Sami Mäntymaa

193 cm / 90 kg
Syntynyt 1988


Uutisia henkilöstä Sami Mäntymaa

12.4.2021 20:51 Miesten I divisioona B

Huima puhtaalla saldolla Divisioona B:n finaaleihin, Kipinä löylytti ottelusarjan tasoihin

Miesten Divisioona B:n välierissä Äänekosken Huima eteni loppuotteluihin kaataen Team Pajulahden toistamiseen. Kipinä Basket taas voitti ylivoimaisesti Forssan Koripojat ja tasoitti ottelusarjan tilanteeseen 1-1.

6.4.2021 21:00 Miesten I divisioona B

Divisioona B:ssä Kipinä ja FoKoPo välieriin uskomattomilla nousuilla

Miesten Divisioona B:ssä viimeisetkin välieräjoukkueet selkeytyivät, kun Kipinä Basket ja Forssan Koripojat etenivät neljän parhaan joukkoon. Molemmat ottelut ratkesivat vasta viimeisillä minuuteilla.

31.3.2021 08:47 Miesten I divisioona B

Divisioona B:n pudotuspelit käynnistyvät torstaina – Huima, PuHu, FoKoPo ja LrNMKY kotieduilla

Miesten Divisioona B:n pudotuspelit pyörähtävät käyntiin torstaina 1. huhtikuuta. Kotiedulla puolivälieriin lähtevät Äänekosken Huima, PuHu Juniorit, Forssan Koripojat ja Lappeenrannan NMKY.

20.9.2014 Pääjuttu

Mäntymaa ja Kuukkanen vahvistavat HoNsU Basketia

Divari A:ssa pelaava jyväskyläläinen HoNsU Basket on tehnyt yhden kauden mittaiset pelaajasopimukset Sami Mäntymaan, 26, ja Topias Kuukkasen, 22, kanssa. Äänekosken Huima -kasvatti Mäntymaa palaa Keski-Suomeen pelattuaan viime kauden Korisliigaa Uudenkaupungin Korihaissa.

22.5.2014 Pääjuttu

Lehto, Williams ja Poikola Korisliigan kauden parhaat

Kolmen vuoden tauon jälkeen Suomen mestariksi palanneen Tampereen Pyrinnön kapteeni Antero Lehto, seuraikoni Damon Williams ja valmentaja Pieti Poikola hakivat manselaisille kolmoisvoiton koripallokauden vuotuisessa päätösgaalassa Helsingissä.

13.12.2013 Pääjuttu

Kaunisto johdatti Kouvot toiseen voittoon

Korisliiga-kauden yhdeksän tappion putkella aloittanut Kouvolan Kouvot on kääntänyt kurssinsa. Paluumuuttaja Ville Kaunisto takoi jälleen kentän kovimmat tehot, kun Kouvot nappasi kauden kolmannen voittonsa nujertamalla Korihait Mansikka-aholla 92–83 (48–42).

23.10.2013 21:15 Pääjuttu

Honka ja Pyrintö hakivat viidennet voittonsa

Tapiolan Honka ja Tampereen Pyrintö onnistuivat säilyttämään tappiosarakkeensa puhtaana myös runkosarjakauden viidensissä otteluissaan ja jakavat nyt Korisliigan kärkisijan. Namika Lahti ylsi toiseen voittoonsa kukistamalla lappeenrantalaisen kaimaseuransa, KTP-Basket piti Lapuan Korikobrat nollilla ja Kauhajoen Karhu jatkoi Salon Vilppaan alamäkeä.

2.10.2013 10:50 Pääjuttu

Korisliigan ennakkokatsaus 2/4: Korihait, Vilpas ja Lappeenranta odottavat terveyttä ja tasaista kehitystä

Uudenkaupungin Korihait, Salon Vilpas ja Namika Lappeenranta ovat viime kausina kuuluneet Korisliigan keskikastiin ja saaneet oman osansa pelaajarivejä heikentävistä loukkaantumisista. Uudessakaupungissa, Salossa ja Lappeenrannassa tähdätään nyt kohti tervettä Korisliiga-kautta 2013/14 ja tasapainoista jatkoa kehitysprojekteille.

