Elli Hämäläinen

174 cm / kg
Syntynyt 1988


Uutisia henkilöstä Elli Hämäläinen

15.3.2008 Naisten Korisliiga

Huiman korisnaisille jatkosopimuksia

Äänekosken Huiman koripallonaiset ovat tehneet lauantaina alkavien SM-puolivälierien kynnyksellä tukun jatkosopimuksia. Tämän kauden SM-runkosarjan pistepörssin kärkinimi Kenya Robinson jatkaa Äänekoskella kevääseen 2012 saakka, kuten myös äitiyslomalta Huima-vahvuuteen palannut Sanna Jämsen.

8.5.2006 Pääjuttu

Myllylä ja Puranen Huiman paitaan

Viime koripallokauden komeasti SM-hopeamitalit kaulassaan päättäneet Huiman naiset saavat tulevaksi kaudeksi kaksi kovaa vahvistusta. Paluun Huiman peliasuun tekevät kolmen vuoden takaiseen Suomen mestarijoukkueeseen kuuluneet Sari Puranen ja Minna Myllylä.

22.6.2004 Maajoukkue

Suomen 16-vuotiaille tytöille kaksi voittoa ja yksi tappio

Suomen vuonna 1988 syntyneiden tyttöjen maajoukkue kohtasi Luxemburgissa järjestetyssä harjoitusturnauksessa Luxemburgin, Hollannin ja Makedonian. Turnaus on osa maajoukkueen valmistautumista B-divisioonan EM-kisoihin, jotka pelataan Viron Rakveressa 31.7.–8.8. Suomen joukkue joutui ensimmäisessä ottelussa taipumaan emäntämaalle, mutta keräsi voitot seuraavista kamppailuista.

Äänekosken naisjoukkue vahvistuu Robinsonilla ja Ruotsin maajoukkuepelurilla

Naisten SM-sarjan kuutonen Äänekosken Huima on haalinut riveihinsä kaksi ulkomaalaisvahvistusta, joista toinen on suomalaisyleisölle ennestään perin tuttu. Huima on solminut ensi kautta kattavat sopimukset Kenya Robinsonin ja Ruotsin maajoukkuerinkiin kuuluvan Angelica Gabrielssonin kanssa.

11.12.2002 Pohjoinen alue

Canon All Star Cupin palkitut

Maanantaina 9.12. päättyneessä Canon All Star Cupissa oli mukana yli 250 tulevaisuuden koripallotoivoa. Maajoukkuetoimintaa varten kartoituksessa Vierumäellä olivat tapahtumassa 1986- ja 1988-syntyneiden ikäluokat. Seuraavassa Canon All Star Cupin palkittujen ja kisavoittajien lista.