Koskimies juhli suomalaiskohtaamisen voittoa Espanjassa - Pounds hirmuiskussa

14.10.2019 07:35 Elina Koskimies pääsi tuulettamaan maukasta voittoa Espanjan Liga Femenina 2:ssa, kun Ibaizabal kaatoi vieraissa Anniina Äijäsen Ferrolin. Anissa Pounds, Roosa Lehtoranta, Kaisa Kuisma sekä Veera Pirttinen olivat tehokkaina ja Sofia Pelander sekä Vilma Kesänen palasivat pelikentille pienten loukkaantumisten jälkeen.

Elina Koskimies ja Annika Holopainen pääsivät viikonloppuna voiton makuun. (Kuva: Ville Vuorinen)

Koskimiehen Ibaizabal haki 73-69 (61-61, 33-36)-jatkoaikavoiton Ferrolin vieraana. Koskimies kirjautti 27 minuutissa kaksi pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Äijänen sai tilastorivilleen neljä pistettä ja yhden levypallon. Ibaizabal on voittanut molemmat ottelunsa ja Ferrolille tappio oli ensimmäinen.
Ottelutilastot

Vilma Kesänen teki kauden debyyttinsä pienoisen loukkaantumisen jälkeen, kun hän kohtasi Barakaldon kanssa entisen seuransa Real Canoen. Barakaldo taipui vieraissa lukemin 46-57 (24-30). Kesänen urakoi joukkueensa suurimmat minuutit 32 ja kasasi sinä aikana kaksi pistettä ja viisi levypalloa. Barakaldo on hävinnyt molemmat pelinsä.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen oli sivussa Celta Vigon kokoonpanosta, kun joukkue voitti kotonaan Estudiantesin 67-62 (32-31). Celta Vigo on voittanut molemmat pelinsä.
Ottelutilastot

Kuisma heitti hienosti 13 pistettä ja nappasi viisi levypalloa, kun Vitoria SC voitti Portugalin liigan avausottelussa Madeiran 84-61 (46-36).
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Heta Äijäsen Donau-Ries nappasi 68-61 (30-36)-voiton BG 74:stä. Äijäsen nappasi 13 minuutissa viisi levypalloa. Donau-Ries on aloittanut kautensa mukavasti kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Anissa Poundsin käsi oli kuumana. (Kuva: Ville Vuorinen)

2. Bundesliigassa Pounds oli hurjana heitettyään 22 pistettä Bergische Löweninin voittaessa vieraissa Grünbergin selvästi 81-46 (29-21). Pounds pussitti ottelussa peräti kuusi kolmen pisteen heittoa ja tilastot karttuivat myös neljällä levypallolla ja neljällä riistolla. Bergische Löwenillä on kahden ottelun jälkeen voitto ja tappio.
Ottelutilastot

Pelander teki debyyttinsä A3 Basket Uumajan riveissä, kun hän palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin uumajalaisten voittaessa vieraissa Alvik Basketin niukasti 67-65 (32-28). Pelander pelasi 12 minuuttia ennen virhetilinsä täyttymistä ja ehti tilastoida pisteen ja kolme levypalloa. Uumaja on voittanut molemmat ottelunsa Ruotsin liigassa.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasin edustama Visby sen sijaan hävisi vieraissa Telge Basketille selvästi 45-90 (21-44). Kaukopaasin ainoaksi tehomerkinnäksi reilussa 16 minuutissa jäi riisto. Visby on hävinnyt kaikki kolme peliään.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Veera Pirttinen oli jälleen Snæfellin pistetykki, kun hän pussitti 18 pistettä, mutta sekään ei riittänyt siivittämään joukkuetta voittoon Valurista. Valur kuittasi pisteet kotikentällään 110-75 (55-30)-voitolla. Pirttinen tilastoi lisäksi yhden levypallon ja peräti kahdeksan syöttöä. Snæfellillä on voitto ja tappio.
Ottelutilastot

Belgian liigassa Roosa Lehtoranta viimeisteli kahdeksan pistettä, otti neljä levypalloa ja riisti kolmesti, kun Antwerpen Giants taipui Kortrijk Spursin vieraana 62-59 (33-32). Giants on voittanut viidestä ottelustaan kaksi.

Ottelutilastot

Annika Holopaisen kausi Ranskan Ligue Feminine 2:ssa alkoi hienosti, kun Reims voitti sarjan suurimmaksi ennakkosuosikiksi rankatun Angersin kotonaan 63-56 (24-29). Ottelusta ei ole saatavissa tarkempia tilastotietoja.

