Tero Minetti

186 cm / 85 kg
Syntynyt 1977


Uutisia henkilöstä Tero Minetti

29.9.2006 Pääjuttu

Korisliiga-kaudesta luvassa entistäkin tasaisempi ja tasokkaampi

Lauantaina käynnistyvästä Korisliigasta odotetaan tasaisempaa ja tasokkaampaa kuin aikoihin. Mestarisuosikkeja yhteensä 12 joukkueen nipusta löytyy montakin, mutta useimpien valmentajien ja pelaajien ennakkoveikkailuissa päällimmäisinä mieleen ponnistavat Espoon Honka sekä Joensuun Kataja.

13.9.2005 Pääjuttu

Pyrinnön ryhmä koossa, Minetti palaa Tampereelle

Korisliigaan valmistautuvan Tampereen Pyrinnön edustusjoukkueen ryhmä on kasassa. Joukkueen kanssa kesän harjoitellut Tero Minetti on vakuuttanut valmennusjohdon kunnostaan ja palaa Englannista Pyrinnön rivistöön.

Rannikon Scavolini Pesaro pysyi Italian liigan kärkiryhmässä

Teemu Rannikon sisäänajo Scavolini Pesaron joukkueeseen loukkaantumisen jäljiltä sai jatkoa sunnuntaina, kun Rannikko pelasi kauden korkeimman minuuttimääränsä, 20. Pesaro onnistui voittamaan vieraissa Pompea Napolin niukasti 82-80 ja piti asemansa Italian liigan kärkikolmikossa.

Matinen nakkasi Bundesliiga-ennätyksensä uuteen uskoon

Jukka Matinen on viime viikkoina ollut oivassa vireessä. Tuoreimman näytteen tästä 202-senttinen suomalaislaituri antoi Saksan Bundesliigan viikonvaihteen kierroksella, kun hän nakutti 19 pistettä ottelussa Bayer Leverkusenia vastaan. Matisen avittamana Frankfurt Skyliners rynni 93-84-vierasvoittoon. Seuraavassa myös muita suomalaissähkeitä Euroopasta.

Pyrbasketin Tero Minetti siirtyy Englantiin

Pyrbasketia koko uransa edustanut Tero Minetti, 26, siirtyy ammattilaiseksi Englannin pääsarjaan. Minetin uusi työnantaja on, BBL-nimeä kantavassa liigassa pelaava, Leicester Riders. Englantiin Minetti matkaa Pyrbasketin keskiviikkoisen (4.2.) Tarmo-ottelun jälkeen.

1.10.2003 Korisliiga

Tiesitkö, että...

Oliko sinulla tiedossa, että kaikkien aikojen pisin SM-sarjapelaaja on UU-Korihaita 1987-90 edustanut 218-senttinen Sami Eerola? Seuraavassa kerättynä SM-Korikseen liittyviä erikoisuuksia.

2.5.2002

Pyrbasket sijoittui 3. NEBL Challenge Cupissa

Tamperelainen Pyrbasket päätti urakkansa Pohjois-Euroopan liigan haastesarjassa, NEBL Challenge Cupissa, samalla sykkeellä millä joukkue on koko kauden kansainvälisillä kentillä esiintynyt. Kuukauden pelaamattomuudesta huolimatta Pyrbasket kykeni sarjan lopputurnauksessa haastamaan tasapäisesti liettulaisen BC Alitan ja voittamaan ruotsalaisen Norrköping Dolphinsin.

11.5.2001 Erotuomarit

Mäkelä ja Roukanoja Vuoden pelaajat

Hongan Roope Mäkelä ja Pussihukkien Heli Roukanoja kaappasivat uriensa ensimmäiset Vuoden pelaaja -tittelit, kun koripallon SM-sarjajoukkueiden valmentajat ja kapteenit arvostivat kaksikon ylitse muiden. Sekä Mäkelä että Roukanoja keräsi reilun äänivyöryn äänestyksessä.

26.4.2001

Hongan pitkä odotus palkittiin

Espoolaisjoukkue Honka saavutti vihdoin sen kirkkaimman. Ja millaisen jännitysnäytelmän jälkeen. Miesten Suomen mestaruus vuosimallia 2001 ratkesi 6,9 sekuntia ennen päätössummeria, kun Roope Mäkelä tuikkasi ratkaisevan kolmosen sisään.