Eetu Nieminen

191 cm / 104 kg
Syntynyt 1984


Uutisia henkilöstä Eetu Nieminen

5.10.2011 Pääjuttu

FoKoPo ja Tarmo divarikauteen ennakkosuosikkeina

Viime viikonloppuna alkaneeseen miesten I divisioonakauteen lähtevät ennakkosuosikkeina viime keväänä divarin välieriin edennyt Forssan Koripojat sekä Korisliigasta tippunut Porvoon Tarmo. Uutena joukkueena divarikahinoissa nähdään Tampereen Pyrinnön kehitysjoukkue sekä muutaman vuoden tauon jälkeen divarikartalle palannut Oulun NMKY.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

HNMKY:n miehille neljä uutta sopimuspelaajaa

Helsingin NMKY on kiinnittänyt miesten I divisioonassa pelaavaan edustusjoukkueeseensa A-juniori-ikäiset Oscar Lindqvistin, Antti Heiskasen ja Lauri Karppisen. Lisäksi joukkue on saanut annoksen heittovoimaa ja johtajuutta, kun viime kaudella Turun NMKY:ssä pelannut Sauli Silvonen siirtyy helsinkiläiseen kaimaseuraan.

HNMKY:n miesten ryhmään uusia sopimuksia

Miesten I divisioonassa pelaava Helsingin NMKY:n edustusjoukkue on solminut uusia sopimuksia kaudelle 2008-09. Vuoden mittaiset sopimukset allekirjoitti Nicolas Dolenc, Ilkka Heiskanen sekä Eetu Nieminen. Miesten joukkue sai myös vahvistusta penkin päähän, kun Jussi Laakso siirtyi naisten peräsimestä miesten joukkueeseen.

11.10.2007 Pääjuttu

Miesten divarijoukkueiden valmentajat "piinapenkissä"

Koripallon miesten I-divisioonasta ennustetaan tulevan erittäin tasainen sarja. Koris.net kysyi päävalmentajien ennakkotunnelmia sarjakauden alkuhetkillä. Divarikatsomoihin on luvassa tiukkoja kamppailuja, sillä useampi seuroista hamuaa nousua Korisliigaan.

Siitonen ja Telih HNMKY:n tuoreimmat hankinnat

Helsingin NMKY:n miesten I divisioonassa pelaava edustusjoukkue vahvistuu entisestään. Joukkueen vahvuuteen on kiinnitetty Joensuun Katajassakin vaikuttanut namikalaiskasvatti Teemu Siitonen ja MaSu Basketissa uransa aloittanut, mutta HNMKY:ssä viime vuodet pelannut 17-vuotias Anton Telih.

8.5.2007 Pääjuttu

Clifton Jones HNMKY:n riveihin

Helsingin NMKY sai haaviinsa hieman tavallista isomman kalan, kun pitkään Korisliigassa pelannut Clifton Jones teki sopimuksen pelaamisesta miesten I-divisioonassa. 201-senttinen ja 30 vuotta tänä vuonna täyttävä amerikkalaispelaaja on tärkeä palanen HNMKY:n ensi kauden joukkueessa.

27.4.2007 Pääjuttu

Antti-Jussi Sipilä jatkaa Helsingin NMKY:n paidassa

Koripallon I-divisioonassa pelaavan Helsingin NMKY:n miesten edustusjoukkue on tehnyt ensimmäiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2007-08. Edustusjoukkueen paidan pukee seuraavalla kaudella ylleen kokenut Antti-Jussi Sipilä, omat kasvatit Eetu Nieminen, Ilkka Ekström sekä Janne Hänninen.

25.8.2004 Korisliiga

David Apple Aura Basketin toinen vahvistus

SM-Korikseen keväällä noussut turkulaisjoukkue Aura Basket on hankkinut toisen ulkomaalaisvahvistuksensa. Tuore sopimuspaperi on tehty 197-senttisen David Applen kanssa. Aiemmin Aura Basket on kiinnittänyt joukkueeseensa niinikään amerikkalaisen Boakai Lalugban.

16.8.2004 Korisliiga

Aura Basketilla kahdeksan sopimuspelaajaa

SM-Korikseen noussut turkulaisjoukkue Aura Basketilla on koossa kahdeksan sopimuspelaajaa tulevalle kaudelle. Tuoreimpina vahvistuksina joukkueeseen ovat liittyneet amerikkalainen Boakai Lalugba sekä 20-vuotiaat Esa Kaaja ja Eetu Nieminen.

28.1.2002 Maajoukkue

18-vuotiaat jäivät voiton puolelle

Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue vieraili viikonvaihteessa Riikassa, Latviassa, jossa joukkue osallistui toiseen nuorten Pohjois-Euroopan liigan (NEYBL) turnaukseensa. Tahti oli kova; kolmessa päivässä Suomi urakoi viisi ottelua, joista tuliaisina oli kolme voittoa.

27.4.2000 Maajoukkue

Liettualaiset mittasivat 16-vuotiaiden kunnon

Suomen 16-vuotiaiden poikien maajoukkue isännöi keskiviikkona liettualaisen Sarunas Marciulioniksen urheilukoulun joukkueita. Liettualaiset ikätoverit osoittautuivat vahvemmiksi, mutta vuotta nuoremmat puolestaan saivat suomalaistoimesta kyytiä.