 
4.11.2019 22:29 Suomalaiset ulkomailla

Vilma Kesänen heitti sarjajumbon voittoon Helmi Tulosen sarjakärjestä – ”Aika hyvä fiilis kyllä”

Espanjan Liga Femenina 2:ssä nähtiin melkoinen yllätys, kun Vilma Kesänen pisti voittoheiton sisään johdattaen alkukauden voitoitta pelanneen Barakaldon voittoon tappioitta kauden aloittaneesta Helmi Tulosen Celta de Vigosta. Elina Koskimies väläytteli myös jälleen osaamistaan tehokkaasti, Sofia Pelander merkkautti tupla-tuplan ja Anissa Pounds heitti taas kovat pistelukemat.

1.11.2019 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin vahva peli ei kantanut voittoon EuroCupissa

Sofia Pelander lukeutui A3 Basket Uumajan ykkösnimiin joukkueen päättäessä EuroCupin ensimmäisen kierroksen. A3 on voitoitta kolmen ottelun jälkeen.

28.10.2019 06:57 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaisten vahva meno Espanjassa jatkuu

Espanjan Liga Femenina 2:ssa juhlittiin suomalaisvoittoja kolmin kappalein, kun Helmi Tulosen Celta Vigo, Elina Koskimiehen Ibaizabal ja Anniina Äijäsen Ferrol muodostavat sarjan kärkikolmikon. Voiton makuun pääsivät myös Sofia Pelander, Veera Pirttinen ja Anissa Pounds.

21.10.2019 09:04 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimies tehokkaana Espanjassa ja Lehtorannalle tupla-tupla Belgiassa

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Elina Koskimies osoitti kovuutensa ollen Ibaizabalin tehopelaaja 17 pisteellä ja Belgian liigassa Roosa Lehtoranta tilastoi komean tupla-tuplan.

16.10.2019 20:25 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander odottaa EuroCupin kovia haasteita

Naisten EuroCup käynnistyy Sofia Pelanderin ja hänen edustamansa A3 Basket Uumajan osalta torstaina, kun joukkue kohtaa kotikentällä Orman Genclikin. Pelander odottaa EuroCupissa kovia pelejä.

7.10.2019 09:29 Suomalaiset ulkomailla

Espanjassa hienoja suomalaisonnistumisia

Espanjan Liga Femenina 2 käynnistyi viikonloppuna hienoilla suomalaisesityksillä. Helmi Tulonen oli joukkueensa paras pistetykki ja Anniina Äijänen sekä Elina Koskimies esiintyivät myös vahvasti voitto-otteluissa.

5.10.2019 10:51 Susiladies

Espanjan Liga Femenina 2:ssa vahva suomalaisedustus

Espanjan kakkosliigassa, Liga Femenina 2:ssa, nähdään tulevalla kaudella vahva suomalaisedustus, kun sarjassa pelaa peräti neljä suomalaispelaajaa. Vilma Kesänen pelaa Barakaldossa, Helmi Tulonen Celta Vigossa, Anniina Äijänen Universitario de Ferrolissa ja Elina Koskimies aloittaa ammattilaisuransa GDKO Bizkaia Ibaizabalin riveissä.

4.10.2019 09:14 Susiladies

Veera Pirttinen aloitti vahvasti Islannissa

Veera Pirttisen ura islantilaisjoukkue Snæfellissä alkoi komeasti 20 pisteellä. Saksan Bundesliigassa Heta Äijänen pääsi juhlimaan kauden toista voitto.

2.10.2019 13:32 Susiladies

Sofia Pelanderilla uudet haasteet tutussa maassa

Neljä edelliskautta Ruotsin Basketliganin Norrköping Dolphinsissa pelannut Sofia Pelander jatkaa Ruotsissa, mutta joukkue vaihtuu ensi kaudeksi, kun hän teki sopimuksen Ruotsin mestari A3 Basket Uumajan kanssa. Tulevaan kauteen hän lähtee kovin odotuksin.

1.10.2019 14:45 Susiladies

Veera Pirttinen valmiina isoon rooliin Islannissa

Veera Pirttinen, 22, pelasi vahvan viime kauden Saksan Bundesliigassa ChemCats Chemnitzissä ja siirtyi täksi kaudeksi Islantiin Snæfell joukkueeseen. Pirttistä odottaa Islannissa iso rooli.

