Jussi Laurila

195 cm / 64 kg
Syntynyt 1994


Uutisia henkilöstä Jussi Laurila

Koriskauden 2016-2017 päätösgaala katsottavissa suorana Fanseatilla

Päättyneen kauden parhaat palkitaan tänään Helsingissä. Päätösgaalaa voi seurata suorana Fanseatin kautta kello 19 alkaen.

27.8.2014 19:10 MM-kilpailut

Susijengi suuntasi Bilbaoon

Historiansa ensimmäisiin MM-kisoihin valmistautuva Suomen Susijengi on ottanut suunnakseen Bilbaon. MM-kenraaliharjoituksessaan viime lauantaina Ranskan kohdannut Susijengi aloittaa kisaurakkansa lauantaina 30. elokuuta myöhäisillan ottelussa hallitsevaa maailmanmestaria USA:aa vastaan.

7.8.2014 20:20 Pääjuttu

Susijengi testaa vierasmatkallaan Liettuan – ja yllättäen myös Australian - kunnon

Maanantaina Liettuaa vastaan kotikentällään Helsingissä pelannut Susijengi on matkustanut lauantainen revanssiottelu mielessään Klaipedaan. Susijengin MM-kisoihin valmistavaan ohjelmaan on myös yllättäen lisätty uusi peli, kun Suomen ja Australian perjantain scrimmage-kohtaaminen on muutettu viralliseksi maaotteluksi.

26.7.2014 Pääjuttu

Susijengillä vastassa atleettinen Saksa – Lehto avaa maajoukkueuransa

Susijengin ensimmäiseksi vastustajaksi kesän 2014 maaottelukalenterissa asettuu sunnuntaina Leipzigissä Saksa, joka on nuorentanut joukkuettaan urakalla viime vuosina. Sunnuntain ottelussa kentällä nähdään myös suomalainen maaotteludebytantti, kun Korisliigan MVP Antero Lehto vetää sinivalkopaidan ylleen ensimmäistä kertaa.

14.1.2014 23:30 Pääjuttu

Urheilugaalasta tuli koripallogaala: Susijengi vuoden joukkue, Dettmann vuoden valmentaja, koripallon fani-ilmiö vuoden urheilukulttuuriteko

Suomi-koriksen suuri vuosi 2013 sai tunnustuksensa Suomen Urheilugaalassa. Urheilugaalan suuri raati palkitsi Susijengin vuoden joukkueena, päävalmentaja Henrik Dettmannin vuoden valmentajana sekä koripallon EM-kisojen fani-ilmiön vuoden urheilukulttuuritekona, jonka lisäksi pitkäaikaiset suomalaiset koripallovaikuttajat saivat ansaitsemansa kunnianosoitukset.

26.8.2013 18:58 EM-kilpailut

EM-kisoihin lähtevä Susijengi nimetty

Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann on apuvoimineen nimennyt kisajoukkueen 4. syyskuuta Sloveniassa käynnistyvään EM-lopputurnaukseen. Maajoukkueen ja maajoukkuetoiminnan vahvuuksiin kuuluu jatkuvuus, ja 12 pelaajan vahvuisesta kisajoukkueestakin kymmenen pelaajaa edustivat Suomen vuoden 2011 EM-kisoissa ja olivat saavuttamassa joukkueen sensaatiomaista yhdeksättä sijaa.

19.8.2013 17:31 Pääjuttu

Susijengi haastamaan idolia ja isoveljeä

Susijengi eli Suomen koripallomaajoukkue ottaa tiistai-aamuna suunnan kohti Vilnaa, jossa se osallistuu 21.-23.8. järjestettävään huippukovaan neljän maan turnaukseen. Suomi kohtaa Siemens Arenan parketilla modernin koripallon esikuvan Liettuan, Tshekin ja ”isoveli-Venäjän”.

22.7.2013 10:00 Pääjuttu

Susijengi aloittaa kesänsä perinteisellä Naantalin leirityksellä

Syyskuussa pelattaviin Slovenian EM-kisoihin valmistautuva Suomen miesten Susijengi aloittaa yhteisharjoituskautensa perinteisellä Naantalin leirityksellä maanantaista alkaen. Naantalin leiritykselle osallistuu kaikkiaan 18 EM-kisakoneeseen halajavaa pelaajaa, heidän joukossaan yksi maajoukkueen ensikertalainen.

2.5.2011

Suomalaiset sijoille 10 ja 13 koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten koripallon MM-kisat saatiin päätökseen Kiinan Zhangjiagangissa. Suomea edustaneet Mäkelänrinteen tyttö- ja poikajoukkueet sijoittuivat kovassa seurassa sijoille 10 ja 13. Suomen joukkueet valittiin kisojen Fair Play -joukkueiksi. Valinnan perusteina ovat urheilullinen käytös pelikentällä ja pelikentän ulkopuolella sekä vastustajien, toimitsijoiden ja pelin kunnioittaminen.

28.4.2011

Tytöille voitto, pojille taas tiukka tappio koululaiskisoissa

Sijoituspelit käynnistyivät koripallon koululaisten MM-kisoissa Kiinan Zhangjiagangissa. Suomen tytöt voittivat ensimmäisessä sijoitusottelussaan Israelin, kun pojat puolestaan taipuivat Luxemburgille.

27.4.2011

Kitkerät tappiot suomalaisille koululaisten MM-kisoissa

Kiinan Zhangjiagangissa pelattavien koululaisten koripallon MM-kisojen alkulohkot on pelattu päätökseen. Alkulohkovaiheen päätöspäivä oli suomalaisjoukkueille raskas, sillä hyvistä peleistä huolimatta tiukat tappiot pudottivat niin tytöt kuin pojatkin alempaan jatkosarjaan pelaamaan sijoista 9-16.

26.4.2011 Pääjuttu

Mäkelänrinteen tytöille kaksi voittoa koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten koripallon MM-kisat ovat käynnissä Kiinan Zhanjiagangissa. Suomea edustavat Mäkelänrinteen tytöt avasivat turnauksensa kahdella voitolla lyötyään Hollannin ja Kiinan kakkosjoukkueen. Mäkelänrinteen pojat kärsivät puolestaan omissa avauspeleissään niukat tappiot Turkille ja Tshekille.