Lotta Kauhanen

168 cm / kg
Syntynyt 1985


Uutisia henkilöstä Lotta Kauhanen

15.9.2023 10:15 Koripalloliitto

Koripallon Suomen mestari Lotta Hamari aloitti eduskunnassa

Lotta Hamari (sd.) nousi eduskuntaan varasijalta, kun entinen pääministeri Sanna Marinin jatkaa uraansa muissa tehtävissä. Hän on tuttu koripalloväelle niin pelikentiltä kuin sen reunamilta.

25.7.2012 EM-karsinnat

18-vuotiaat tytöt iskussa EM-kisojen kynnyksellä

Neljäntenä suomalaisena juniorimaajoukkueena B-divisioonan EM-kisoihin lähtee Mikko Larkaksen valmentama 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue, joka tähtää A-divisioonanousuun Makedonian Strumicassa. Larkaksen mukaan joukkueen valmistautuminen kisoihin on ollut haastava, mutta ryhmä on iskussa oikeaan aikaan.

15.5.2012 Pääjuttu

Suomen nuoret aloittavat maajoukkuekesän PM-kisoissa

Suomen 18- ja 16-vuotiaiden poikien ja tyttöjen maajoukkueet avaavat vuoden maajoukkuekesän 2012 tällä viikolla Ruotsin Solnassa järjestettävissä PM-kisoissa. Viime keväänä Suomen 16-vuotiaat voittivat PM-kultaa niin poikien kuin tyttöjenkin sarjoissa.

25.3.2012 Pääjuttu

HyPo hurjasteli TuRin kumoon finaaliavauksessa

Naisten I divisioonan finaalisarjan ensimmäinen osaottelu oli Hyvinkään Pontevan näytöstä. Kotikentällään pelannut HyPo säkitti ottelun avauspuoliskolla pelitilanneheittonsa 70% tarkkuudella ja hurjasteli Turun Riennon kumoon 77-58 (52-27). Toinen osaottelu pelataan tiistaina Turussa.

24.3.2012 21:45 Pääjuttu

HyPo ja TuRi kisaavat naisten SM-sarjapaikasta

Naisten I divisioonan finaalit käynnistyvät sunnuntaina Hyvinkään Martintalolla, kun kotijoukkue Ponteva saa vieraakseen Turun Riennon. Joukkueiden päävalmentajat Besim Maxhuni ja Juha Ruohonen ennakoivat tasaista ja tiukkaa kamppailua SM-sarjapaikasta.

18.3.2012 Pääjuttu

HyPo voiton päähän divarifinaaleista

Hyvinkään Ponteva eteni voiton päähän naisten I divisioonan finaaleista kaatamalla Helmi Capitalsin kolmannessa välieräottelussa pistein 77–54 (43–27) Sofia Ukkosen 24 pisteen johdattamana. Puhuttaret puolestaan nousi kuilun partaalta ja pakotti Turun Riennon neljänteen otteluun 63–46 (37–29)-voitollaan.

16.3.2012 Pääjuttu

Capitals tasoitti otteluvoitot Lakaniemen korilla

Turun Riento haki perjantai-iltana toisen voittonsa naisten I divisioonan välierissä kukistamalla kotonaan Puhuttaret 76–63 (38–45) ja eteni voiton päähän divarifinaaleista. Toisessa välieräparissa Helmi Capitals hullaannutti kotiyleisönsä voittamalla Noora Lakaniemen haamukorilla ennakkosuosikki HyPon 65–64 (32–42).

TuRi ryösti kotiedun Puhuttarilta välieräavauksessa

Turun Riento ryösti kotiedun Puhuttarilta naisten I divisioonan välierien avauksessa hakemalla Myyrmäestä 61–71 (35–27)-voiton. Toisessa välieräparissa Hyvinkään Ponteva oli odotetun kova ja kukisti alkuvaikeuksien jälkeen Helmi Capitalsin 70–54 (37–38).

1.1.2012 Pääjuttu

Nuorisomaajoukkueiden vuosi käynnistyy Baltic Sea Cupilla

Suomen nuorisomaajoukkueiden vuosi käynnistyy perinteiseen tapaan Tallinnassa Audentesin urheilukoululla pelattavan Baltic Sea Cupin merkeissä. Suomen 16- ja 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet ottavat turnauksessa mittaa Latvian, Viron ja Ruotsin maajoukkueista.

24.11.2011 Valmentajat

Sudenpennut jatkavat ammattilaisten hoivissa 2012

Suomen nuorten koripallomaajoukkueiden, ”sudenpentujen” valmentajat vuodelle 2012 on valittu. Susijengit jatkavat ammattilaisvalmentajien komennossa. Viime vuosista tuttuun tapaan on valmentajien keskuudessa toteutettu tehtävänkiertoa ikäluokkien välillä.

