Dinah Bedretdin

175 cm / kg
Syntynyt 1986


Uutisia henkilöstä Dinah Bedretdin

4.8.2016 EM-karsinnat

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen EM-urakka pyörähtää käyntiin huomenna

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen B-divisioonan EM-kisat alkavat huomenna perjantaina 5.8. Romanian Oradeassa. Suomen kanssa samassa C-lohkossa pelaavat Skotlanti, Bulgaria, Englanti, Irlanti sekä Bosnia-Hertsegovina. Suomen päävalmentaja Mikko Asikaisen mukaan valmistautuminen on mennyt hyvin ja turnaukseen lähdetään luottavaisin mielin.

12.8.2015 EM-karsinnat

16-vuotiaiden tyttöjen EM-urakka alkaa huomenna Israelia vastaan

16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen EM-kisaurakka alkaa viimeisenä nuorisomaajoukkueena, kun Suomi aloittaa pelinsä B-divisioonan EM-kisojen lohko D:ssä Israelia vastaan huomenna 13.8. Israelia vastaan. Makedoniassa pelattavissa kisoissa samassa lohkossa Suomen kanssa ovat myös emäntämaa Makedonia, Liettua ja Valko-Venäjä.

Sudenpennut aloittavat tänään PM-kisat Solnassa

Suomen 16- ja 18-vuotiaat pojat ja tytöt aloittavat Pohjoismaiden mestaruuskisat tänään 13.5. Solnassa, Ruotsissa, kun avausottelussa vastaan astelee Tanska. Ohessa Suomen joukkueiden kokoonpanot turnauksessa.

18.4.2004 Maaottelu

Myös Turkki liian vahva Suomen tytöille

Espanjan Leonissa pelattu 18-vuotiaiden tyttöjen EM-jatkokarsintaturnaus tuli päätökseensä sunnuntaina. Suomelle ei päätöspäivän pelillä ollut enää merkitystä, kun Turkki taas tarvitsi voiton ja mahdollisimman suuren sellaisen. Turkki jyräsikin Suomen yli ja eteni 108-50-voittonsa ansiosta EM-kisoihin toiseksi parhaana lohkonelosena.

17.4.2004 Maaottelu

Tyttöjen jatkomahdollisuudet katosivat Belgia-tappion myötä

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen mahdollisuudet selviytyä EM-lopputurnaukseen kaikkosivat lauantaina, kun joukkue kärsi 63-71-tappion Belgialle. Suomi on kärsinyt turnauksessa neljä tappiota ja sillä on jäljellä päätöspäivän eli sunnuntain ottelu Turkkia vastaan.

16.4.2004 Maaottelu

Ranska läksytti Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkuetta

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue sai oppitunnin isokokoisuuden, fyysisyyden ja liikkuvuuden yhdistämisestä EM-jatkokarsintojen kolmantena päivänä. Ranska toimi opettajana ja Suomi oppilaana, kun ranskattaret puolustivat vastustajansa pimentoon ja juoksivat 75-32-voittoon.

15.4.2004 Maaottelu

Espanja tyly emäntä 18-vuotiaiden EM-karsinta-avauksessa

Suomen 18-vuotiaiden eli vuonna 1986 syntyneiden tyttöjen maajoukkue avasi taipaleensa EM-jatkokarsinnoissa myöhään keskiviikko-iltana. Kyyti oli kylmää, kun Espanjan Leonissa emäntämaa läksytti suomalaisnuoria lukemin 90-43.

15.4.2004 Maaottelu

Suomen tytöt pistivät Saksan ahtaalle, mutta hävisivät

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue hävisi EM-jatkokarsinnan toisen ottelunsa Saksalle. Avauspäivänä Espanjalle kärsineet suomalaisnuoret onnistuivat taistelemaan Saksan kanssa tasapäisesti kolme jaksoa, mutta yhden jakson menetys tiesi myös 48-63-tappiota.

6.4.2004 EM-karsinnat

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen joukkue EM-karsintoihin nimetty

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen eli vuonna 1986 syntyneiden maajoukkue ottaa viikon kuluttua suunnan kohti Espanjan Leonia. Saman ikäluokan suomalaispojilta jäi EM-kisapaikka omissa jatkokarsinnoissaan lunastamatta ja nyt kisapaikkaa lähtevät jahtaamaan tytöt. Tehtävä on kova, sillä tavoitteen täyttyminen vaatii eurokoripallon suurmahtien haastamista ja voittamista.

11.8.2003 Maaottelu

Suomen 17-vuotiaat pojat jatkoon puhtaalla pelillä, tytöt neljäntenä

Suomen 17-vuotiaiden poikien maajoukkue pelasi tyylillä oman karsintalohkonsa loppuun saakka voittamalla sen puhtaalla pelillä. Viikonlopun peleissä jalkoihin jäi sekä Viro että Englanti. Tyttöjen saman ikäluokan maajoukkue tuli omissa karsinnoissaan Liettuassa neljänneksi ja selvisi jatkokarsintoihin voittamalla ratkaisevassa ottelussa Irlannin.

2.9.2002 Maaottelu

Suomen ja Ruotsin tytöt tasasivat voitot

Suomen ja Ruotsin 16-vuotiaat tytöt mittelivät paremmuudestaan kahdesti viikonlopun aikana Järvenpäässä. Lopputulos jäi ratkaisemattomaksi, sillä molemmat onnistuivat nipistimään voiton toisesta. Lauantaina Ruotsi oli parempi lukemin 57-47 ja sunnuntaina puolestaan Suomi numeroin 57-41.

5.6.2002 Maaottelu

16-vuotiailla tytöillä tappiollinen Baltian kiertue

Suomen 16-vuotiaiden (1986-syntyneet) tyttöjen maajoukkue päätti maanantaina ottelumatkansa Latviaan ja Viroon. Suomi kohtasi kahdesti matkallaan Latvian Riikassa ja kerran Viron Raplassa. Kotimaahan Suomi joutui palaamaan ilman voittoja.

4.9.2001 Maajoukkue

Vuonna 1986 syntyneet tytöt aloittivat kv. pelinsä

Suomen 1986-syntyneiden tyttöjen maajoukkue aloitti kansainvälisen toimintansa tekemällä ottelumatkan Pietariin 24.-26.8 kahden joukkueen voimin. Ohjelmaan kuului kummallekin joukkueelle kaksi harjoituspeliä paikallista kovatasoista urheilukoulun joukkuetta vastaan.