Jari Hagman

198 cm / kg
Syntynyt 1975


Uutisia henkilöstä Jari Hagman

20.10.2005 Pääjuttu

Pasi Riihelä loistovireessä BK Rigaa vastaan

Koripallon miesten Euroopan Challenge Cupin avausottelu päättyi kotijoukkue Lappeenrannan voittoon luvuin 72–68 (43–40). Ottelun hahmo oli 24 pistettä heittänyt Pasi Riihelä.

22.2.2005 Pääjuttu

Kumpulainen solmi jatkosopimuksen Lappeenrantaan

Sparliigaa johtavan Lappeenrannan NMKY:n korinaluspelaaja Jussi Kumpulainen on tehnyt pelikauden 2005-06 kattavan jatkosopimuksen seuran kanssa. Kaikkiaan LrNMKY on sopinut jatkosta jo kuuden pelaajansa kanssa.

11.1.2005 Korisliiga

Jari Hagman pelasi 200. pääsarjaottelunsa

Maanantaisessa Sparliigan TV-ottelussa Kouvolassa Lappeenrannan NMKY:n 29-vuotias ja 198-senttinen Jari Hagman pelasi 200. runkosarjaottelunsa.

Jussi Kumpulainen vahvistamaan Lappeenrantaa

SM-Koriksessa pelaava Lappeenrannan NMKY on napannut siirtomarkkinoilta haaviinsa kovan luokan kotimaisen vahvistuksen. LrNMKY on sopinut vuoden mittaisesta pestistä paluumuuttaja Jussi Kumpulaisen kanssa. Kumpulainen tekee näin paluun SM-parketeille kuuden ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen.

17.5.2004 Pääjuttu

Lappeenrantaan nuori Tanskan maajoukkuetakamies

SM-Koriksessa pelaava Lappeenrannan NMKY on vahvistanut takamiesosastoaan 192-senttisellä ja 20-vuotiaalla Chanan Colmanilla. Kansainvälisen taustan omaava Colman on kahden passin mies. Hänellä on niin Tanskan kuin Yhdysvaltain passit.

30.3.2004 Korisliiga

Andre Foreman jatkaa Lappeenrannassa

Lappeenrannan NMKY saa nauttia tyylikkään amerikkalaislaiturinsa Andre Foremanin palveluksista myös ensi kaudella. Foreman on solminut 1+1-vuotisen jatkosopimuksen lappeenrantalaisen SM-Koriksen joukkueen kanssa. Tuoreen sopimuksen optio on Foremanilla.

5.5.2003

Jarkko Karhu palaa Lappeenrantaan

Miesten SM-Koriksessa pelaava Lappeenrannan NMKY on vahvistanut rivejään 194-senttisellä Jarkko Karhulla. Näin Karhu tekee vuoden tauon jälkeen paluun LrNMKY:n SM-miehistöön. Kuluneen kauden hän vietti I divisioonan Korikouvoissa.

13.4.2003 Valmentajat

Mika Turusesta LrNMKY:n päävalmentaja

Lappeenrannan NMKY:n monivuotinen toiminnanjohtaja Mika Turunen keskittyy jatkossa seuran SM-Koriksessa pelaavan edustusjoukkueen päätoimisen valmentajan tehtäviin. Turunen valmensi joukkuetta jo kevätkauden kauden aikana, jolloin LrNMKY nousi mukaan pudotuspeleihin.

8.5.2002

Mikkola ja Riikonen jatkavat Lappeenrannassa

Lappeenrannan NMKY:n heittävät takamiehet Ari Mikkola ja Harri Riikonen ovat solmineet jatkosopimukset seuran edustusjoukkueen kanssa. Tuoreiden sopimusten myötä SM-Koriksessa kuudenneksi sijoittuneella joukkueella on koossa kahdeksan pelaajasopimusta pelikaudelle 2002-03.

12.4.2002

Timo Riihelä siirtyy Lappeenrantaan

Kuluvalla kaudella BC Nokiaa edustanut Timo Riihelä vahvistaa jatkossa Lappeenrannan NMKY:n miehistöä. Riihelä on solminut seuran kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Näin Timo Riihelä tekee seuraa velipojalleen Pasille, joka teki reilu kuukausi sitten jatkosopimuksen LrNMKY:n kanssa.