Syntynyt 1990

Uutisia henkilöstä Nikki Byrd

21.11.2012 Pääjuttu

PeKa katkaisi Catzin voittoputken

Lappeenrannan Catz kohtasi viimein voittajansa naisten SM-sarjassa. Syyskauden ensimmäiset kymmenen otteluaan Catz pysyi keskiviikkona vaivoin Peli-Karhujen kyydissä Kotkassa, kunnes PeKa vei neljännen jakson lopun 27–10 ja tyylitteli juhlivan kotkalaisyleisön edessä 88–66 (48–35)-voittoon. Forssan Alku puolestaan venyi kovaan vierasvoittoon Tapiolan Honkaa vastaan 81–88 (46–45).

18.11.2012 Pääjuttu

Peli-Karhut raateli HoNsUn

Naisten SM-sarjan sunnuntain ainoassa ottelussa kotkalainen Peli-Karhut raateli HoNsUn pistein 91–55 (44–28). Peli-Karhut kasvatti johtonsa 11 pisteeseen jo ensimmäisellä kymmenminuuttisella, eikä HoNsUlla ollut enää vastaansanomista.

10.11.2012 Pääjuttu

Honka vierasvoittoon ToPosta hegemoniaottelussa

Naisten SM-sarjakauden 2012/13 ensimmäinen Helsinki-Espoo-kamppailu päättyi lauantai-iltana Tapiolan Hongan selvään voittoon. Melissa Jelteman ja Jordan Murphreen tahdittama Honka ryöpytti ToPoa Töölön Kisahallissa 69–85 (32–40). Samalla kierroksella Catz kasvatti perättäisvoittojensa määrän yhdeksään, PeKa ryöpytti HyPoa ja Huima nujersi täpärästi yhä voitottoman BC Nokian.

3.11.2012 Pääjuttu

Hurja HoNsU jyräsi Hongan

Naisten SM-sarjan lokakuun yllätysjoukkue Tapiolan Honka kärsi toisen perättäisen tappion, kun korin alla riehunut HoNsU jyräsi Hongan Jyväskylässä 77–59 (42–25). Pyhäinpäivän muissa otteluissa Lappeenrannan Catz kasvatti sarjajohtoaan lyömällä Keravan Energia Teamin, Huima nousi Riennon ohi viime hetkillä ja PeKa kasvatti BC Nokian tappioputkea.

28.10.2012 Pääjuttu

Catz jatkoaikavoittoon Tapiolan trillerissä, hallitseva mestari jatkaa tappioitta

Naisten SM-sarjassa nähtiin sunnuntaina vertaansa vailla oleva jännitysnäytelmä, kun sarjan ainoat tappiottomat joukkueet Tapiolan Honka ja Lappeenrannan Catz iskivät yhteen. Voittajana kärkijoukkueiden taistosta selvisi Catz, joka nujersi kynsin hampain taistelleen Hongan jatkoajalla 91–104 (46–47, 89–89).

24.10.2012 Pääjuttu

Catz vahvisti asemaansa sarjakärjessä

Lappeenrannan Catz jyräsi tiensä jo kuudenteen peräkkäiseen voittoonsa naisten SM-sarjassa pesemällä suurimpiin haastajiinsa lukeutuvan Peli-Karhut pistein 93–77 (43–28). Forssan Alku puolestaan jatkoi BC Nokian tappiollisten otteluiden sarjaa 89–67 (51–32)-kotivoitollaan.

6.10.2012 Naisten Korisliiga

Mestari-Catz avasi naisten SM-sarjakauden voitolla

Hallitseva naisten Suomen mestari Lappeenrannan Catz käynnisti myös pelikauden 2012/13 voitokkaasti lyömällä Forssan Alun kotonaan 80–69 (35–37). Alku johti ottelua vielä päätösjakson ensi minuuteille, kunnes Catz vei pariminuuttisen 11-0 ja karkasi tavoittamattomiin. Lauantaikierroksen muut voittajat olivat Honka, PeKa ja ToPo.

25.9.2012 Pääjuttu

Kaisa Höök palaa pääsarjatasolle PeKan paidassa

Naisten SM-pronssia viime keväänä juhlinut kotkalainen Peli-Karhut saa riveihinsä merkittävän paluumuuttajan, kun Kaisa Höök palaa pääsarjatasolle muutaman vuoden tauon jälkeen. 173-senttinen, 31-vuotias Höök on pelannut urallaan mm. ammattilaisena Espanjassa ja Saksassa.

11.7.2012 Naisten Korisliiga

Nikki Byrd ja Korinne Campbell vahvistavat Peli-Karhuja

Naisten SM-sarjakauden 2011/12 pronssimitaleihin päättänyt kotkalainen Peli-Karhut vahvistaa rivejään kahdella uudella amerikkalaispelaajalla. Peli-Karhujen uudet tulokkaat ovat Nikki Byrd ja Korinne Campbell.