Johanna Juka

175 cm / kg
Syntynyt 1987


Uutisia henkilöstä Johanna Juka

21.9.2012 Naisten Korisliiga

Pelinrakentaja Nia Jackson HoNsUun

Jyväskyläläisen HoNsUn naisten SM-sarjajoukkue on tehnyt alkavaa kautta koskevan pelaajasopimuksen viime keväänä Oregonin yliopistosta valmistuneen amerikkalaispelinrakentaja Nia Jacksonin, 23, kanssa. Jackson aloittaa ensimmäisen kautensa ulkomailla.

27.10.2007 Naisten Korisliiga

Breanne Watson tuo syvyyttä HoNsU:n korinaluspeliin

Naisten SM-sarjanousija HoNsU Jyväskylästä on hankkinut uuden sentterin vahvuuteensa. Uusi tulokas on 187-senttinen ja 22-vuotias Breanne Watson, jonka on määrä lievittää HoNsU:n loukkaantumistilannetta.

HoNsU vahvistui hopeamitalisti Anna Kuokkasella

Naisten SM-sarjaan puhtaalla pelillä I divisioonasta noussut HoNsU Jyväskylästä on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen Anna Kuokkasen kanssa. Kuokkanen siirtyy Jyväskylään kasvattajaseurastaan Lappeenrannan Catzista, jonka riveissä hän oli voittamassa tänä keväänä SM-hopeaa.

10.4.2007 Naisten Korisliiga

Tupamäki jatkaa SM-nousija HoNsU:n päävalmentajana

Naisten SM-sarjaan ensi kaudeksi I divisioonan voittajana noussut jyväskyläläisseura HoNsU on solminut 1+1-vuotisen jatkosopimuksen valmentajansa Mikko Tupamäen kanssa. Tupamäen alaisuudessa HoNsU ei hävinnyt menneellä divarikaudella otteluakaan.

15.10.2004

Naisten divisioonassa nuoruuden innolla eteenpäin

Naisten valtakunnallinen I divisioona on pyörähtänyt käyntiin jo muutamalla ottelulla. Alkavalla kaudella sarja pelataan kymmenen joukkueen voimin ja jo kauden avajaispalaverissä kävi selkeästi ilmi, että I divisioonajoukkueet pyrkivät hakemaan menestystä tulevaisuudessa seurojen omien kasvattien avulla.