201 cm / kg
Syntynyt 1992

Uutisia henkilöstä Janis Timma

Koposen sihti kohdillaan Euroliigassa

Petteri Koposen loistava heittoilta ei riittänyt Barcelonalle hallitsevan Euroliiga-mestari Fenerbahcen vieraana, kun Barcelona koki niukan tappion Istanbulissa. Niukkaan tappioon joutui tyytymään myös Sasu Salin.

Leen Steaua Bukarestille kotivoitto Eurocupissa

Gerald Lee juniorin Steaua Bukarest voitti Eurocupin viidennellä kierroksella KK Buducnost Podgorican 81-75 (43-29) kotikentällään. Virhevaikeuksista kärsinyt Lee sai minuutteja säästeliäästi, mutta vei viimeisen minuutin lay-upillaan montenegrolaisten viimeisetkin toivonrippeet voittotaistelusta.

27.12.2014 Pääjuttu

Huippuvireinen Bisons hakee voittoputkelleen jatkoa VEF Riikaa vastaan

Korissyksyn suurimman jymypaukun joulunalusvoitollaan Lokomotiv Kubanista jysäyttänyt Loimaa Bisons palaa tositoimiin sunnuntaina. Nousuvireisen Bisonsin vastustajaksi Vantaan Energia Areenalle saapuu latvialainen VEF Riika, jonka voittomäärän loimaalaiset voisivat saavuttaa peittoamalla vieraansa.

12.2.2013 21:15 Pääjuttu

Ventspils ratkaisi kolmannella jaksolla, Katajalla yhä mahdollisuudet jatkopaikkaan

Joensuun Kataja piti BK Ventspilsiä naruissa tiistaisen EuroChallenge-ottelun ensimmäisellä puoliajalla, mutta latvialaisisännät löysivät itseluottamuksensa kolmannella jaksolla ja hakivat joensuulaisista maukkaan 75–61 (30–36)-revanssivoiton. Lohkon toisessa ottelussa nähdyn yllätyksen johdosta Katajalla on edelleen mahdollisuus pelata tiensä EuroChallengen kahdeksan parhaan joukkoon.

14.1.2013 Pääjuttu

Kataja avaa EuroChallengen jatkosarjan voittokone Ventspilsiä vastaan

Teräksenkovan EuroChallenge-liigan 16 parhaan joukkoon tiensä syksyllä raivannut Joensuun Kataja aloittaa urakkansa EuroChallengen jatkosarjassa tiistaina. Jukka Toijalan komentama Kataja saa ensimmäiseksi kotikentälleen vieraakseen vain kaksi tappiota kauden aikana kärsineen latvialaisen BK Ventspilsin, joka pyöritti alkusarjassa Tampereen Pyrintöä kahteen kertaan.

12.11.2012 Pääjuttu

Pyrintö ottaa EuroChallenge-kotiavauksessaan mittaa Latvian suurseura Ventspilsistä

EuroChallengen alkulohkourakkansa niukalla tappiolla Södertäljessä aloittanut Tampereen Pyrintö hakee avausvoittoaan kotikentällään Pyynikin palloiluhallilla tiistaina. Pyrinnön vieraaksi EuroChallenge-kotiavaukseen saapuu moninkertainen Latvian mestari BK Ventspils.