Reijo Ojanen

192 cm / 88 kg
Syntynyt 1986


Uutisia henkilöstä Reijo Ojanen

Honka ja Lahti Basketball hakivat vierasvoitot välierissä

Miesten I divisioona B:n välierissä nähtiin kaksi vierasvoittoa, kun Tapiolan Honka haki toisen välierävoittonsa Lappeenrannasta Namikan kustannuksella lukemin 64-73 (38-35) ja Lahti Basketball puolestaan PeU-Basketin kustannuksella 68-83 (35-43).

5.10.2011 Pääjuttu

FoKoPo ja Tarmo divarikauteen ennakkosuosikkeina

Viime viikonloppuna alkaneeseen miesten I divisioonakauteen lähtevät ennakkosuosikkeina viime keväänä divarin välieriin edennyt Forssan Koripojat sekä Korisliigasta tippunut Porvoon Tarmo. Uutena joukkueena divarikahinoissa nähdään Tampereen Pyrinnön kehitysjoukkue sekä muutaman vuoden tauon jälkeen divarikartalle palannut Oulun NMKY.

22.4.2010 Pääjuttu

BC Jyväskylä teki jatkosopimuksia

Hyvän kauden miesten koripallon I divisioonassa pelannut BC Jyväskylä jatkaa Jari Laineen, 44, komennuksella. Laine sopi jatkostaan johdatettuaan jyväskyläläisseuran divarin pudotuspeleihin heti ensimmäisellä kaudellaan. BC Jyväskylä solmi jatkosopimuksia myös pelaajapuolella.

19.3.2010 Pääjuttu

Kotijoukkueilla voitokas avaus ykkösdivarin välierissä

Kotijoukkueet Porvoon Tarmo ja Lapuan Korikobrat olivat vahvoja ykkösdivisioonan välierien avauksessa. Tarmo tosin joutui tiukoille BC Jyväskylän kanssa, mutta porvoolaiset taistelivat avausvoiton pistein 66-60 (40-35).

12.3.2010 Pääjuttu

Jyväskylä kaappasi kotiedun Akatemialta

Miesten ykkösdivisioonan pudotuspelit alkoivat perjantaina selkeillä voitoilla. Runkosarjakolmonen Honka Akatemia menetti puolivälierien kotietunsa hävittyään BC Jyväskylälle 61-73 (38-38). BC Nokia sen sijaan kukisti tasapisteisiin sen kanssa päätyneen Äänekosken Huiman lukemin 102-68 (59-33).

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Huima-miehistö täydentyi Hytösellä ja Mäntymaalla

Äänekosken Huiman I divisioonassa pelaava koripallomiehistö on täydentynyt kesän kynnyksellä kahdella pelaajalla. Viime kaudella Porvoon Tarmossa Korisliigaa maistellut takamies Janne Hytönen palaa Huima-paitaan vuoden kiinnityksellä. Sami Mäntymaa puolestaan solmi samanmittaisen jatkopestin.

Huiman korismiesten pakka viittä vailla valmis

Äänekosken Huiman miesten I divisioonassa pelaava edustusjoukkue alkaa olla valmiina ensi kauden koitoksiin. ”Uutena” pelaajana joukkueessa nähdään Pena Ranta, joka palaa kasvattajaseuraansa. Valmennuspuolella vastuuta kantaa edelleen Markku Rannan ja Petteri Karvosen muodostama kaksikko.

Miesten divarissa ratkaisujen viikonloppu

Miesten I divisioonassa alkanut viikonloppu on paljon vartijana, kun haetaan joukkuetta Korisliigaan ensi kaudeksi. Suoran nousijan paikassa on tällä hetkellä kiinni Forssan Koripojat, kun BC Nokia ja Lapuan Korikobrat kärkkyvät selän takana kisaillen ohessa liigakarsintaan oikeuttavasta toisesta sijasta.

11.10.2007 Pääjuttu

Miesten divarijoukkueiden valmentajat "piinapenkissä"

Koripallon miesten I-divisioonasta ennustetaan tulevan erittäin tasainen sarja. Koris.net kysyi päävalmentajien ennakkotunnelmia sarjakauden alkuhetkillä. Divarikatsomoihin on luvassa tiukkoja kamppailuja, sillä useampi seuroista hamuaa nousua Korisliigaan.

26.5.2006 Pääjuttu

Namika Lahdelle kaksi uutta pelaajasopimusta

Korisliigassa pelaava Namika Lahti on tehnyt pelaajasopimukset amerikkalaisten Tim Bograkosin ja Sidney Holmesin kanssa. Try-outsien jälkeen kesän harjoitusrinkiin on nimetty 17 pelaajaa, joista kahdeksan kanssa on nyt sopimus.

10.3.2006 Nuorten SM-sarjat

Namika Lahti 22-vuotiaiden Suomen mestari

Lahden Urheilutalossa juhlittiin torstai-iltana koripallokauden ensimmäistä kultaista mitalia Namika Lahden alle 22-vuotiaiden kukistaessa Tampereen Pyrinnön näytöstyyliin pistein 80-54 (38-20). Kahden ottelun yhteistuloksella SM-kulta meni lahtelaisille luvuin 158-117.

13.6.2005 Pääjuttu

Aki Ulander vahvistamaan Namika Lahden miehistöä

Namika Lahti on solminut yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen maajoukkuemies Aki Ulanderin kanssa. Kotoisessa Sparliigassa viime kaudella Hongan väreissä esiintynyt Ulander pelasi Sparliigan päätyttyä loppukauden Espanjan kolmosliigassa.