Valtteri Mäkäläinen

190 cm / 90 kg
Syntynyt 1992


Uutisia henkilöstä Valtteri Mäkäläinen

31.3.2015 Pääjuttu

Divari A:n pudotuspelit käyntiin keskiviikkona

Divari A:n kausi 2014/2015 huipentuu pudotuspeleihin, joissa neljä joukkuetta kamppailevat noususta Korisliigaan. Huomenna keskiviikkona alkavissa välierissä UU-Korihait kohtaa Järvenpään Koripalloseuran sekä BC Nokia Oulun NMKY:n.

4.3.2015

Ynni kiinnitti Mäkäläisen ja Holmesin

Miesten Divisioona A:n kärkikahinoissa oleva Oulun Ynni vahvistui siirtoikkunan umpeutuessa kahdella pelaajalla. Korisliigaan noususta taisteleva Ynni sai leveyttä joukkueeseensa Valtteri Mäkäläisen ja Darrell Holmesin muodossa.

29.9.2014 Pääjuttu

Korisliigan ennakkokatsaus 1/3: Seagulls kasvattaa korisbuumia Helsingissä – Korikobrat, Vilpas ja Namika Lahti hamuavat pudotuspelejä

Helsinki Seagulls palauttaa helsinkiläisten huippukoriksen miesten pääsarjakartalle kaudella 2014/2015 ja heidän tavoitteensa on vakiinnuttaa toiminta, luoda hyvä fiilis peleihin ja pudotuspelit. Lapuan Korikobrien ja Namika Lahti taas tavoittelevat pudotuspelejä, kuten myös Salon Vilpas, jonka tavoitteena on voittaa enemmän pelejä kuin viime kaudella ja ansaita sitä kautta pudotuspelipaikka.

19.10.2013 20:50 Pääjuttu

Namika Lahti voiton makuun, Bisons ja Pyrintö yhä tappiottomia

Yksi Korisliigan neljästä nollakerholaisesta avasi voittotilinsä neljännellä yrittämällä, kun Namika Lahti taiteili tasapainoisella joukkuepelaamisella Uudenkaupungin Korihait satimeen luvuin 95–85 (46–45). Nilan Bisons ja Tampereen Pyrintö jatkavat Korisliigassa tappiottomina kukistettuaan lauantaina Korikobrat ja Vilppaan.

1.10.2013 11:00 Pääjuttu

Korisliigan ennakkokatsaus 1/4: Honka tähtää pudotuspeleihin, Lahden ja Lapuan tavoite parantaa viime kaudesta

Perinteikäs Tapiolan Honka kesti Divarin ennakkosuosikin paineet ja palasi kokeneen päävalmentajansa Pekka Salmisen johdolla viime keväänä liigaparketeille. Liigakaudella 2013/14 Hongan tavoitteena on pudotuspelipaikka. Ilkka Palviaisen Namika Lahti ja Terence Stansburyn Korikobrat pyrkivät myös kevääseen 2013 nähden pykälää korkeammalle.

19.9.2013 Pääjuttu

Storm Warren korvaa Billy Whiten Lahden kokoonpanossa

Korisliiga-kauteen 2013/14 valmistautuva Namika Lahti on solminut yksivuotisen sopimuksen 24-vuotiaan, kaksimetrisen Storm Warrenin kanssa. Louisiana Staten yliopistosta lähtöisin oleva Warren teki debyyttinsä Euroopassa viime kaudella pelatessaan Hollannin pääsarjaa Den Helderin joukkueessa.

13.8.2013 Pääjuttu

Billy White Namika Lahden paitaan

Korisliigaa pelaavan Namika Lahden ensimmäinen amerikkalaishankinta kaudelle 2013/14 on 24-vuotias iso laitahyökkääjä Billy White. 203-senttinen White pelasi viime kaudella Kreikan pääsarjassa AGORin riveissä.

15.7.2013 Pääjuttu

Vuori ja Skamo vahvistavat Namika Lahtea, Mäkäläinen ja Heinonen jatkavat

Ensi kaudella Korisliigaa Lahden Suurhallissa pelaava Namika Lahti on solminut neljä merkittävää pelaajasopimusta. Seuran kasvatteihin kuuluva Ilkka Vuori palaa Namikaan kahden Kauhajoella vietetyn kauden jälkeen, Eldar Skamo siirtyy niin ikään Karhusta Lahteen ja parivaljakko Valtteri Mäkäläinen-Vesa Heinonen on solminut jatkosopimukset.

6.4.2013 Pääjuttu

Karhu ja Bisons varmistivat Vilppaan pudotuspelipaikan

Salon Vilppaalla oli lauantaina välipäivä Korisliigan runkosarjassa, mutta siitä huolimatta salolaiset sieppasivat toisen perättäisen pudotuspelipaikkansa, kun Lapuan Korikobrat ja Namika Lahti hävisivät vieraspelinsä Kauhajoella ja Loimaalla. Kouvolassa Kouvot kumosi vajaamiehisen LrNMKY:n.

2.3.2013 Pääjuttu

URHOtv-ennakko: pudotuspelien kotietua mielivä Karhu kohtaa Namika Lahden kotihallissaan

Korisliigan runkosarjan viimeinen neljännes alkaa Karhun ja Namika Lahden osalta lauantai-iltana, kun Karhu isännöi lahtelaisia Kauhajoella. Uusia ulkomaalaispelaajia viimeisen parin viikon aikana Pohjanmaalle lennättänyt Karhu tähtää runkosarjan päätteeksi pudotuspelien kotietua, kun taas Namika Lahti pyrkii kynsin hampain ylemmäs liigajumbon paikalta.