12.8.2013 Korisliiga

Sami Mäntymaa tekee liigadebyyttinsä Korihaiden paidassa

Äänekosken Huiman ja Säynätsalon Riennon divarijoukkueiden kantaviin voimiin viime vuosina kuulunut laituri Sami Mäntymaa, 25, tekee syksyllä viimein debyyttinsä pääsarjakentillä. 193-senttinen Mäntymaa on Korisliigaa pelaavan Uudenkaupungin Korihaiden seitsemäs sopimuspelaaja kaudelle 2013/14.

”Nostaja-Conerly” nyt Huiman vahvuuteen

Suomen uransa aikana peräti kolmesti I Divisioonan mestaruutta juhlinut amerikkalaistakamies Aubrey Conerly, 29, on liittynyt miesten I Divisioona A:ssa pelaavan Äänekosken Huiman vahvuuteen. Viime kaudella Conerly edusti Säynätsalon Rientoa.

5.10.2011 Pääjuttu

FoKoPo ja Tarmo divarikauteen ennakkosuosikkeina

Viime viikonloppuna alkaneeseen miesten I divisioonakauteen lähtevät ennakkosuosikkeina viime keväänä divarin välieriin edennyt Forssan Koripojat sekä Korisliigasta tippunut Porvoon Tarmo. Uutena joukkueena divarikahinoissa nähdään Tampereen Pyrinnön kehitysjoukkue sekä muutaman vuoden tauon jälkeen divarikartalle palannut Oulun NMKY.

Säynätsalon Riennon divarijoukkue lähes koossa

Miesten I divisioonakauteen valmistautuvan Säynätsalon Riennon joukkue alkaa olla koossa. Viime kauden teholaituri Eryk Thomas on allekirjoittanut yhden vuoden jatkosopimuksen, jonka lisäksi Sami Mäntymaa siirtyy Äänekoskelta Säynätsaloon.

14.3.2010 Pääjuttu

Nokia ja Jyväskylä ykkösdivarin välieriin

Miesten ykkösdivisioonan puolivälierät saatiin selviksi suoraan kahdella ottelulla, kun BC Nokia kesytti Äänekosken Huiman myös vieraskentällä ja BC Jyväskylä piti Espoosta Honka Akatemialta kaappaamansa kotiedun.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Huima-miehistö täydentyi Hytösellä ja Mäntymaalla

Äänekosken Huiman I divisioonassa pelaava koripallomiehistö on täydentynyt kesän kynnyksellä kahdella pelaajalla. Viime kaudella Porvoon Tarmossa Korisliigaa maistellut takamies Janne Hytönen palaa Huima-paitaan vuoden kiinnityksellä. Sami Mäntymaa puolestaan solmi samanmittaisen jatkopestin.

”Joulupukin terveiset miesten divaria seuraaville”

Ensimmäinen puolisko miesten I divisioonaa on takana. Niin tylsä sarja ei ainakaan ole, että kevätkierroksen pelaaminen olisi turhaa. Vaikka jenkkipäätöksen pelättiin kasvattavan tasoeroja, on pelko osoittanut turhaksi.

3.11.2006 Katsojat

Divisioonassa neljännes takana, Turku ja Forssa ilman tappioita

Koripallon miesten I divisioonakautta on takana neljänneksen verran, ja sarjan kärjessä keikkuvat joukkueet, joita sinne ennen kauden alkua veikkailtiinkin. Piikkipaikalla oleva Turun NMKY ei kuulunut aivan kuumimpien suosikkien joukkoon, Forssan Koripojat kylläkin. Tuleva viikonloppu tarjoileekin divarin ystäville varsinaisia herkkupaloja.

11.12.2002 Pohjoinen alue

Canon All Star Cupin palkitut

Maanantaina 9.12. päättyneessä Canon All Star Cupissa oli mukana yli 250 tulevaisuuden koripallotoivoa. Maajoukkuetoimintaa varten kartoituksessa Vierumäellä olivat tapahtumassa 1986- ja 1988-syntyneiden ikäluokat. Seuraavassa Canon All Star Cupin palkittujen ja kisavoittajien lista.