Niilo Merilä

196 cm / 101 kg
Syntynyt 1984


Uutisia henkilöstä Niilo Merilä

4.10.2013 Pääjuttu

Divari B täyteen vauhtiin viikonlopun aikana

Miesten Divari B sai varaslähtönsä torstai-illalla, kun Julius Rajala takoi 30 ja Oskar Michelsen 25 pistettä HBA-Märskyn nujertaessa Ura Basketin Kaarinassa. Kahdeksan joukkueen vahvuisena pelattavassa Divari B:ssä nousua lähtee hakemaan ennakkosuosikkina Jussi Räikän luotsaama Ura Basket yhdessä Jari Laineen BC Jyväskylän kanssa.

Quennell Green Vilppaan uusin vahvistus

Miesten I divisioonassa pelaava Salon Vilpas on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen amerikkalaislaituri Quennell Greenin kanssa. Atlantasta kotoisin oleva 195-senttinen Green pelasi viime kaudella Meksikossa ja on NCAA:n ykköstason Southeastern Louisiana -yliopiston kasvatti.

Michael Housman Vilppaan tuorein vahvistus

Koripallon miesten I divisioonaan valmistautuva Salon Vilpas on saanut pakettinsa kuntoon. Viimeinen palanen sorvattiin kuntoon, kun amerikkalainen 198-senttinen Michael Housman kirjoitti nimensä sopimuspaperiin. Housman on Maryland-Baltimore Countyn kasvatti.

”Teräsmies” Jalonen Vilppaan valmennusjohtoon

Pitkän päivätyön Salon Vilppaan koripalloilun eteen tehnyt Ilpo Jalonen, 32, tekee paluun Vilpas-miehistöön. Tarkkakätisen laiturin paikka tosin vaihtuu penkin päähän. Vilpas ja Jalonen ovat sopineet vuoden mittaisesta pestistä miesten edustusjoukkueen apuvalmentajana Philip Dejworekin oikeana kätenä I divisioonassa.

28.6.2007

Tyler McGinn Vilppaan ensimmäinen amerikkalaispelaaja

Koripallon I divisioonaan valmistautuva Salon Vilpas on tehnyt ensimmäisen pelaajasopimuksensa Atlantin taakse. Kaksimetrinen laituri Tyler McGinn saapuu Saloon elokuun lopulla Arizonasta ja tuo nuoreen joukkueeseen rutkasti heittovoimaa.

31.8.2006 Korisliiga

Hiltunen Saloon, Ilpo Jalonen jatkaa

Salon Vilpas on saanut nuoreen divisioonakauteen valmistautuvaan joukkueeseensa roimasti kokemusta. Vilpas on solminut sopimukset Jani Hiltusen, 27, ja Ilpo Jalosen, 32, kanssa. Hiltunen siirtyy Saloon Korisliigan Kouvoista. Jalonen puolestaan jatkaa puolestaan Vilpas-paidassa.

21.9.2004 Korisliiga

Tim Kisner Vilppaan pelintekijäksi

Salon Vilpas allekirjoitti viimeisen pelaajasopimuksensa tulevalle kaudelle, kun amerikkalainen Tim Kisner laittoi nimensä sopimuspaperiin. Kisner tulee Vilppaaseen pelintekijän tontille, jonka Preston Murphy jätti tyhjäksi, kun ei koskaan saapunut Suomeen. 26-vuotiasta Kisneriä odotellaan Saloon loppuviikosta.

21.6.2004 Pääjuttu

Murphy ja Dejworek Vilppaan uudet vahvistukset

Salon Vilppaan koripallopaketti SM-sarjaan on lähes valmis. Koossa on nyt 11 pelaajasopimusta, kun amerikkalaistakamies Preston Murphy, saksalainen EU-passilla pelaava Philip Dejworek allekirjoittivat sopimukset. Vilppaalla on jo sopimus 216-senttisen nigerialaissentteri Chukwuma Nebohin kanssa.

20.8.2003 Pääjuttu

Marco Sanders Vilpas-paitaan

SM-Koriksessa pelaavan Vilpas Vikingsin pelaajapakka alkaa olla koossa. Salolaisilla on kymmenen kotimaista pelaajasopimusta. Suomalaiskaartia vahvistaa 201-senttinen Marco Sanders, jolla on Yhdysvaltain kansalaisuuden lisäksi Saksan passi. Jobinpostiakin Vilppaalla on. Heinäkuun lopulla Vilppaan kanssa sopimuksen tehnyt Stevie Johnson ei saavu Saloon.

23.8.2002

Vilppaalle pituutta yli neljä metriä

Salon Vilppaan SM-Koriksen joukkue on yhtä palaa lukuunottamatta valmis. Viimeisimmät sopimukset Vilpas Vikings solmi pitkään päähän. 201-senttinen yleispelaaja Lucas Barnes saapuu Saloon syyskuun alkupuolella ja toinen torni tulee omasta takaa. 204-senttinen Mika Vesterinen palaa viikinkipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.