuotiaiden junioreiden toimintaan. Panostuksen lähtökohtana on uusi kehitysohjelma, joka antaa seuran kasvateille mahdollisuuden edetä korisurallaan haluamaansa tavoitetta kohti.

19.8.2023 10:49 Seura tiedottaa

PuHun edustusjoukkueet palaavat Vantaan Energia Areenalle

Vantaalainen koripallo ottaa jälleen askeleen eteenpäin, kun PuHu Junioreiden miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat kotiottelunsa Vantaan Energia Areenalla kaudella 2023-2024. Muutos on osa PuHu Junioreiden ja Vantaan kaupungin monivuotista yhteistyötä, ja edustusjoukkueiden otteluiden lisäksi PuHun juniorijoukkueet harjoittelevat Energia Areenalla entistä enemmän.

11.5.2021 10:40 Seura tiedottaa

WB-Pantterit hakee naisten 1- ja miesten 1B-divisiooniin villikorttipaikkaa

Itäisessä Helsingissä on tehty pitkäjänteistä juniorityötä tuottaen aikuispelaajia liigaan, maajoukkueisiin sekä kansainvälisille kentille tasaisella tahdilla ja laadulla. WB-Panttereissa yhdistyy se mikä Itä-Helsingissä on parasta: kaksi perinteikästä seuraa Pantterit ja Wartti Basket yhdessä sekä monikulttuurisuus. Kahden emoseuran yhdistymisen ansiosta vuodesta 2017 alkaen seura on voinut entisestään tehostaa koripallon kehittämistä alueella. Tästä on seurannut menestystä kaikissa ikäluokissa, tytöissä ja pojissa. Seuran junioritoiminnan kasvu ja koripallon kehittäminen vaatii nyt seuraavan askeleen: tavoitteellisille junioreilleen polun tavoitteelliseen aikuisjoukkueeseen. On aika Naisten 1- ja Miesten 1B-divisioonajoukkueille.

20.11.2020 19:45 Korisliiga

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätösten vaikutukset aikuisten pääsarjoihin sekä eteläisen alueen sarjatoimintaan

Koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 19.11.2020, että pääkaupunkiseutu on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen. Korisliiga ja muut pääsarjat jatkuvat pienin muutoksin, Eteläisellä alueella aikuisten harrastetoiminnassa, senioreiden SM-sarjoissa ja Unified-sarjoissa sarjatoiminta keskeytetään loppuvuodeksi.

3.7.2019 12:34 Seura tiedottaa

Mikko Kurki Puhuttarien valmentajaksi

Kahden Ringside vuoden jälkeen Puhuttariksi palannut Puhu Junioreiden naisten 1-divisioonan joukkue on solminut päävalmentajasopimuksen Mikko Kurjen kanssa. Mikko aloittaa tehtävässään heti.

15.5.2019 13:57 Seura tiedottaa

Niko Kirjonen Ringsiden päävalmentajaksi – avoimet harjoitukset 23. ja 24.5.

Ringsiden päävalmentajaksi on valittu Niko Kirjonen. Niko Kirjonen aloittaa tehtävässään välittömästi. Espoolainen LePy ja vantaalainen PuHu Juniorit ovat tehneet neljä vuotta yhteistyötä tyttö- ja naispelaajien kehittämiseksi. Yhteistyöjoukkueen nimi on Ringside. Menestyksekkään neljännen vuoden päättyessä seurat ovat sopineet jatkavansa yhteistyötä myös seuraavat kaksi vuotta.

30.4.2019 11:12 Seura tiedottaa

Tapiolan Honka tarjoaa kehityspolun tyttö- ja naispelaajille

Haluatko panostaa harjoitteluun, itsesi kehittämiseen ja koripallossa kilpailemiseen?

15.6.2015 Pohjoinen alue

Koripalloliitto myönsi sarjalisenssit pääsarjoihin, vahvisti pelitavat

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt sarjapaikkoja pelikaudelle 2015-16. Maanantai-iltana Helsingissä kokoontunut liittohallitus sekä Koripalloliiton sarjalisenssiyksikkö myönsivät kymmenen sarjalisenssiä Korisliigaan, kahdeksan miesten Divisioona A:han, peräti 14 Divisioona B:hen ja yhdeksän sarjalisenssiä Naisten Korisliigaan sekä kymmenen naisten I divisioonaan. Samalla liittohallitus vahvisti pelikauden 2015-16 sarjaformaatit.

9.5.2015 Pohjoinen alue

Koripalloliiton kilpailusääntöihin merkittäviä muutoksia

Lauantaina Suomen Koripalloliiton valmennuskeskuksessa Kisakalliossa kokoontunut liittovaltuusto hyväksyi kilpailu- ja kurinpitosäännöt pelikaudelle 2015-16. Sääntöihin tuli merkittäviä muutoksia, jotka koskivat viime aikoina koripallopiirejä puhuttaneita kilpailusääntöjen rangaistuspykäliä koskien edustuskelvottoman pelaajan peluuttamista sekä pelaamisoikeuden laajentamista rinnakkaislisenssillä.

27.9.2012 Pohjoinen alue

Koripalloliitto panostaa reiluun peliin alkavalla kaudella

NBA:sta ja Euroliigasta liikkeelle lähteneet reilun pelin säännöt rantautuvat kauden 2012/13 aikana myös suomalaiseen koripalloon kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n linjausten mukaisesti. Uusilla sääntötarkennuksilla halutaan rohkaista pelaajia, valmentajia sekä erotuomareita kitkemään peliin kuulumatonta huonoa käytöstä ottelutapahtumista.

Näytä lisää vastaavia