Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

2.2.2023 09:59 Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

Sasu Salin oli taas hyvässä iskussa Mestarien liigassa. (Kuva: FIBA Europe)

Teneriffa ja Sasu Salin jatkavat hallitsevan mestarin elkein Mestarien liigassa, kun Darüssafaka kaatui Istanbulissa 80-59 (43-25). Salin naulasi 17 pistettä ja koristeli tilastojaan vielä kahdella levypallolla ja kahdella riistolla. Teneriffa on voittanut molemmat ottelunsa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Tuomas Iisalon valmentaman Bonnin vahva vire Mestarien liigassa sai jatkoa voitettuaan viime kauden finalisti Manresan selvästi 87-69 (41-33). Voitto oli Bonnille Mestarien liigassa seitsemäs peräkkäinen.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Edon Maxhunin Merlins Crailsheimin jatkohaaveet kokivat kovan kolauksen, kun se hävisi kotonaan Kalev/Cramolle 76-79 (41-39). Maxhuni oli taas joukkueensa parhaimmistoa 16 pisteen, kahden levypallon ja viiden syötön tilastoilla.

Merlins ja virolaisjoukkue ovat tasapisteissä ennen päätöskierroksen ottelua ja Kalev/Cramolla on keskinäisessä vertailussa etu voitettuaan molemmat keskinäiset kohtaamiset. Näin ollen Merlinsin pitää voittaa päätöspelissään tappiotta pelanneen Gaziantepin ja toivoa samalla, että Kalev/Cramo häviää omassa pelissään Heroes Den Boschille.
Ottelutilastot

Topias Palmi oli Craiovan selvä ykkösnimi hänen upottaessaan 23 pistettä, mutta sekään ei riittänyt avaamaan romanialaisjoukkueen voittotiliä jatkolohkovaiheessa. Cholet Basket oli vieraskentällä vahvempi lukemin 71-64 (39-27). Palmi tilastoi myös neljä levypalloa. Shawn Hopkinsille merkittiin kolme pistettä ja levypallo.
Ottelutilastot

Ilari Seppälä nautti taas isoa vastuuta, mutta Saint-Chamond taipui Antibes Sharksin vieraana 64-76 (29-41). Seppälälle merkittiin kolme pistettä, kaksi levypalloa ja neljä syöttöä. Saint-Chamond on Ranskan ProB:ssä toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Remu Raitanen liekitti Albaceten tärkeään 72-65 (45-31)-voittoon. Raitanen loisti joukkueen parhaana pistemiehen täräyttäen 21 pistettä ja päälle vielä kahdeksan levypalloa, joista peräti viisi hyökkäyspäässä. Samalla Albacete karisteli jumbosijoja kauemmaksi.
Ottelutilastot

Norjan liigassa Fiifi Aidoon Fyllingen koki kirvelevän 67-69 (32-40)-tappion Gimlen vieraana. Aidoo rokotti kotijoukkuetta 14 pisteen, kahden syötön, kolmen riiston ja torjunnan verran.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon luotsaama Academics Heidelberg otti kolmannen peräkkäisen voittonsa Saksan liigassa, kun se kaatoi vieraskentällä Frankfurt Skylinersin 94-82 (43-38). Heidelberg kipusi sarjassa sijalle 12 voiton päähän pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

 
9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

12.1.2023 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK raivasi tiensä jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen peitottuaan turkkilaisen Bursan toistamiseen. Ilon aiheisiin kuului myös Ilari Seppälän paluu pelikentille.

22.12.2022 08:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK hurjan nousun jälkeen jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK Ateena nousi jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta. Sasu Salinin Teneriffa sen sijaan varmisti lohkovoiton.

15.12.2022 07:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni näpäytti entistä seuraansa – taikoi Merlinsille voiton loppuminuuteilla

Edon Maxhuni otti Merlins Crailsheimin reppuselkäänsä ja kantoi joukkueen voittoon entistä seuraansa Heroes Den Boschia vastaan FIBA Europe Cupin jatkolohkovaiheen avausottelussa. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti lohkovoiton.

1.12.2022 09:09 Suomalaiset ulkomailla

FIBA Europe Cupissa alkulohkovaihe päätökseen – Maxhunin, Palmin ja Hopkinsin joukkueet jatkoon

FIBA Europe Cupissa saatiin alkulohkovaiheet päätökseen ja suomalaispelaajista Shawn Hopkinsin, Topias Palmin ja Edon Maxhunin kamppailut jatkuvat jatkopeleissä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa on lähellä lohkovoittoa.

24.11.2022 07:37 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni juhli FIBA Europe Cupin suomalaiskohtaamisessa – ”Iso voitto meille”

Edon Maxhuni pääsi makselemaan Topias Palmille ja Shawn Hopkinsille kalavelkoja, kun Merlins Crailsheim haki tärkeän voiton Craiovasta FIBA Europe Cupissa. Myös Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen.

3.11.2022 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti taas Mestarien liigassa - Hopkinsin ja Palmin Craiova varmisti jatkopaikan

Suomalaispelaajat ja valmentajat pääsivät juhlimaan voittoja eurokentillä. Susijengin tuore kapteeni Sasu Salin jatkoi kuumaa virettään Mestarien liigassa, Shawn Hopkinsin sekä Topias Palmin Craiova jatkaa puhtaalla pelillä ja Edon Maxhunin Merlins Crailsheim otti tärkeän voiton FIBA Europe Cupissa.

27.10.2022 09:41 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset voittoisia FIBA Europe Cupissa

Viikolla pelattiin taas europelejä ja Elias Valtosen Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiovan tappiotili on koskematon FIBA Europe Cupissa ja Edon Maxhunin Merlins otti tärkeän avausvoiton.

20.10.2022 10:05 Suomalaiset ulkomailla

Palmi ja Hopkins juhlivat FIBA Europe Cupissa suomalaiskohtaamisen voittoa

FIBA Europe Cupissa nähtiin keskiviikkona susijengiläisten kohtaaminen, kun Edon Maxhunin Merlins Crailsheim isännöi Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiovaa. Palmi ja Hopkins pääsivät kotimatkalla makean voiton kera.

Näytä lisää vastaavia