Kert Keskula

197 cm / 100 kg
Syntynyt 1975


Uutisia henkilöstä Kert Keskula

28.9.2007 Pääjuttu

Miesten I divisioona käyntiin herkkupalalla

Miesten koripalloilun I divisioona käynnistyy tulevana viikonloppuna. Sarjasta on odotettavissa tasokkain ja mielenkiintoisin vuosikausiin, sillä suurin osa joukkueista on satsannut tulevaan kauteen vahvasti, ja nousuhaluja tuntuu olevan yhdellä jos toisella. Lauantaina herkkupalana nähdään Turkuhallissa viime kauden kakkosen (TuNMKY) ja kolmosen (FoKoPo) taisto. Forssa on jälleen kerran yksi sarjan suosikeista, ja nähtäväksi jää, nousevatko forssalaisvärit Korisliigaan kauden päätteeksi.

FoKoPo hankki vahvistuksia, Clark palaa Forssaan

Miesten koripallon I divisioonaan valmistautuva Forssan Koripojat on viikonlopun aikana varmistanut sopimukset kolmen amerikkalaispelaajan kanssa. Kaikki kolme pelaajaa tulevat Forssaan tällä viikolla ja ovat heti tositoimissa perjantaina alkavassa seuran harjoitusturnauksessa, Forssa-Basketissa.

22.5.2007 Korisliiga

Teemu Heiskanen siirtyy FoKoPoon

Korisliigassa Team Componentaa edustanut 23-vuotias Teemu Heiskanen siirtyy 1+1-vuotisella sopimuksella I divisioonassa pelaavan Forssan Koripoikien riveihin.

1.4.2007 Korisliiga

Korihaiden tili pysyi puhtaana

Kun puolet miesten SM-karsintasarjasta on pelattuna, pitää Uudenkaupungin Korihait tukevaa otetta ainoasta jaossa olevasta Korisliigan paikasta tulevalle kaudelle. Korihait säilytti tilinsä puhtaana kaatamalla sunnuntaina jännitysnäytelmän päätteeksi Pussihukat Vantaalla lukemin 69-72 (31-41).

3.11.2006 Katsojat

Divisioonassa neljännes takana, Turku ja Forssa ilman tappioita

Koripallon miesten I divisioonakautta on takana neljänneksen verran, ja sarjan kärjessä keikkuvat joukkueet, joita sinne ennen kauden alkua veikkailtiinkin. Piikkipaikalla oleva Turun NMKY ei kuulunut aivan kuumimpien suosikkien joukkoon, Forssan Koripojat kylläkin. Tuleva viikonloppu tarjoileekin divarin ystäville varsinaisia herkkupaloja.

Forssa hankki vielä Marquis Wrightin

Koripallon miesten I divisioonaan valmistautuva Forssan Koripojat sai kolmannen amerikkalaisvahvistuksensa riveihinsä. FoKoPo on solminut sopimuksen 26-vuotiaan ja 201-senttisen Marquis Wrightin kanssa.

Virolainen Kert Keskula Forssan Koripoikien paitaan

Miesten I divisioonassa pelaavan Forssan Koripoikien ulkomaalaispelaajistoon on tullut muutoksia parin viime viikon aikana. Kuluneen viikon aikana Koripoikien vahvuuteen liittyi Virolainen Kert Keskula ja vastaavasti kotimaahansa palasi joukkueessa pelannut Ronnie Clark.