Syntynyt 1976

Uutisia henkilöstä Ricky Price

9.3.2005 Pääjuttu

KTP pöllytti Aura Basketia

KTP otti komean kotivoiton Aura Basketista koripalloilun Sparliigan keskiviikkokierroksella. Kotkalaiset nousivat sarjataulukossa turkulaisten kanssa tasapisteisiin 104-77 (45-34) voittollaan. KTP otti pelin ohjat heti ensimmäisellä jaksolla, jonka se voitti 28-15. Sen jälkeen ei johto enää kotijoukkueelta karannutkaan.

26.2.2005 Pääjuttu

Kouvot ei yllättänyt enää Lappeenrannassa

Kouvolan Kouvot on ainoa joukkue, joka on onnistunut tällä kaudella hakemaan vierasvoiton koripallon Sparliigaa tukevasti johtavan Lappeenrannan NMKY:n kotisalista. Lauantaina Kouvot ei pystynyt uusimaan marraskuista yllätystään, kun lappeenrantalaiset ottivat Kouvoista 74-63 (39-34) kotivoiton.

20.2.2005 Pääjuttu

LrNMKY ei kapsahtanut Katajaan

Koripallon Sparliigaa johtava Lappeenrannan NMKY selviytyi voitokkaasti Joensuun vierailustaan, kun kotijoukkue Kataja kaatui 77-82 (29-42) tuloksella. Vieraat ottivat komennon jo ensimmäisellä jaksolla voittamalla sen 23-11.

16.2.2005 Korisliiga

Honka täpärään voittoon tärkeässä paikallispelissä

Honka katkaisi koripallon Sparliigassa kolmen ottelun tappioputkensa kreivin aikaan kukistamalla Pussihukat Espoossa 79-75 (32-37). Molemmat joukkueet hamuavat kotietua pudotuspeleihin.

31.1.2005 Korisliiga

Honka karkasi Kouvoilta loppuminuuteilla

Hongalle riitti neljän viimeisen minuutin rutistus koripallon miesten Sparliigan ottelussa Kouvoja vastaan. Tilanteesta 69-67 Honka vei lopun 15-4 ja sinetöi sarjapisteet 84-71 (36-37) –voitolla.