Tomi Kankaanpää

183 cm / 85 kg
Syntynyt 1989


Uutisia henkilöstä Tomi Kankaanpää

18.4.2014 Pääjuttu

Seagulls ja BC Nokia taistelevat Divari A:n kuninkuudesta

Miesten Divari A:n kausi 2013/2014 saa loppuhuipennuksensa, kun Helsinki Seagulls ja BC Nokia ottavat mittaa toisistaan finaaleissa. Taistelu liigapaikasta saa starttinsa lauantaina Töölön Kisahallissa.

Riihelä jatkaa BC Nokiassa, Harjula ja Bailey uusina kasvoina joukkueeseen

Miesten Divari A:ta pelaavan BC Nokian joukkue pelikauteen 2013/14 on valmis. Nokialaisikoni Timo Riihelä aloittaa syksyllä 13. kautensa BC Nokian riveissä, ja uusina kasvoina joukkueeseen liittyvät Joni Harjula ja Daniel Bailey.

Moultrie ja Woods BC Nokian paitaan, Timo Riihelä jatkaa

Miesten I divisioona A:ta pelaava BC Nokia on saamassa jalkeille iskukykyisen joukkueen kaudelle 2012/13. Tero Hassisen valmentama joukkue on värvännyt amerikkalaispelaajikseen viime kaudella ONMKY:a ja FoKoPoa edustaneen Brian Moultrien sekä Kraidon Woodsin. Myös seuraikoni Timo Riihelä jatkaa joukkueessa.

5.10.2011 Pääjuttu

FoKoPo ja Tarmo divarikauteen ennakkosuosikkeina

Viime viikonloppuna alkaneeseen miesten I divisioonakauteen lähtevät ennakkosuosikkeina viime keväänä divarin välieriin edennyt Forssan Koripojat sekä Korisliigasta tippunut Porvoon Tarmo. Uutena joukkueena divarikahinoissa nähdään Tampereen Pyrinnön kehitysjoukkue sekä muutaman vuoden tauon jälkeen divarikartalle palannut Oulun NMKY.

17.9.2011 Pääjuttu

Ville Tuominen BC Nokian ruoriin

Viime kaudella ToPon Korisliiga-joukkueen apuvalmentajana ja TomPon miesten I divisioonan joukkueen päävalmentajana toiminut Ville Tuominen, 29, valmentaa alkavalla divarikaudella BC Nokiaa.

Bojang vahvistaa BC Nokiaa, Riihelä jatkaa joukkueessa

Miesten I divisioonan BC Nokia on kiinnittänyt uudeksi ulkomaalaispelaajakseen 206-senttisen, 29-vuotiaan gambialaissentteri Baboucarr "Boo" Bojangin. Edellisen kerran Bojang pelasi I divisioonaa kaudella 2008/09 Lapuan Korikobrissa.

16.7.2009 Pääjuttu

Miesten I divisioonan BC Nokialle pelaajasopimuksia

Miesten I divisioonaa pelaavaa BC Nokia on tehnyt ensimmäiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2009/10. Joukkueen kotimainen runko pysyy pitkälti entisellään.

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

30.6.2006 Maajoukkue

17-vuotiaat Bosnian-kiertueelta kotiin voittosuhteella 5-4

Suomen 17-vuotiaiden poikien tämän kesän päätapahtuma oli Bosnia-Hertsegovinaan suuntautunut pelikiertue. Matkassa oli mukana 15 pelaajaa, joista 12 kerrallaan pelasi. Otteluita kertyi kahdeksan päivän aikana 18-vuotiaiden seurajoukkueita vastaan yhteensä yhdeksän. Joukkueista 7 oli Bosniasta ja yksi sekä Serbiasta että Kroatiasta. Otteluiden saldoksi jäi 5 voittoa ja 4 tappiota.

10.8.2005 EM-kilpailut

Suomen 16-vuotiaat pojat päättivät EM-kisat voittoon

Suomi päätti pitkän EM-turnauksensa otteluun sijoista 11–12 Romaniaa vastaan. Romania oli melko fyysinen, mutta ei yhtä pitkä, eikä yhtä taitava, kuin eilen Suomen voittanut Unkari.

