Mikko Mantere

cm / kg
Syntynyt 1977


Uutisia henkilöstä Mikko Mantere

14.2.2013 Pääjuttu

Hanno Möttölä vahvistaa ToPoa Divisioona A:n kärjessä

Miesten Divisioona A:ssa neljän ottelun voittoputkessa kiitävä helsinkiläinen ToPo vahvistuu tutulla nimellä. Suomi-koriksen kaikkien aikojen suurnimi ja Suomen miesten Susijengin kapteeni Hanno Möttölä, 36, aloittaa neljännen kautensa ToPon tähtipaidassa ja pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa perjantaina 15.2. ToPon kohdatessa Säynätsalon Riennon.

Marcus Capers vahvistaa ToPoa, Antywan Jones palaa kotimaahansa

Miesten I Divisioona A:ssa pelaava helsinkiläinen ToPo on solminut pelaajasopimuksen 195-senttisen, 23-vuotiaan amerikkalaisen Marcus Capersin kanssa. ToPoa divarikentillä alkukaudella vahvistanut Antywan Jones palaa puolestaan kotimaahansa.

4.10.2012 Pääjuttu

Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Miesten I divisioonakauden perjantaina aloittava Torpan Pojat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. HL Coleman ja Antywan Jones liittyvät Torpan Poikien joukkueeseen. Coleman siirtyy ToPoon Forssan Koripojista, jonka riveissä hän oli viime kaudella juhlimassa nousua Korisliigaan.

ToPo uudistuneena divisioonakauteen

Koripallon I divisioonassa alkavalla kaudella pelaava helsinkiläisjoukkue Torpan Pojat on julkaissut tukun sopimuksia kauden kynnyksellä. ToPo lähtee perjantaina (5.10.) käynnistyvään divisioonakauteen Mikko Mantereen valmentamana joukkueella, jota tähdittää liigaympyröistä tutut Elias Kajander, Tuukka Kulha ja Sad Niskanen.

Keravan divarimiehistöön viimeiset kiinnitykset

Miesten I divisioonan sarjanousija Keravan Energia Teamin alkavan kauden pelaajalistaan on vahvistettu kolme uutta nimeä. Näistä yksi on Texasista kolme viikkoa sitten Keravalle saapunut Brian Egwuatu.

Keravan Energia Teamille neljä uutta sopimusta

Miesten I divisioonan sarjanousija Keravan Energia Team on solminut neljä uutta pelaajasopimusta kaudelle 2009-10.

Mikko Mantere Kori-80:n päävalmentajaksi

Miesten I divisioonaan noussut Keravan Kori-80 on tehnyt sopimuksen Mikko Mantereen kanssa joukkueen päävalmentajan tehtävästä.

10.11.2006 Katsojat

Naisten I divisioona hyvässä vauhdissa

Naisten koripallodivarin kärki on odotetunlainen, sillä ykkösenä keikkuu tappioton HoNsU Jyväskylästä ja toista sijaa pitää hallussaan yhden tappion rasittama Espoon Akatemia. Sarja on kuitenkin tarjonnut paljon yllätyksiä ja muodostunee lopulta ennakoitua tasaisemmaksi. Viikonvaihteessa ohjelmassa on täysi viiden pelin kierros.

15.10.2004

Naisten divisioonassa nuoruuden innolla eteenpäin

Naisten valtakunnallinen I divisioona on pyörähtänyt käyntiin jo muutamalla ottelulla. Alkavalla kaudella sarja pelataan kymmenen joukkueen voimin ja jo kauden avajaispalaverissä kävi selkeästi ilmi, että I divisioonajoukkueet pyrkivät hakemaan menestystä tulevaisuudessa seurojen omien kasvattien avulla.

16.6.2004 Valmentajat

Valmentajastipendit myönnettiin 12 valmentajalle

Suomen Koripalloliitto ja Nokia myönsivät stipendit 12 valmentajalle käytettäväksi koulutukseen. Valtakunnalliset stipendit ovat tarkoitettu pääasiassa käytettäviksi valmentajan erikoisammattitutkintoon. Etusijalla olivat liiton valmennus- ja koulutustoiminnassa mukana olevat valmentajat. Alueelliset stipendit tarkoitettiin käytettäviksi liiton järjestämiin valmentajakoulutuksiin.