Mark Neal

201 cm / kg
Syntynyt 1975


Uutisia henkilöstä Mark Neal

18.7.2007 Korisliiga

Adrian Henning LrNMKYn miehistöön

Kotimaiseen korisliigaan ja ainoana suomalaisjoukkueena FIBA:n Eurocupiin osallistuva Lappeenrannan NMKY on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen 204-senttisen, 1982 syntyneen Adrian Henningin kanssa. Joukkueen valmentaja Mika Turunen kuvailee Henningiä liikkuvaksi, ponnistusvoimaiseksi donkkikoneeksi, joka tuo väriä ja näyttävyyttä kentälle.

2.9.2002

Mark Nealin kauden avaus viivästyy

Lappeenrannan NMKY joutuu tulemaan toimeen ilman monivuotista luottopelaajaansa Mark Nealia, kun SM-Koris pyörähtää käyntiin 12. lokakuuta. Amerikkalainen Neal on loukannut nilkkansa vakavasti. Vamma vaatii leikkausta.

8.5.2002

Mikkola ja Riikonen jatkavat Lappeenrannassa

Lappeenrannan NMKY:n heittävät takamiehet Ari Mikkola ja Harri Riikonen ovat solmineet jatkosopimukset seuran edustusjoukkueen kanssa. Tuoreiden sopimusten myötä SM-Koriksessa kuudenneksi sijoittuneella joukkueella on koossa kahdeksan pelaajasopimusta pelikaudelle 2002-03.

2.4.2001

Darrell Waters maaliskuun pelaaja

Suomen Koripalloliitto on valinnut Pyrbasketin Darrell Watersin SM-Koriksen maalikuun pelaajaksi. Waters johdatti tamperelaisjoukkueen maaliskuun aikana kuuteen peräkkäiseen voittoon ja SM-runkosarjan ykköstilalle.

1.2.2001

Lappeenrannan Neal tammikuun pelaaja

Lappeenrannan NMKY:n amerikkalaisvahvistukseksi joulutauolla saapunut Mark Neal on valittu SM-Koriksen tammikuun pelaajaksi. LrNMKY sai katkaistua pitkälti Nealin ansiosta koko syksyn kestäneen tappioputkensa.