toni raiski

195 cm / 105 kg
Syntynyt 1981


Uutisia henkilöstä toni raiski

18.3.2010 Pääjuttu

Lapualla kurssin käännös tarpeen

Taistelu miesten ykkösdivisioonan loppuottelupaikoista alkaa perjantaina välieräsarjoilla Porvoo-Jyväskylä ja Lapua-Nokia. Kauden aiemmat kohtaamiset lupaavat välieristä tiukkaa vääntöä, sillä molemmat otteluparit tasasivat runkosarjakohtaamisten voitot 1-1.

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

Kyle Carhart jatkaa Korikobrissa

Miesten I divisioonassa pelaava Lapuan Korikobrat on tehnyt sopimuksen kolmannen vahvistuksen kanssa, kun viime kaudellakin seuraa edustanut 25-vuotias amerikkalaistakamies Kyle Carhart liittyy joukkueeseen.

17.3.2008 Pääjuttu

Pyrintö menossa Korisliigan pudotuspeleihin

Tampereen Pyrintö on menossa ensi kertaa kuuteen vuoteen pudotuspeleihin, joihin jatkaa Korisliigan kahdeksan parasta joukkuetta. Pyrintö otti maanantaina Korisliigan ainoassa pelissä kotivoiton Kauhajoen Karhusta pistein 86-75 (45-30).

29.8.2007 Korisliiga

Karhulle uusi takamies pikakomennuksella

Kauhajoen Karhun Korisliiga-joukkue ei aikaillut uuden takamiehen hankkimisessa. Seura on kiinnittänyt viime viikolla loukkaantuneen Alonzo Evansin tilalle 22-vuotiaan Daryl Hudsonin. Hän tulee Howardin yliopistosta, joka on NCAA I divisioonan koulu.

6.8.2007 Korisliiga

Karhu kiinnitti takamiehen nousijajoukkueeseensa

Korisliigaan noussut Kauhajoen Karhu on kiinnittänyt miehistöönsä Alonzo Evansin. Evans on takamieheksi suhteellisen kookas, 193-senttinen pelaaja. Hän on 26–vuotias ja tuo näin myös hieman kokemusta nuoreen Karhu-sikermään.

2.8.2007 Korisliiga

Cincinnati-kasvatti Karhun toinen vahvistus

Kauhajoen Karhun Korisliiga-joukkue on kiinnittänyt toiseksi ulkomaalaisvahvistuksekseen Cedric McGowanin. Parimetrinen McGowan on Cincinnatin yliopiston kasvatti, joka valmistui opinahjostaan viime keväänä.

10.7.2007 Korisliiga

Josh Gross Kauhajoen ensimmäinen ulkomaalaispelaaja

Korisliigan sarjanousija Kauhajoen Karhu on kiinnittänyt ensimmäinen ulkomaalaispelaajan liigamiehistöönsä. Josh Gross (200 cm, 105 kg) liittyy Karhun vahvuuteen elokuussa.

14.6.2007 Korisliiga

Toinen nuorten maajoukkuepeluri Kauhajoelle

Korisliigan sarjanousija Kauhajoen Karhu jatkaa joukkueensa täydennystä. Uusin tulokas on 16-vuotiaiden maajoukkuepelaaja Santeri Latvala, jonka kasvattajaseura on Vimpelin Veto. Aiemmin Karhu rekrytoi 20-vuotiaiden maajoukkueeseen nimetyn Kwamena Bracen.

17.3.2007 Korisliiga

Kauhajoki ensi kertaa Korisliiga-kartalle

Odotetusta miesten divisioonakauden huipennuksesta muodostui yksipuolinen näytös, kun Kauhajoen Karhu dominoi kärkiottelua isännän lailla, vaikka vieraskentällä pelasikin. Kauhajoki voitti Turun NMKY:n lukemin 101-70, kahmaisi itselleen divarin kärkisijan ja sen tuoman suoran nousun Korisliigaan. Kauhajoki pääsi ensi kertaa liigakartalle kuuden divisioonakauden jälkeen.

16.3.2007 Katsojat

Miesten divisioonakaudelle unelmafinaali

Mielenkiintoisempaa päätöstä ei sarjamuotoinen kilpailu voi saada kuin tulevana lauantaina nähdään miesten I divisioonassa. Divarin kärkijoukkueet Turun NMKY ja Kauhajoen Karhu iskevät loppuunmyydyn katsomon edessä yhteen päätöskierroksella panoksenaan divarin voitto ja sen tuoma suora nousu Korisliigaan.

3.11.2006 Katsojat

Divisioonassa neljännes takana, Turku ja Forssa ilman tappioita

Koripallon miesten I divisioonakautta on takana neljänneksen verran, ja sarjan kärjessä keikkuvat joukkueet, joita sinne ennen kauden alkua veikkailtiinkin. Piikkipaikalla oleva Turun NMKY ei kuulunut aivan kuumimpien suosikkien joukkoon, Forssan Koripojat kylläkin. Tuleva viikonloppu tarjoileekin divarin ystäville varsinaisia herkkupaloja.

Divarijoukkueiden valmentajat ”piinapenkissä”

Kauhajoen Karhu ja Forssan Koripojat löytyvät miesten I divisioonan sarjataulukon kärkisijoilta, kun runkosarja päättyy 17.3.2007. Näin ainakin, mikäli on uskominen divarijoukkueiden valmentajien veikkauksia. Koris.net istutti valmentajat ”piinapenkkiin” kysyäkseen 23.9. käynnistyvän sarjan ennakkotunnelmista.

Kauhajoen divarimiehistö tähtää suoraan nousuun

Kauhajoen Karhun kokoonpano miesten I divisioonaan tulevalle kaudelle on valmis. Joukkueessa tulee olemaan 13 pelaajaa ja kolme valmentajaa. Tavoitteekseen Kauhajoki on asettanut divisioonan voiton ja sen tuoman suoran nousun Korisliigaan.