Anna Kumpulainen

163 cm / kg
Syntynyt 1986


Uutisia henkilöstä Anna Kumpulainen

9.10.2005

Suuri myllerrys naisten I divisioonassa

Uusia joukkueita, uusia valmentajia, uusia pelaajia ja hyppysellinen tuttuja aineksia. Kesän ja alkusyksyn aikana naisten I divisioonassa on tapahtunut suuria muutoksia. Vaikka itse sarjajärjestelmä on samanlainen kuin vuotta aiemmin, ei sarjaa tahdo tunnistaa samaksi sarjaksi kuin edelliskaudella.

Äänekosken naisjoukkue vahvistuu Robinsonilla ja Ruotsin maajoukkuepelurilla

Naisten SM-sarjan kuutonen Äänekosken Huima on haalinut riveihinsä kaksi ulkomaalaisvahvistusta, joista toinen on suomalaisyleisölle ennestään perin tuttu. Huima on solminut ensi kautta kattavat sopimukset Kenya Robinsonin ja Ruotsin maajoukkuerinkiin kuuluvan Angelica Gabrielssonin kanssa.

2.3.2004 Pääjuttu

Pussihukat dominoi, eteni välieriin

Vantaalaisjoukkue Pussihukat eteni tiistaina SM-välieriin. Se hallitsi suvereenisti kolmatta ja ratkaisevaa puolivälierää Äänekosken Huimaa vastaan, vei pelin kotiyleisön edessä nimiinsä 95-70 ja samalla ottelusarjan voitoin 2-1. Välierissä kohtaavat näin otteluparit Pantterit-BC Nokia sekä Espoo Basket Team-PuHu.

29.2.2004 Pääjuttu

BC Nokia välieriin, Huima tasoitti ottelusarjan

BC Nokia lähetti Turun Riennon varhaiselle kesälomalle. Nokialaiset hakivat naisten SM-puolivälierissä toisen voittonsa turkulaisista, kun TuRi kukistui lukemin 74-63. Näin BC Nokia eteni välieriin otteluvoitoin 2-0. Toisessa puolivälieräparissa voitot ovat tasan 1-1 Äänekosken Huiman voitettua sunnuntaina Pussihukat 87-70.

5.6.2003 Valmentajat

Huiman miesten ja naisten pakat alkavat olla koossa

Äänekosken Huiman miesten ja naisten SM-joukkueiden rungot alkavat muotoutua. Seura on solminut molempien joukkueiden valmentajasopimukset, jonka lisäksi Huimalla on miesten joukkueeseen yhdeksän ja naisten joukkueeseen kahdeksan pelaajasopimusta.

22.10.2002 Maajoukkue

16-vuotiaat tytöt harjoittelivat Riikaa vastaan

Suomen 16-vuotiaiden eli vuonna 1986 syntyneiden tyttöjen maajoukkue pelasi viime viikonloppuna kaksi ottelua Riikan kaupunkijoukkuetta vastaan. Riikan joukkue koostui neljästä Latvian maajoukkuepelaajasta ja muista Riikan urheilukoulujen oppilaista. Joukkueet tasasivat kohtaamisissa voitot 1-1.

2.9.2002 Maaottelu

Suomen ja Ruotsin tytöt tasasivat voitot

Suomen ja Ruotsin 16-vuotiaat tytöt mittelivät paremmuudestaan kahdesti viikonlopun aikana Järvenpäässä. Lopputulos jäi ratkaisemattomaksi, sillä molemmat onnistuivat nipistimään voiton toisesta. Lauantaina Ruotsi oli parempi lukemin 57-47 ja sunnuntaina puolestaan Suomi numeroin 57-41.