Piia Kettunen

177 cm / kg
Syntynyt 1990


Uutisia henkilöstä Piia Kettunen

11.11.2021 09:39 Susiladies

Susiladiesin tusina valittu Liettua-otteluun, Lemmilä debytanttina

Susiladiesin päävalmentaja Pekka Salminen on nimennyt kokoonpanonsa tänään klo 19:00 pelattavaan EM-karsintaotteluun Liettuaa vastaan. Elsa Lemmilä kärkkyy ottelussa debyyttiään naisten maajoukkueessa.

1.11.2021 12:17 Susiladies

Susiladiesin EM-karsintaikkunaan nimetty 14 pelaajaa

Susiladiesin päävalmentaja Pekka Salminen on valinnut 14 pelaajaa marraskuussa pelattavaan EM-karsintaikkunaan. Kesällä 2023 pelattavien EM-kisojen karsinnat käynnistyvät vierasottelulla Liettuaa vastaan 11.11. ja kotiottelulla 14.11. Alina Iagupovan tähdittämää Ukrainaa vastaan.

5.8.2021 18:37 Sudenpennut

Suomelle molemmat 16-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruudet puhtaalla pelillä

Sudenpennut huuhtoi tuplana kultaisia mitaleja 16-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisoissa, Kisakallion Susi Training Centerissä. Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet voittivat jokaisen PM-kisojen ottelunsa, kun päätöspeleissä Sudenpennut kaatoi Viron kahdesti.

6.2.2021 08:44 Susiladies

Susiladiesin kokoonpano Ukrainaa vastaan nimetty, Tulonen ja Aarnisalo lisätty tusinaan

Susiladiesin päävalmentaja Pekka Salminen on nimennyt kokoonpanoonsa tänään klo 17:00 Portugalin EM-karsintakuplassa pelattavaan Ukraina-otteluun. Belgia otteluun verrattuna uusina kasvoina nähdään Helmi Tulonen ja 15-vuotias Elina Aarnisalo.

18.1.2009 EM-karsinnat

Suomen korisnaisilla edessään jännityksen täyteinen päivä

Naisten koripallomaajoukkueella on unelma. Joukkue haluaa ottaa maanantaina Lahdessa pelattavassa EM-karsintojen päätöspelissään neljännen peräkkäisen voittonsa. Päävalmentaja Tommi Koskinen suojatteineen haluaa myös varmistuksen A-divisioonapaikalleen. Sen kohtaloa suomalaiset joutuivat kuitenkin jännittämään erikseen.

15.1.2009 EM-karsinnat

Koskinen: ”Romanian sähköjänikset kuriin”

Kaksi edellistä EM-karsintaotteluaan vieraskentällä voittanut Suomen naisten koripallomaajoukkue on kovan haasteen edessä perjantaina, kun Lahden Urheilutalon parketille astelee tappioitta tähän asti jyrännyt Romania. Suomen päävalmentaja Tommi Koskinen uskoo suojattiensa olevan valmiimpia voittotaistoon kuin joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa.

19.2.2008 Pohjoinen alue

Kati Kämppi töihin, Piia Kettunen uusiin tehtäviin

Koripalloliiton määräaikaiseksi toimistosihteeriksi on valittu Kati Kämppi Tiina Karvosen siirryttyä hoitamaan Eteläisen alueen päällikön tehtäviä. Piia Kettunen on puolestaan siirtynyt uusiin tehtäviin. Kettusen nimikkeenä on jatkossa maajoukkue- ja myyntikoordinaattori.

12.1.2005

Canon All Star Cup 2004 tilastot tytöt 90

Canon All Star Cup 2004 tyttöjen 90 tilastot

31.8.2004 Naisten Korisliiga

Riikka Terävä siirtyy Espoo Teamiin

Suomen 20-vuotiaiden naisten maajoukkueen peliä kesän EM-lopputurnauksessa johtanut Riikka Terävä pelaa tulevalla kaudella Espoo Teamissä naisten SM-sarjaa. Espoo Team ja Espoo Akatemia ovat uudet nimet naisten mestaruussarjassa Tapiolan Hongan ja Espoo Basket Teamin ryhdyttyä yhteistyöhön naisten edustusjoukkueidensa toimintojen kanssa.

18.3.2004 Pääjuttu

EBT sai aikaiseksi trillerin, Pantterit silti kiinni mestaruudessa

Panttereilla on ensi sunnuntaina (21.3.) tilaisuus vallata nimiinsä neljäs naisten Suomen mestaruus viimeisen viiden vuoden aikana. Sen finaalivastus Espoo Basket Team pisti Pantterit ahtaalle torstaisessa toisessa finaalissa ja pelasi viimeisellä minuutilla voitosta tosissaan, mutta joutui taipumaan kotiyleisönsä edessä lopulta lukemin 77-80. Pantterit johtaa finaalisarjaa voitoin 2-0.

16.3.2004 Pääjuttu

EBT valmiina haastamaan Pantterit naisten finaaleissa

Naisten SM-finaalit käynnistyvät keskiviikkona 17.3. Töölön Kisahallissa, kun Panttereiden vieraaksi astelee Espoo Basket Team. EBT on jo kuluvalla kaudella yltänyt kaikkien aikojen parhaaseen saavutukseensa selviytymällä finaaleihin. Se ei kuitenkaan espoolaisille riitä. EBT on valmis haastamaan Pantterit valtataistoon.

6.3.2004 Pääjuttu

EBT piti kotikenttäetunsa, mutta vasta jatkoajan jälkeen

Jos pääsi Pantterit helpolla naisten ensimmäisessä välierässään BC Nokiaa vastaan, samaa ei voi sanoa toisen välieräparin kummastakaan osapuolesta. Espoo Basket Teamin ja vantaalaisjoukkue Pussihukkien ensimmäinen yhteenotossa ratkaisu saatiin vasta jatkoajan jälkeen. Lisäviisiminuuttisen tuloksena EBT julistettiin voittajaksi lukemin 81-79.

9.12.2003 Pohjoinen alue

Koripalloliitossa henkilöstönimityksiä

Suomen Koripalloliiton liittohallitus ja puheenjohtajisto on vahvistanut henkilöstöorganisaation uudet nimitykset 1.1.2004 alkaen. Seuraavassa vahvistetut nimitykset sekä lyhyet kuvaukset työnkuvista.

Mirolybov suuntaa Ruotsiin, Kettunen Koripalloliittoon

Suomen Koripalloliiton liittosihteerinä toiminut Anton Mirolybov siirtyy uusien haasteiden pariin. Myös valmennustoiminnasta tuttu Mirolybov, 26, on palkattu Solna Vikings –seuran junioripäälliköksi. Koripalloliiton toimistossa Mirolybovin korvaa 1.10. alkaen Piia Kettunen.

9.7.2003

Anu Mahlamäki siirtyy EBT:n väreihin

Naisten maajoukkueen kapteeniksi Lea Hakalan jalanjäljille noussut Anu Mahlamäki siirtyy Espoo Basket Teamin vahvuuteen. Mahlamäki on solminut yksivuotisen sopimuksen SM-pronssia kuluneella kaudella voittaneen espoolaisseuran kanssa.