Seppo Nyström

cm / kg
Syntynyt 1970


Uutisia henkilöstä Seppo Nyström

Baltic Sea Cup avaa nuorten uuden maajoukkuevuoden 3.-5.1.

Nuorten 16- ja 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet matkaavat tulevana viikonloppuna Tallinnaan jo kuudennen kerran järjestettävään Baltic Sea Cup turnaukseen. Viron ja Suomen lisäksi turnauksessa pelaavat Latvian ja Ruotsin nuorten maajoukkueet kaikissa ikäluokissa. Suomen joukkueet valittiin juuri ennen vuoden vaihdetta Suomen urheiluopistolla järjestettyjen valintaleirien pohjalta.

7.5.2008 Pääjuttu

Niina Laaksonen suvereeni vuoden pelaaja naisten SM-sarjassa

Naisten mestaruussarjan parhaasta pelaajasta ei jäänyt sarjan valmentajien ja kapteenien äänestyksessä epäselvyyttä. SM-pronssia voittaneen Helsingin NMKY:n ja maajoukkueen sentteri Niina Laaksonen oli äänestyksen suvereeni ykkönen haalittuaan lähes 90 prosenttia mahdollisista äänistä.

7.5.2008 Pääjuttu

Petteri Koponen äänestettiin Korisliigan vuoden pelaajaksi

Viimekesäisen NBA-varauksen jäljiltä suomalaisen koripalloyleisön katseet kohdistuivat Espoon Hongan ja maajoukkueen pelintekijään Petteri Koposeen. Liigajoukkueiden valmentajat ja kapteenit arvioivat Koposen lunastaneen häneen kohdistuneet odotukset äänestettyään tuoreen Suomen mestarin Korisliigan vuoden pelaajaksi.

3.5.2008 Maaottelu

Nuorten PM-turnauksessa lauantaina pelkkiä suomalaisvoittoja

Nuorten koripallon PM-turnaus Tukholman Solnassa jatkui lauantaina suomalaisittain mallikkaasti, kun sinivalkoiset hakivat voiton kaikista viidestä pelaamastaan ottelusta. 16-vuotiaat pojat rypistivät voiton molemmista päivän aikana pelaamistaan otteluista, kun taas 16-vuotiaat tytöt ja 18-vuotiaat pojat rynnistivät voitoillaan sunnuntaisiin finaalipeleihin.