29.9.2019 21:35 Susiladies

Roosa Lehtoranta väläytteli taas Belgiassa

Roosa Lehtoranta jatkoi hyvin alkanutta kauttaan Belgian liigassa auttamalla Antwerpenin kauden toiseen voittoonsa. Heta Äijänen ja Annika Holopainen juhlivat jatkopaikkoja paikallisissa cup-kilpailuissa.

23.9.2019 09:48 Susiladies

Lehtoranta loisti Antwerpenin voitossa - Äijäsen ja Poundsin kaudet käyntiin voitoilla

Roosa Lehtoranta oli vahvalla pelipäällä, kun hän johdatti Antwerpen Giantsin kauden avausvoittoon Belgian liigassa. Heta Äijänen ja Anissa Pounds pääsivät niin ikään voittojen makuun.

20.9.2019 17:27 Susiladies

Heta Äijänen ja Anissa Pounds valmiina kauteen Saksassa

Saksan koriskentillä nähdään tulevalla kaudella kaksi suomalaispelaajaa, kun Heta Äijänen, 21, aloittaa toisen kautensa Bundesliigassa Donau-Riesissä ja Anissa Pounds, 26, pelaa sarjaporrasta alempana MSP Bergische Löwenin joukkueessa.

15.9.2019 10:53 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta aloitti komeasti 22 pisteellä

Roosa Lehtorannan sarjakausi Belgiassa pyörähti käyntiin lauantaina. Lehtoranta heitti debyytissään heti upeasti 22 pistettä, mutta se ei riittänyt kantamaan joukkuetta voittoon.

14.9.2019 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta aloittaa kautensa lauantaina – ”Vastuuta tulee paljon ja rooli on iso”

Kesällä belgialaisen Antwerp Giantsin kanssa sopimuksen tehnyt Roosa Lehtoranta, 22, aloittaa kautensa uudessa seurassaan lauantaina. Loukkaantumisista uransa aikana kärsinyt Lehtoranta toivoo ehjää kautta.

12.9.2019 18:22 Susiladies

Saara Wahlgren Belgian pääsarjan Laarneen

Viime kaudella Hyvinkään Pontevaa Naisten Korisliigassa edustanut Saara Wahlgren, 26, pelaa ensi kaudella Belgian pääsarjaa KBBC Upkot Sparta Laarnen riveissä. Wahlgren on Naisten Korisliigan kauden 2016/17 vuoden puolustuspelaaja, joka teki debyyttinsä Susiladiesissa viime EM-karsinnoissa.

20.8.2019 09:02 Susiladies

Vilma Kesänen palaa Espanjaan, uutena osoitteena Barakaldo

Edelliskauden Islannissa pelannut Vilma Kesänen, 30, palaa pelaamaan Espanjaan, jossa 173-senttinen takapelaaja on jo ehtinyt viettää jo kolme kautta. Peräti 85 naisten maajoukkueottelun konkari Kesäsen uusi joukkue on Ausarta Barakaldo, joka nousi keväällä Espanjan kakkostasolle.

31.7.2019 09:08 Susiladies

Kaisa Kuisma siirtyy Portugaliin, uusi osoite Vitória SC

Napolin universiadijoukkueen Kaisa Kuisma, 25, siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille ammattilaiseksi, kun 180-senttinen Orimattilan Jymyn kasvatti on tehnyt sopimuksen Portugalin pääsarjaa pelaavan Vitória Sporte Cluben kanssa.

15.7.2019 13:09 Susiladies

Universiadijoukkueen kapteeni Elina Koskimies Espanjan kakkossarjan Ibaizabaliin

Kesän universiadijoukkueen kapteeni Elina Koskimies, 22, siirtyy neljän Americanissa vietetyn yliopistovuoden jälkeen Espanjan kakkossarjaan ammattilaiseksi. Koskimiehen uusi osoite on galdakaolainen GDKO Bizkaia Ibaizabal.

20.6.2019 13:31 Susiladies

Helmi Tulonen Espanjan kakkossarjaan Celtan riveihin

Susiladies-pelaajien Euroopan valloitus saa jatkoa, kun Helmi Tulonen, 20, on tehnyt sopimuksen Espanjan kakkossarjassa pelaavan Celta de Vigo Baloncesto. Tulonen pelasi päättyneellä kaudella Saksan Bundesliigaa Saarlouis Royalsissa.

Näytä lisää vastaavia