Syntynyt 1982

Uutisia henkilöstä Joni Willberg

29.9.2004 Pääjuttu

Miesten I divisioonaan luvassa tasainen ja kiihkeä kärkikahina

Kaudesta 1975-76 saakka pelattu miesten I divisioona pyörähtää jälleen käyntiin tulevana sunnuntaina (3.10.). Mukana olevat 14 joukkuetta kisailevat sarjan voiton tuomasta suorasta noususta sekä kahdesta paikasta SM-karsintasarjassa. Vaikka suuri mielenkiinto kohdistuu kesän kohujoukkue ToPo:n edesottamuksiin, etukäteisveikkailuissa koko divisioonan kärjestä veikkaillaan tasaista ja kovatasoisempaa kuin vuosiin.

2.9.2002

PuHu julkisti joukkueensa

SM-Koriksen vantaalaisjoukkue Pussihukat on hankkinut tulevan kauden sikermäänsä kaksi amerikkalaisvahvistusta. PuHu on solminut vuoden mittaiset sopimuspaperit sekä Erron Maxeyn että Johnnie Selvien kanssa. Lisäksi joukkueeseen on siirtynyt joukko uusia kotimaisia pelureita.

21.8.2002 Valmentajat

Sopanen ottaa valmennusvastuun Pyrbasketissa

Kesän ajan julkisuudessa matalaa profiilia pitäneiden Pyrbasketin ja Pussihukkien miesten SM-joukkueista tarjoili lisätietoa keskiviikon Helsingin Sanomat. Lehden saamien tietojen mukaan tamperelaisen Pyrbasketin vastuuvalmentajan rooliin on astunut Miikka Sopanen.

8.3.2002

PuHu huuhtoi kultaa 22-vuotiaissa

Vantaalaisjoukkue Pussihukat nappasi torstai-iltana odotetusti 22-vuotiaiden Suomen mestaruuden. PuHu lähti finaalin toiseen osaotteluun peräti 32 pisteen johtoasemassa, jonka se hankki ensimmäisestä finaalista BC Jyväskylää vastaan.

28.4.2000 Maajoukkue

Suomelle niukka tappio Mannheimin päätösottelussa

Suomen 18-vuotiaat pojat jäivät Mannheimissa, Saksassa pelatun kansainvälisen Albert Schweitzer -turnauksen viimeiseksi. Huipputurnauksen "jumbofinaalissa" Suomi hävisi neljällä pisteellä (69-73) Bulgarialle.

26.4.2000 Maaottelu

Alkulohko odotetun kova Mannheimissa

Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue kärsi odotetusti kolme tappiota Saksan Mannheimissa pelattavan kansainvälisen Albert Schweitzer -turnauksen alkulohkossa. Olihan Suomen vastustajat suoraan maailman huipulta.

27.3.2000 Maaottelu

18-vuotiaiden maajoukkue kaatoi kahdesti Viron

Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue osallistui viikonvaihteessa Virossa järjestettyyn kansainväliseen turnaukseen, Lurich Cupiin. Turnaus oli joukkueelle valmistautumista huhtikuussa pelattavaa EM-karsintaturnausta varten.

11.8.1999 Maaottelu

17-vuotiaat taistelivat jatkopaikan

Suomen 1982-syntyneiden maajoukkue haki Pärnussa, Virossa pelatusta EM-karsintaturnauksesta hienosti jatkopaikan meriittilistalleen. Joukkueen matka kohti EM-lopputurnausta jatkuu ensi huhtikuussa.

26.7.1999 Maaottelu

Korisuhde jätti 17-vuotiaat viimeisiksi Liettuassa

A-poikien koripallomaajoukkue kohtasi Alytuksessa, Liettuassa pelatussa kansainvälisessä turnauksessa Liettuan ykkös- ja kakkosjoukkueet sekä Saksan. Tuliaisina suomalaisryhmällä oli turnauksesta yksi voitto.

21.6.1999 Maaottelu

17-vuotiaat kohtasivat kahdesti Venäjän

A-poikien koripallomaajoukkue pelasi lauantaina ja sunnuntaina Suomessa vieraillutta Venäjää vastaan. Lopputuloksena viikonvaihteesta oli suomalaisvoitto ja -tappio.

29.3.1999 Maaottelu

17-vuotiaille pojille turnausvoitto Virossa

Suomen 1982-syntyneiden A-poikien maajoukkue haki yhden sulan lisää hattuunsa voittamalla kansainvälisen harjoitusturnauksen, Lurich Cupin, Virossa. Joukkue voitti kaikki turnauksessa pelaamansa seitsemän ottelua.

5.1.1999 Maajoukkue

16-vuotiaille PM-kultaa

Suomen 1982-syntyneiden A-poikien koripallomaajoukkue nappasi vuoden vaihteen alla pelatuissa PM-kilpailuissa Islannissa turnausvoiton. Suomen joukkue ei hävinnyt matkallaan Pohjoimaiden mestaruuteen otteluakaan.