25.1.2013 Pääjuttu

URHOtv-ennakko: Vilpas hakee paluuta voittojen tielle Namika Lahtea vastaan

Tiukkaa taistelua Korisliigan kahdeksannesta sijasta jatketaan lauantaina, kun Salon Vilpas isännöi URHOtv:n ottelussa liigan jumbosijalla majailevan Namika Lahden. Vilpas on hävinnyt kuusi edellistä otteluaan, kun taas Namika Lahti on voittanut viimeisestä kahdestatoista ottelustaan vain yhden.

11.12.2012 Korisliiga

Lahden Holloway viisi viikkoa sivussa, Vilppaan Hall palaamassa kentille

Korisliigan Namika Lahtea vaivannut loukkaantumisten suma jatkuu. Joukkueen pelinrakentaja Emmanuel Holloway loukkasi peukaloaan edellisen Korisliiga-kierroksen ottelussa Salon Vilpasta vastaan, ja hänellä on edessään viiden viikon toipumisaika. Salon Vilpas on puolestaan saamassa tiistain otteluun jalkeille pitkään sivussa olleen amerikkalaistakamiehensä Marquis Hallin.

14.11.2012 Pääjuttu

Pohjanmaan paikallispeli sujui Karhun komennossa

Korisliigan historian kaikkien aikojen ensimmäinen Pohjanmaan paikallisottelu päättyi keskiviikkona Kauhajoen Karhun eduksi, kun ”kauhajokiset” hakivat Lapuan Korikobrista 69–79 (32–34)-vierasvoiton. Namika Lappeenranta päihitti 46 pistettä heittäneen Jason Conleyn johdolla Kouvot jatkoajalla, kun taas Nilan Bisons ja Salon Vilpas hakivat vierasvoitot.

27.8.2012 Pääjuttu

Vilppaasta tuttu Holloway Namika Lahden takalinjoille

Viime kaudella Korisliiga-debyyttinsä tehnyt amerikkalaispelinrakentaja Emmanuel Holloway, 26, edustaa tulevalla liigakaudella Namika Lahtea. 183-senttinen Holloway esiintyi kauden 2011/12 aikana edukseen Salon Vilppaan viikinkipaidassa.

9.7.2012 Pääjuttu

Palviainen Namika Lahden päävalmentajaksi, tutut pelaajat jatkavat

Korisliigaa pelaava Namika Lahti on solminut pelikautta 2012/13 koskevan sopimuksen päävalmentaja Ilkka Palviaisen kanssa, joka tekee syksyllä pääsarjadebyyttinsä. Lisäksi Namika on solminut viisi pelaajasopimusta tuttujen pelaajien kanssa.

13.9.2011 Korisliiga

Keena Young täydentää Namika Lahden kokoonpanon

Namika Lahti ja amerikkalaislaituri Keena Young, 26, ovat solmineet kautta 2011/12 koskevan pelaajasopimuksen. 198-senttinen Young on joukkueen matkassa jo keskiviikkoisessa harjoitusottelussa Lappeenrannassa.

8.6.2011 Maaottelu

20-vuotiaat miehet PM-kisojen toiselle sijalle

Espoossa järjestetyt alle 20-vuotiaiden miesten PM-kisat päättyivät suomalaisvoittoon. Kisojen isäntäjoukkue kukisti turnauksen päätösottelussaan Norjan 84-63 (50-32) sinetöiden samalla sijoittumisensa kisojen toiselle sijalle. Pohjoismaiden mestaruuden vei Ruotsi, joka voitti turnauksen kaikki kolme otteluaan.

6.6.2011 Maaottelu

Ruotsi kampesi päätöshetkillä Suomen ohi 20-vuotiaiden PM-avauksessa

Alle 20-vuotiaiden miesten Pohjoismaiden mestaruusturnaus Espoossa alkoi suomalaisittain tappiollisesti. A-divisioonan EM-kisoihin valmistautuva nimivahva Ruotsi vei maanantai-illan jännitysnäytelmän viimeiset kaksi minuuttia 5-0 ja koko ottelun pistein 61-66 (41-38).

9.5.2011 19:42 Pääjuttu

Ville Mäkäläinen palaa Lahteen

Lahden NMKY:n kasvatti Ville Mäkäläinen, 26, palaa KTP:ssa, Hongassa ja Ison-Britannian BBL:n pääsarja Worthing Thunderissa vietettyjen kausien jälkeen kasvattajaseuraansa. 194-senttinen Mäkäläinen on edustanut Namika Lahtea Korisliigassa vuosina 2001-08.

9.5.2011 Pääjuttu

Jari Vanttaja ja Valtteri Mäkäläinen sopimukseen Lahden kanssa

Korisliiga-joukkue Namika Lahti on solminut kautta 2011-12 koskevat pelaajasopimukset Jari Vanttajan ja Valtteri Mäkäläisen kanssa. Vanttaja palaa Lahteen kasvattajaseurastaan Oulun NMKY:stä, jota hän oli nostamassa päättyneellä kaudella miesten I divisioonaan.

Näytä lisää vastaavia