Susiladiesin pelaajat tehokkaina viikonloppuna – Poundsille 24 pistettä

14.1.2019 09:01 Anissa Pounds heitti Espanjan Liga Femenina 2:ssa komeasti 24 pistettä viikonloppuna, Ruotsissa Sofia Pelander kasasi jälleen tupla-tuplan, Saksassa Veera Pirttinen esitti vahvoja otteita ja Helmi Tulonen juhli kovaa voittoa.

Anissa Poundsin heittokäsi oli kuumana. (Kuva: Ville Vuorinen)

Anniina Äijänen kärsii lievästä alaraajavammasta eikä ollut mukana, kun Sedis Basquet palasi voittojen tielle voittamalla kotikentällään Ferrolin 79-55 (32-38). Sedis Basquet on vahvasti sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Pounds oli kovassa iskussa heittäen 24 pistettä, mutta sekään ei riittänyt voittoon Maristas Corunan taipuessa Lima-Horta Barcelonalle 66-80 (37-44). Pounds kasasi tilastoihinsa myös kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja peräti viisi riistoa. Maristas Coruna on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Pirttinen oli Chemnitzin kantavia voimia 14 pisteellä, kolmella levypallolla, syötöllä ja torjunnalla, kun Chemnitz voitti kotikentällään Braunschweigin 90-69 (52-31). Camilla Grönberg merkkautti kolme levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Chemnitz on sarjassa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen juhli komeaa päänahkaa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Tulonen pääsi juhlimaan makeaa voittoa Saarlouisin kaadettua kotikentällään mahtiseura Wasserburgin 63-62 (28-36). Tulonen kunnostautui viidellä pisteellä, yhdeksällä levypallolla ja torjunnalla. Voitolla Saarlouis nousi pois jumbosijalta.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries kärsi 57-72 (27-29)-tappion Hannoverin vieraana. Mäkitalo kuului jälleen joukkueensa parhaimmistoon 10 pisteellä, yhdellä levypallolla ja yhdellä syötöllä. Äijänen jäi kolmessa minuutissa ilman tilastomerkintöjä. Donau-Ries pitää hallussaan seitsemättä sijaa.
Ottelutilastot

Sofia Pelander oli jälleen joukkueensa kantavia voimia. (Kuva: Ville Vuorinen)

Pelander tilastoi jälleen kovan tupla-tuplan 14 pisteellä ja 10 levypallolla Norrköpingin voittaessa Wetterbygdenin 77-60 (42-39). Pelander lisäsi tilastoriviinsä myös kaksi syöttöä ja kaksi torjuntaa. Voitolla Norrköping paranteli asemiaan ja on nyt viidentenä.
Ottelutilastot

Janne Hännisen valmentama Uppsala taipui Högsbon vieraana 68-75 (32-29). Uppsala on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Annika Holopainen ja Politechnika Gdansk joutuivat tunnustamaan Wisla Krakovan paremmakseen numeroin 58-74 (33-35). Holopaisen tilastoihin kertyi kolme pistettä ja kolme levypalloa. Gdansk on sarjassa sijalla 11.
Ottelutilastot

Vilma Kesäsen KR jatkoi vahvoja otteitaan Islannin liigassa voittamalla vieraskentällä Haukarin 80-70 (37-30). Kesänen auttoi joukkuettaan kahdeksalla pisteellä, neljällä levypallolla ja kahdella syötöllä. KR pitää sarjan piikkipaikkaa hallussaan.
Ottelutilastot

 
25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

4.3.2024 11:14 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen isossa roolissa tärkeässä voitossa – ”Itsellä upposi tärkeissä paikoissa”

Lotta-Maj Lahtisen heitot upposivat oikeisiin hetkiin, kun hän auttoi Sedis Basquetin tärkeään voittoon maratonottelussa. Elina Aarnisalo merkkautti komean tupla-tuplan Belgiassa, Roosa Lehtoranta ylsi kauden piste-ennätykseensä Saksassa ja Sofia Pelander sai valinnan kierroksen joukkueeseen Ruotsissa.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

Näytä lisää vastaavia