Syntynyt 1977

Uutisia henkilöstä Sami Suvanto

3.10.2005 Pääjuttu

Naisten mestaruussarjan ennakkosuosikkina BC Nokia

Koripallon naisten mestaruussarja polkaistaan käyntiin keskiviikkona kahden ottelun voimin. Hallitseva Suomen mestari BC Nokia saa ottaa ennakkosuosikin paikan. Kovimmat haastajat ovat viime kauden mitalijoukkueet Pantterit ja Peli-Karhut.

16.6.2005 Pääjuttu

ToPon naiset mestaruussarjaan

ToPon naisjoukkue nostettiin eilen koripalloliiton liittohallituksen päätöksellä naisten mestaruussarjaan kaudeksi 2005-2006.

25.4.2005 Nuorten SM-sarjat

ToPolle A-tyttöjen Suomen mestaruus

Helsinkiläinen ToPo voitti jo toisen perättäisen A-tyttöjen Suomen mestaruuden. Munkkiniemessä viikonloppuna pelatun Final Four –lopputurnauksen finaalista Lappeenrannan Catziä vastaan kehkeytyi todellinen jännitysnäytelmä, jonka kotijoukkue voitti lopulta luvuin 79-77 (30-34).

12.8.2004 Maajoukkue

17-vuotiaille tytöille loistavaa kokemusta koripallon kotimaasta

Suomen 1987-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen kahdeksan päivän kiertue Floridassa sisälsi kuusi peliä, kaksi rantapäivää, päivän Universal Studioilla ja tietenkin aikaerosta toipumista. Joukkue aloitti näin hyvin motivoituneena valmistautumisensa ensi kesän EM-kisoihin. Matka toteutettiin varsinaisen maajoukkueohjelman lisänä, joten pelaajat maksoivat itse valtaosan matkakustannuksista.

17.5.2004 Valmentajat

17- ja 16-vuotiaiden tyttöjen PM-kisajoukkueet valittu

Neljä Suomen nuorten maajoukkuetta matkaa alkaneella viikolla avoimiin Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin Ruotsiin, jotka pelataan Solnassa 20.-23.5. Viikonvaihteessa leireillä olleiden 17- ja 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueet PM-jahtiin on nimetty. Saman ikäisten poikien maajoukkueet nimettiin viime viikolla.

ToPo puolusti itsensä A-tyttöjen Suomen mestariksi

Munkkiniemen Yhteiskoulu toimi A-tyttöjen Final Fourin areenana viikonvaihteessa pelatussa lopputurnauksessa. Helsinkiläinen ToPo otti kultaiset mitalit kukistaen ensin Kaaron Roiman finaalissa Lappeenrannan Catzin luvuin 66–47. Pronssiset mitalit jaettiin KaaRo:lle, joka jännittävässä pronssipelissä voitti Tampereen Pyrinnön luvuin 66–59.

15.4.2003 EM-karsinnat

16-vuotiaat havittelevat EM-kisapaikkoja

Viime vuoden elokuussa Suomen vuonna 1987 syntyneiden poikien ja tyttöjen maajoukkueet selvittivät hienosti tiensä jatkoon EM-karsinnoista. On jatkokarsintojen aika. Sekä pojat että tytöt suuntaavat Kreikkaan, jossa Suomen maajoukkueet saavat 18.-22.4. pelattavissa turnauksissa vastaansa joukon huippumaita.