Arto Rekonen

195 cm / 83 kg
Syntynyt 1985


Uutisia henkilöstä Arto Rekonen

10.6.2004 Pääjuttu

SM-heittokärki Parviainen vahvistamaan ToPo:a

Miesten I divisioonasta nousua tulevalla kaudella jahtaava helsinkiläisjoukkue ToPo on solminut jälleen merkittävän pelaajasopimuksen. Munkkiniemeläisten riveihin uutena miehenä on liittynyt SM-Koriksen viime kauden tarkin kahden pisteen heittäjä, 28-vuotias Timo Parviainen. Laiturin tontilla viihtyvä Parviainen siirtyi ToPo:n miehistöön Vantaan Pussihukista.

1.6.2004 Pääjuttu

ToPo rakentaa vahvaa paluuta, tavoitteena SM-Koris

Suomen yksi kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä koripalloseuroista, helsinkiläinen ToPo, on tekemässä paluuta maamme koripalloeliittiin. ToPo on hankkinut ensi kaudeksi nimekkään joukkueen sekä vahvistanut taustojaan toiminnanjohtajalla. Seuran edustusjoukkue lähteekin tulevaan miesten I divisioonakauteen vain yksi asia mielessään: divisioonan voitto ja suora nousu takaisin SM-Korikseen.

31.5.2003 Maaottelu

Kaikki Suomen nuoret selviytyivät PM-finaaliin

Nuorten PM-kisoissa Tukholmassa pelattiin lauantaina alkusarjojen päätöskamppailut. Otteluista tuli lopulta sunnuntaisten PM-finaalien ennakoita, sillä tismalleen samat otteluparit ratkovat sunnuntaina Pohjoismaiden mestaruudet niin 17-vuotiaiden kuin 19-vuotiaidenkin osalta. Suomen kokonaissaldo lauantailta oli kaksi voittoa ja kaksi tappiota.