Juho Teppo

183 cm / 82 kg
Syntynyt 1980


Uutisia henkilöstä Juho Teppo

5.10.2011 Pääjuttu

FoKoPo ja Tarmo divarikauteen ennakkosuosikkeina

Viime viikonloppuna alkaneeseen miesten I divisioonakauteen lähtevät ennakkosuosikkeina viime keväänä divarin välieriin edennyt Forssan Koripojat sekä Korisliigasta tippunut Porvoon Tarmo. Uutena joukkueena divarikahinoissa nähdään Tampereen Pyrinnön kehitysjoukkue sekä muutaman vuoden tauon jälkeen divarikartalle palannut Oulun NMKY.

5.4.2011 Pääjuttu

Oulun NMKY ja Pyrinnön kakkosjoukkue miesten I divisioonaan

Oulu tekee paluun koripallon miesten I divisioonaan. Oulun NMKY – tuttavallisemmin ”Ynni” – voitti divisioonakarsinnan puhtaalla pelillä. Oululaisten vanavedessä divaripaikan itselleen voitti Tampereen Pyrintö II, hallitsevan Suomen mestarin kakkosjoukkue.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

17.3.2008 Pääjuttu

Pyrintö menossa Korisliigan pudotuspeleihin

Tampereen Pyrintö on menossa ensi kertaa kuuteen vuoteen pudotuspeleihin, joihin jatkaa Korisliigan kahdeksan parasta joukkuetta. Pyrintö otti maanantaina Korisliigan ainoassa pelissä kotivoiton Kauhajoen Karhusta pistein 86-75 (45-30).

9.2.2008 Pääjuttu

Korihait yllätti ToPon

Korisliigassa kahdeksantena ollut Uudenkaupungin Korihait vastasi lauantaikierroksen yllätyksestä otettuaan sarjaa johtavasta ToPosta täpärän kotivoiton tuloksella 79-72 (40-36). Korihaiden voiton arvoa nostaa se, että joukkueen kolmesta yhdysvaltalaispelurista vain Kyle Shiloh oli pelissä.

7.11.2007 Pääjuttu

Matinen palautti Hongan voittokantaan

Espoon Honka palasi Korisliigassa komeasti voittojen tielle kukistettuaan kautensa hyvässä vireessä käynnistäneen Kouvot Tapiolassa lukemin 82-58 (36-36). Ottelun hahmo oli tiistaina 29 vuotta täyttänyt Hongan kapteeni Jukka Matinen.

3.11.2007 Pääjuttu

Kouvot ja Namika Lahti vahvoina Korisliigassa

Kouvot ja Namika Lahti vahvistivat asemiaan Korisliigan kärkituntumassa voittamalla pelinsä lauantain kierroksella. Kouvot otti kotivoiton Tampereen Pyrinnöstä 77-63 (42-31) -tuloksella ja Namika Lahti haki voiton Porvoon Tarmosta 67-81 (36-49) -lukemin.

29.8.2007 Korisliiga

Karhulle uusi takamies pikakomennuksella

Kauhajoen Karhun Korisliiga-joukkue ei aikaillut uuden takamiehen hankkimisessa. Seura on kiinnittänyt viime viikolla loukkaantuneen Alonzo Evansin tilalle 22-vuotiaan Daryl Hudsonin. Hän tulee Howardin yliopistosta, joka on NCAA I divisioonan koulu.

6.8.2007 Korisliiga

Karhu kiinnitti takamiehen nousijajoukkueeseensa

Korisliigaan noussut Kauhajoen Karhu on kiinnittänyt miehistöönsä Alonzo Evansin. Evans on takamieheksi suhteellisen kookas, 193-senttinen pelaaja. Hän on 26–vuotias ja tuo näin myös hieman kokemusta nuoreen Karhu-sikermään.

2.8.2007 Korisliiga

Cincinnati-kasvatti Karhun toinen vahvistus

Kauhajoen Karhun Korisliiga-joukkue on kiinnittänyt toiseksi ulkomaalaisvahvistuksekseen Cedric McGowanin. Parimetrinen McGowan on Cincinnatin yliopiston kasvatti, joka valmistui opinahjostaan viime keväänä.

10.7.2007 Korisliiga

Josh Gross Kauhajoen ensimmäinen ulkomaalaispelaaja

Korisliigan sarjanousija Kauhajoen Karhu on kiinnittänyt ensimmäinen ulkomaalaispelaajan liigamiehistöönsä. Josh Gross (200 cm, 105 kg) liittyy Karhun vahvuuteen elokuussa.

14.6.2007 Korisliiga

Toinen nuorten maajoukkuepeluri Kauhajoelle

Korisliigan sarjanousija Kauhajoen Karhu jatkaa joukkueensa täydennystä. Uusin tulokas on 16-vuotiaiden maajoukkuepelaaja Santeri Latvala, jonka kasvattajaseura on Vimpelin Veto. Aiemmin Karhu rekrytoi 20-vuotiaiden maajoukkueeseen nimetyn Kwamena Bracen.

Ahvenniemi vahvistaa Karhua Korisliigassa

Korisliigaan noussut Kauhajoen Karhu on julkistanut ensimmäiset pelaajasopimuksensa. Karhu nappasi käpäläänsä heti ison kalan, kun se allekirjoitti sopimuksen Yhdysvalloista Suomeen palaavan Olli Ahvenniemen kanssa. Lisäksi joukkue on solminut jatkosopimuksia viime kauden kotimaisen osastonsa kanssa.

Divarijoukkueiden valmentajat ”piinapenkissä”

Kauhajoen Karhu ja Forssan Koripojat löytyvät miesten I divisioonan sarjataulukon kärkisijoilta, kun runkosarja päättyy 17.3.2007. Näin ainakin, mikäli on uskominen divarijoukkueiden valmentajien veikkauksia. Koris.net istutti valmentajat ”piinapenkkiin” kysyäkseen 23.9. käynnistyvän sarjan ennakkotunnelmista.

Kauhajoen divarimiehistö tähtää suoraan nousuun

Kauhajoen Karhun kokoonpano miesten I divisioonaan tulevalle kaudelle on valmis. Joukkueessa tulee olemaan 13 pelaajaa ja kolme valmentajaa. Tavoitteekseen Kauhajoki on asettanut divisioonan voiton ja sen tuoman suoran nousun Korisliigaan.

10.8.2005 Pääjuttu

Kauhajoen Karhun joukkue lähes valmis

Kauhajoen Karhun joukkue on lähes valmis I divisioonaan. Pelaaja sopimuksia on koossa yhdeksän kappaletta. Valmennuksesta vastaa nyt myös paluun kentälle tekevä Greg Gibson.