9.8.2005 EM-kilpailut

16-vuotiaiden poikien EM-kisoissa tappio Unkarille

Poikien EM-kisojen toiseksi viimeisen ottelussa Unkari aloitti ottelun tyrmäävästi. Isokokoiset unkarilaiset hallitsivat korin alustoja kummassakin päässä, jolloin Suomi joutui turvautumaan kaukoheittoihin, jotka eivät uponneet toivotulla tarkkuudella. Suomen yrittäessä pelata korin alle oli aina vastassa pidempi ja vahvempi vastustaja.

8.8.2005 EM-kilpailut

Suomen 16-vuotiaat pojat kahteen voittoon Bulgariassa

16-vuotiaiden poikien B-divisioonan EM-kisat Bulgarian Botevgradissa jatkuivat Suomen osalta viime perjantaina yhden lepopäivän jälkeen. Viikonlopun aikana Suomi kohtasi voitokkaasti Itävallan ja Irlannin, mutta joutui taipumaan jo kerran turnauksessa voitetulle Hollannille. Tänään vastaan astelee Unkari.

3.8.2005 EM-kilpailut

Väinö Kuusela 16-vuotiaiden valopilkku Slovakiaa vastaan

Suomen 16-vuotiaiden poikien maajoukkue oli totuuden edessä ottelussa Slovakiaa vastaan. Voitolla Suomi olisi lunastanut paikan EM-kisojen kahdeksan parhaan joukossa, mutta häviö luvuin 99–71 tiesi pelaamista sijoista 9-18.

2.8.2005 EM-kilpailut

Saksa puolusti Suomen 16-vuotiaat nurin

Suomi jatkoi poikien B-divisioonan EM-turnausta välipäivän jälkeen Saksaa vastaan. Suomen peli ei lähtenyt kulkemaan kunnolla ottelun missään vaiheessa. Saksa voitti lukemin 50–83 (13–39).

1.8.2005 EM-kilpailut

Suomen 16-vuotiaat pojat voitokkaina Bulgariassa

Perjantaina Bulgariassa käynnistyneissä 16-vuotiaiden poikien B-divisioonan EM-kisoissa Suomen joukkue on aloittanut kahdella voitolla. Suomi kukisti avausottelussaan Tsekin ja heti seuraavana päivänä Hollannin.

2.6.2005 Maajoukkue

Nuorten NOKIA Teamit 2005 valittu

Suomen Koripalloliiton nuorten maajoukkuepelaajien tehoharjoitteluryhmien, NOKIA Teamien, pelaajat on valittu. Kutsun saaneita poikia on 24 ja tyttöjä 15. NOKIA Teamit suuntaavat ensi viikolla Tallinnaan viikon kestävälle leirille.

9.5.2005 Maaottelu

Nuorten PM-kisoista tuliaisina hopeaa ja pronssia

Ruotsin Solnassa pelatuista Pohjoismaiden mestaruuskilpailuista muodostui isäntämaan juhla. Ruotsi voitti kaikki neljä jaossa ollutta mestaruutta. Suomen nuoret toivat kisoista mukanaan PM-hopeaa ja –pronssia. Hopeisista tuliaisista vastasivat 18-vuotiaat pojat, jotka tiukan taistelun jälkeen kärsi finaalissa 78-80-tappion.

7.5.2005 Maaottelu

Pojat voitokkaina, tytöille tappioita PM-kisoissa

Ruotsin Solnassa pelattavien nuorten PM-kilpailuiden kolmas päivä toi mukanaan kolme suomalaisvoittoa. Sekä 18- että 16-vuotiaat pojat esiintyivät voitokkaasti Tanskaa ja Ruotsia vastaan. Tyttömaajoukkueet hävisivät kolmesta ottelustaan kaksi.

6.5.2005 Maaottelu

Tappiot sävyttivät nuorten PM-kisataivalta

Pohjoismaiden mestaruuskilpailuiden toinen päivä ei ollut suomalaisnuorille avauspäivän veroinen. Suomalaiset kärsivät viidessä pelissään neljä tappiota. Päivän ainoasta voitosta vastasi 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue, joka retuutti Norjaa lukemin 73-26.

5.5.2005 Maaottelu

Suomen nuorilla voitokas avauspäivä PM-kisoissa

Nuorten Pohjoismaiden mestaruuskilpailut pyörähtivät käyntiin keskiviikkona Ruotsin Solnassa. Suomen neljästä maajoukkueesta kolme oli avauspäivänä tositoimissa ja hääri kentällä voitokkaana. 18- ja 16-vuotiaat pojat kukistivat Norjan sekä 16-vuotiaat tytöt Islannin.

Näytä lisää vastaavia