Markku Torkkeli

cm / kg
Syntynyt 1943


Uutisia henkilöstä Markku Torkkeli

Koripalloliitto myönsi Heikki Tuomala -palkinnon Tom Hynniselle

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt Heikki Tuomala –palkinnon helsinkiläiselle pitkänlinjan koripallovaikuttajalle Tom Hynniselle. Heikki Tuomala -palkinto myönnetään vuosittain henkilölle, jonka vapaaehtoistyö seura-, alue- tai liittotoiminnassa katsotaan merkittävästi edesauttaneen suomalaista koripalloilua. Palkinto on Koripalloliiton korkein tunnustus vapaaehtoistyöntekijöille.

27.2.2007 Pääjuttu

Kulttuuriministeri myönsi kultaisen ansioristin Raimo Lindholmille

Kulttuuriministeri Tanja Saarela on myöntänyt suomalaisen liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille yhteensä 345 ansioristiä ja -mitalia. Muun muassa Työväen Mailapoikien (TMP) koripalloilevia jäseniä muistettiin aktiivisesta toimimisesta seurassa. Kultaisen ansioristin vastaanotti koripallolegenda Raimo ”Spike” Lindholm.

Tapio Koskiselle Heikki Tuomala –palkinto

Suomen Koripalloliitto on palkinnut monia vuosia eteläisellä alueella Tikkurila-Seurassa vaikuttaneen Tapio Koskisen Heikki Tuomala -palkinnolla. Heikki Tuomala -palkinto myönnetään vuosittain henkilölle, jonka vapaaehtoistyö seura-, alue- tai liittotoiminnassa katsotaan merkittävästi edesauttaneen suomalaista koripalloilua. Palkinto on Koripalloliiton korkein tunnustus vapaaehtoistyöntekijöille.