Toni Nyman

191 cm / 110 kg
Syntynyt 1977


Uutisia henkilöstä Toni Nyman

3.10.2019 14:31 Miesten I divisioona B

Miesten Divari B käyntiin tänään – Avausottelussa Tapiolan Honka vastaan Westside

Miesten I divisioona B pyörähtää käyntiin tänään klo 18.30, kun sarjan avausottelussa kohtaavat Tapiolan Honka ja Westside.

7.6.2017 Pääjuttu

Teemu Rannikko Salon Vilppaan paitaan

Tuore Korisliigan hopeamitalisti Salon Vilpas on ollut aktiivinen alkukesän pelaajamarkkinoilla. Vilpas solmi vuoden mittaiset sopimukset Teemu Rannikon (36) ja Mikko Koiviston (30) kanssa ja kokeneen kaksikon sopimusten myötä Vilpas ilmoittautui virallisesti kevään pantterijahtiin.

28.9.2016 Pääjuttu

Korisliiga 2016-17 pähkinänkuoressa: Yltääkö uudistunut Vilpas viime kevään vireeseensä?

Salon Vilpas keräsi viime keväänä jalkeille kenties seurahistoriansa parhaan joukkueen ja kävi parin minuutin päässä sittemmin mestaruuden voittaneen Kouvojen kaatamisesta puolivälierissä. Koripalloinnostus Salossa on valtava, mutta haasteitakin löytyy – täysin uudistuneen joukkueen koheesio tulee viemään aikaa.

22.2.2016 Pääjuttu

Joonas Iisalo siirtyy ensi kaudella Vilppaan päävalmentajaksi

Korisliigassa pelaava Salon Vilpas on solminut sopimuksen uuden päävalmentajansa kanssa ensi kaudelle. Valmennusvastuun ottaa 30-vuotias Joonas Iisalo. Iisalo valmentaa tällä hetkellä Miesten Divari-A:ssa FoKoPon edustusjoukkuetta. Vilppaan ja Iisalon välinen sopimus on mallia 1+1.

13.5.2014 Pääjuttu

Ikävalko ja Hänninen vahvistavat Vilpasta, Kataja ja Kaaresvirta jatkavat

Korisliigan pelikauteen 2014/15 valmistautuva Salon Vilpas vahvistuu ensi kaudeksi Sami Ikävalkolla, joka on edellisinä kausina pelannut liigaa Korihaiden ja FoKoPon riveissä sekä nuorten maajoukkuelupaus Ville Hännisellä. Vilppaan monivuotisiin keulahahmoihin kuuluvat Samu Kaaresvirta ja Jukka Kataja jatkavat myös salolaisseurassa.