10.8.2011 EM-kilpailut

16-vuotiaat tytöt tähyävät kahdeksan parhaan joukkoon

Suomen nuorten maajoukkueiden tiivistahtinen kesä huipentuu 11.–21. Italian Cagliarissa pelattavaan 16-vuotiaiden tyttöjen A-divisioonan EM-turnaukseen. Harri Jokelan valmentama iskuryhmä tavoittelee kisoista paikkaa aina Euroopan kahdeksan parhaan joukossa.

22.7.2011 Pääjuttu

16-vuotiaat tytöt kohtaavat Euroopan huiput EYOF-kisoissa

Harri Jokelan valmentama Suomen alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue on matkustanut Turkin Trabzoniin ottamaan mittaa Euroopan huippujoukkueista Euroopan Nuorten Olympiafestivaalin (EYOF) merkeissä. Suomi osallistui kisoihin viimeksi 2009, jolloin kisat järjestettiin Tampereella.

15.7.2011 Pääjuttu

Tyttöjen maajoukkueet pelaavat Liettuassa viikonloppuna

Suomen alle 18-vuotiaiden ja alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueet pelaavat viikonloppuna kovan tason kansainvälisiä otteluita Liettuassa. Alle 16-vuotiaat tytöt osallistuvat Baltic Cupiin Kaunasissa ja alle 18-vuotiaat tytöt kohtaavat Liettuan kahdesti.

12.7.2011 Pääjuttu

16-vuotiaat tytöt leireilevät Baltiassa

A-divisioonan EM-kisoihin valmistautuva alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue leireilee paraikaa Baltiassa. Leiritys huipentuu viikonloppuna Kaunasissa pelattavaan Baltic Cupiin.

Suomen juniorimaajoukkueet kamppailevat Pohjoismaiden mestaruudesta

Suomen alle 18-vuotiaiden ja alle 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet matkaavat alkuviikolla Ruotsin Solnaan vuotuisiin nuorten koripallon PM-kisoihin. Pohjoismaiden mestaruudet ratkotaan jokaisessa neljässä kilpailusarjassa 1.-5. kesäkuuta.

Baltic Sea Basketball Cup avaa nuorten maajoukkuevuoden

Suomen 18- ja 16-vuotiaiden poikien ja tyttöjen maajoukkueet matkaavat maanantaina Tallinnaan perinteiseen Baltic Sea Basketball Cup-turnaukseen. Viron ja Suomen lisäksi turnaukseen ottaa osaa Ruotsin ja Latvian nuorisomaajoukkueet.

Sudenpentujen valmentajat nimetty – 18-vuotiaat Bundesliiga-kaksikon opissa

Suomen Koripalloliitto on nimennyt nuorten koripallomaajoukkueiden valmennusjohdot vuodelle 2011. Nimettyjen valmentajien joukossa on jälleen alansa huippuammattilaisia, kuten paluun 20-vuotiaiden miesten peräsimeen tekevä Pekka Salminen sekä Bundesliigassa valmentavat Gordon Herbert ja Anton Mirolybov, jotka ottavat luotsattavakseen Suomen 18-vuotiaiden maajoukkueet.

20.6.2010 Pääjuttu

Nuorisomaajoukkueet leireilevät Baltiassa

Suomen alle 18-vuotiaiden poikien sekä alle 15-vuotiaiden poikien ja tyttöjen maajoukkueet matkaavat maanantaina vuotuiselle Baltian harjoitusleirille. Joukkueet pelaavat kymmenpäiväisen leirin aikana maa- ja harjoitusotteluita sekä Viron että Liettuan maaperällä.

Alle 15-vuotiaiden testileiri Vierumäellä 28.–30.5.

Suomen alle 15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet kokoontuvat testileirille Vierumäen urheiluopistolle 28.–30.5. Leirin aikana maajoukkue-ehdokkailta testataan koripallotaitojen ohella nopeutta, voimaa ja kimmoisuutta. Lisäksi pelaajille tehdään kattavat lihastasapainokartoitukset fysioterapeuttien johdolla.

Naisten I divisioona käyntiin suosikkien komennossa

Naisten I divisioona käynnistyi viime viikonloppuna ja sarjaa on pelattu tähän mennessä neljän ottelun verran. Viime vuosien aikana divisioona on yhä selkeämmin profiloitunut nuorten tulevaisuudennimien kehitysalustaksi ja tulevalla kaudella tämä trendi jatkuu edelleen vahvana.

Näytä lisää vastaavia