Erneisha Bailey

175 cm / kg
Syntynyt 1986


Uutisia henkilöstä Erneisha Bailey

18.11.2009 Suomen Cup

Espoo Team naisten cup-finaaliin Peli-Karhujen seuraksi

Naisten Suomen cup –mestaruutta puolustava Espoo Team noudatti samaa kaavaa kuin tuleva finaalivastuksensa Peli-Karhut matkallaan cup-finaaliin. Espoo dominoi keskiviikkona cup-välieräänsä Forssan Alkua vastaan ja voitti lukemin 87-52 (43-27).

29.9.2009 Pääjuttu

Naisten SM-sarjan kärkiryhmään tungosta

Perjantaina ja lauantaina käynnistyvässä naisten SM-sarjassa on tutut ennakkosuosikit, mutta myös laaja joukko haastajia. Naisten SM-sarjajoukkueet esittäytyivät medialle maanantaina Helsingissä Koripalloliiton perinteisessä sarjakauden avausinfossa. Seuraavassa tilaisuuden antia joukkue joukkueelta.

22.2.2009 Naisten Korisliiga

Naisten kori- ja levypallokuningattaruudet Orimattilaan

Lauantaina päättyneen naisten koripallon SM-runkosarjan kori- ja levypallokuningattaret tulevat Orimattilasta. Sarjanousija Team S-Hämeenmaan amerikkalaisvahvistukset Kieraah Marlow ja Jazz Covington valloittivat kyseisten tilastojen kärkisijat.

11.12.2008 Suomen Cup

Kenya Robinson: "Mahdollisuus voittaa mestaruus saa yrittämään lujempaa"

Äänekosken Huima juhli naisten Suomen cupin mestaruutta viimeksi joulukuussa 2006, jolloin Kenya Robinson ja Sanna Jämsen tahdittivat keskisuomalaiset vastaansanomattomaan 87–61 –voittoon Espoo Teamista. Sunnuntaina samat joukkueet mittelevät jälleen kerran cup-kullasta.

12.11.2008 Suomen Cup

Espoo Team ja Huima naisten cup-finaaliin

Naisten Suomen cupin finalistit selvisivät keskiviikkona, kun Espoo Team ja Äänekosken Huima selvittivät vieraissa tiensä 14. joulukuuta Vantaalla pelattavaan loppuotteluun. Espoolaiset raivasivat tieltään jyväskyläläisen HoNsUn tuloksella 57-83 (24-46) ja Huima puolestaan ilman vaikeuksia Keravan Kori-80:n 43-103 (13-50).

24.10.2008 Katsojat

Naisten SM-sarjassa tasaista, yllätyksiä

Naisten SM-sarjaa on ehditty pelata neljän kierroksen verran ja jo ensimetreiltä on havaittavissa, että mestaruuskamppailusta on tulossa tasaisempi kuin vuosiin. Seitsemän joukkuetta on ottanut jo vähintään kaksi voittoa, sarjakärjessä on yllätysjoukkue ja ainoastaan HoNsU ja BC Nokia ovat vielä ilman sarjapisteitä. Viikonloppuna sarjassa pelataan tuplakierros.

3.10.2008 Naisten Korisliiga

Huima palaa mestaruustahtiin

Menestykseen tottuneelle Äänekosken Huimalle koripallokauden 2007-08 saldo oli pienoinen pettymys. Huima ponnisti runkosarjan kuudennelta sijalta välieriin, jossa joukkueen kohtalona oli tippua mestari Peli-Karhuille suoraan otteluvoitoin 3-0. Menovesi ei riittänyt myöskään pronssiottelussa, jossa HNMKY vei himmeimmät mitalit kotiin 15 pisteen turvin.